47

Анонимен

преди 9 години

"Може да има режим на тока, ако зимата е студена!"Ако зимата е студена, както обикновенно по принцип се случва през зимата - ще има режим на тока за обикновенния българин. За сметка на това държавата ще изплаща депозитите до 100 000 лева на вложителите в КТБ за сметка на пак тоя обикновен българин. Следват и санкции за държавата от Брюксел, че България не била изплатила влоговете от КТБ по-бързо и санкции че искаме да си построим "Южен Поток", за да печелим и ние българите пари.

46

бачкач

преди 9 години

Тоя само *** не знам на кого е защитавал интересите до сега.............

45

Анонимен

преди 9 години

Убуу, че казваш да ходим да купуваме газени лампи и свещи. Виж за отоплението на панелката е по-сложно. Но пък ако запалим около 1000 свещи у стаята и ще свети и ще се греем от топлината им. Кво да правиш, България в 21 век след около 45 години комунизъм, 25 години несвършващ преход към демокрация.

44

rm

преди 9 години

ейй, тоя пък пустиняк кога и той взе да разбира от тока, режими на тока, цени на тока.

43

Анонимен

преди 9 години

дедо Коце,не е ли време да излизаш в пенсия.НИКАКВА НЕ Я ВЪРШИШ.

42

Анонимен

преди 9 години

на село ще си месите хлябгреяна ракйкаосолена сланинка

41

Анонимен

преди 9 години

И Русия може да спре АЕЦ Козлодуй ако не платят ремонта.

40

tih velikan 681

преди 9 години

Koya zima v BG ne e studena?Tok iznasyahme,a sega shte ima rejim.Ei bulgarski i turski kradlyovski politici.Samo toyaga za vas!

39

Анонимен

преди 9 години

През 2009 г. тогавашният премиер се оплакваше от завещани 2,2 млрд. лв. Сега само искът за АЕЦ Белене" може да достигне 2,4 млрд. лв.," обясни Орешарски с уговорката, че не се оплаква, а само споменава.

38

1+1

преди 9 години

Тренчев, а не смяташ ли, че останалите 91-2% няма също да бъдат повлияни от цената на тока поне със същите 10%? В резултат от това, цената на хляба не само че няма да е 8-9% от 100-те процента, а може и да е над 100 от 100-те, тоест да се вдигне с над 8-9%...

37

може,може

преди 9 години

То може и морето ба айрян да стане ама щом милиционер ти го рече значи лъже!

36

Анонимен

преди 9 години

спасявайте се по селата или в чужбина

35

АНТИ

преди 9 години

Ще плачете за бай Тошо!С кървави сълзи ще плачат нЕкои!

34

Идиот и то завършен

преди 9 години

Тренчев, Тренчеееев, досега през останалите 50 зими, откак работят мини Марица Изток, въглищата на повърхността ли бяха, бе? Ейййй, в тая държава синдикатите нема да се научат да не се бъркат там, където нищо не отбират!

33

хаха

преди 9 години

започнаха да плашат овцете

32

asd

преди 9 години

В България има огромна разлика между зимния и летния товар на мрежата, за разлика от повечето страни от западна Европа, където, освен че няма огромни температурни амплитуди между зима и лято, а и почти никой не се топли на ток. Това създава големи предизвикателства за самата преносна и разпределителна мрежа у нас, причинено от желанието да управляващите да задържат изкуствено ниска цената на тока за бита, страхувайки се от недоволство, понеже не могат да осигурят на тези хора нормални доходи.

31

Анонимен

преди 9 години

АЕЦ Белене и Южен Поток ни направиха най-богатите в Европа, е сега ще потърпим малко режим на тока, но все пак да не забравяме, че от чешмите ни теката мед, масло и ракия

30

Анонимен

преди 9 години

Неостаряващия агент Павлов е винаги готов да изпълнява повелите на партията майка.

29

Анонимен

преди 9 години

Това е някакво безумие... Най-бедната държава в Европа и с най-бързо изчезващо население в света ще увеличава цената на тока на всеки три месеца и евентуално ще въведе и режим за населението, при положение, че има свръхпроизводство на ток от всякакви източници! Какво става тука?!?! Каква е целта на всичко това?????

28

Анонимен

преди 9 години

Тренчеф, запомни добре, ВЕИ е бъдещето