18

Анонимен

преди 9 години

Бареков и БСП завинаги

17

разочарован

преди 9 години

25 години ми омръзна-все едно и също и никаква промяна,напротив имам усещането,че става по-лошо.Всеки се бори за власт,а когато я получи,започва да мисли не за хората,а за личния интерес и така до кога...Уважаеми господа политици,ние Ви избираме за да ни управлявате добре,да подобрявате нашия живот,а не да ни връщате към бедност и лишения.Все пак аз отново ще отида да гласувам,с вяра за по-добро управление,но много Ви моля,не настройвайте хора един срещу друг,защото от това губим всички.

16

ДЕБЕЛА СОПА

преди 9 години

Не умора, а ОМРАЗА изпитвам към ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ. И се питам: ЗАЩО НЕ ГРАБНЕМ СОПИТЕ ИЛИ КАКВОТО ИСКАМЕ И ДА ГИ ПОДКАРАМЕ. Защото докато няма един ОБЕСЕН ПОЛИТИК публично, те ще се чувстват недосегаеми. И няма да работят за България.ь

15

Избирател

преди 9 години

Чудя се наистина ли в тази държава има някой който да вярва на думите на доказани в продължение на 25 години едни и същи лъжци, крадци и разбойници.

14

Прагматик

преди 9 години

Пълна забрана на политическите партии за 10 години. Президентско управление с назначаване на правителство от доказани професионалисти-технократи. Пряк избор на съдии и полицейски началници. Процедура за бързо отзоваване на всеки управленец, който не се справя с ресора си. Без парламент, областни администрации и 140 излишни агенции. Намаляване на държавните служители от 260000 на 15000, но компетентни и с 10пъти по-високи заплати. Решение има, но воля за промяна няма. Не е толкова трудно.

13

uu

преди 9 години

А лозунга на ГЕРБ "Време е!" ми напомня, "Момчета, кой крал крал! Дадохме ви възможност за това. Поспрете вече! ВРЕМЕ Е!"

12

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Да се поправя става въпрос за г-жа Нешка Робева

11

Омерзен

преди 9 години

Българските политици са заразно зло, чума и холера едновременно. За четвърт век донесоха на народа повече смърт и злини отколкото всички бедствия, епидемии и войни са ни донесли от началото на миналия век. Няма измислено достойно наказание за подобен чудовищен геноцид над българския народ.

10

Анатема

преди 9 години

Да вървят всичките на майната си! И по възможност в някоя друга галактика от която обратен път няма. За 25 години убиха всичко читаво, убиха всяка надежда и всяка мечта. Изгониха и малкото останали младежи, лишавайки ги от бъдеще и перспектива. Погребаха пенсионираните ни родители обричайки ги на мъчителен недоимък. Да бъдат трижди проклети!

9

до 6

преди 9 години

за да си точен БСП управлява от 25 години не повече от 7-8, предимно в коалиции с десните, а самостоятелно две години и пет месеца. СДС - 5 години и 6 месеца, от които 4,5 самостоятелно, НДСВ - 8 години - в коалиции с ДПС 4 и с БСП и ДПС още 4ДПС - в коалиции с Костов година, с БСП 4, с НДСВ и БСП 4.герб 4 години и 2 месеца самостоятелно и със служебни кабинети с доминация на гербТова е равносметката.

8

мразичервенотиквеник

преди 9 години

В тази глупава и безсмислена кампания всред всичките простаци , които ни управляват 25 години вече , забелязах и една жена , за която доскоро е смятах за интелигентна и независима жена , но уви... огорчен съм жестоко , става въпрос за г-жа Нешева ... , явно и тази жена спада към така наречените културтрегери , мислех че културата не се вписва някак си с опростачената ни политика ... но уви... Яд ме е най много за децата които ще останат в този ад в бъдеще, явно жаждата за власт покварява всичко

7

anonimen

преди 9 години

ne se umorixa da lajat i nie ne se umorixme da im vqrvame

6

Анонимен

преди 9 години

анализатор - партиен секретар, блюдолизец на демокрацията. социологполитологсоциален антропологжурналист

5

N

преди 9 години

Когато видя лозунга на БСП "Достоен живот в справедлива България" се чудя да се смея ли да плача ли.Именно те и тяхното управление вече 25год. нито справедливост нито достойнство има вече в живота в България,единственото достойнство което ни остана е един ден да ги избием всичките!

4

Анонимен

преди 9 години

Няма да гласувам.точка. И ако пак ми изтриеш коментара, ще ти се..рна в устенцито....

3

Аман от политици

преди 9 години

За да си починем и ние, и те - последните да отидат в едни особени заведения с решетки и дебели стени за отдих!

2

Анонимен

преди 9 години

Точно тази умора позволява на политиците да си разиграват коня. Тя е целена и предизвикана умишлено през годините, за да се дезинтересират хората от политиката. А човекът без интерес се занимава по-малко с беззаконието на политиците.

1

Анонимен

преди 9 години

ДПС и костовистите ще рекетират Тиквата за коалиция.