145

Съвет

преди 9 години

Реформатори,вземете направете една коалиция с Цензурата и се съберете всички *** на едно много голям успех ще имате!

144

Аут

преди 9 години

Ако имаше нормални сред Реформаторите, отдавна да са наритали и изгонили надменното Костово джудже Радан Кънев, което всячески дърпа назад Реформаторския Блок в услуга на БСПДПС и по заръка на Костов естествено.

143

тролгеносен

преди 9 години

Днес и моята дъщеричка ми постави условие: Ще си изяде супата само ако и купя нова кукла.....

142

Мери

преди 9 години

Вярно бе, този кабинет трябва да бъде предвождан от долнобучинския политик Ванчо Костов! Мисля си дали ГЕРБ не трябва да поиска коалиция с ДСБ, но без Иван, Рамадан и П.Москов! Много бързо ще се разберат! Като че ли е по-удачно ГЕРБ да поискат след изборите евентуална коалиция с ДБГ и СДС ,без ДСБ на Рамадан+Иван!

141

Случаен

преди 9 години

Мислехме,че РБ е алтернатива на Герб в дясното пространство,но явно не е така.След днешното изказване,че ще се коалира с Герб изгуби част от бъдещите си гласоподаватели.

140

кара колю

преди 9 години

Колко елементарно, как всички се боят (съвсем логично) от човека който ще ги вкара в ЗАТВОА!!!!!САМО Б.Б. и ГЕРБ!!!!!!

139

от Варна

преди 9 години

Как да гласувам за Реформаторският блок като знам ,че втори в листата им за Варна е ислямиста Касим Дал ,а пък другият от водачите им Корман Исмаилов иска турския език да бъде направен втори официален?Това ли е "новото" което ни предлагат "реформаторите",че те са по-опасни и от ДПС дори!

138

от Добрич

преди 9 години

Как да гласувам за РБ като открито лобират за добива на шистов газ и за превръщането на Добруджа в пустиня!

137

историк

преди 9 години

НЯКОИ ВСЕ ОЩЕ СЕ ВЗИМАТ НА СЕРИОЗНО

136

до Спонги

преди 9 години

Те всички знаят ,че Касим Дал и Корман Исмаилов са ислямисти и агенти на турското разузнаване само вие от Блока още не сте разбрали:)После чакайте някой да гласува за вас.........

135

Иво

преди 9 години

Радане нищо не става от теб..........

134

Анонимен

преди 9 години

Радан иска той да е премиер. Радане първо влез в парламента. После гледай дан ти се разпадне блока, че целия е нацепен. И после си кажи пряко, че ти искаш да си премиер.

133

Баба Пена

преди 9 години

Рамаданчоооо, баба! Пак бълнуваш! Стига с тези ултиматуми, баба! Разпадате се като паянтова колиба! Гледайте си баба, тюрлю гювеча във вашето пукнато гърне!

132

локи

преди 9 години

Или са *** всички в РБ, или много успешно провеждат плана за убиване на дясната идея в България. През 1990г. СДС събра половин милион на митинга си, сега и на сто човека ще се радват.

131

Георги

преди 9 години

До Пловдивски гражданинРБ са банда некадърници, от икономика разбират колкото и Тиквата, власт няма да видят.

130

Ник

преди 9 години

Все едно да кажеш на РБ - ще правим коалиция, ако Радан, примерно, не е в листите ви.

129

Колев

преди 9 години

Кънев само да не се заблуждава, че Тиквата би делил властта с някого. Най-много да стане като с Атака и РЗС, да им разбие групата и да открадне депутатите барабар със субсидията.

128

Пловдивски гражданин

преди 9 години

Това си е перфектният вариант. Тиква, слушай малко бе човек! Тия хора ще вдигнат икономиката и ще има какво да крадеш. Седи мирен малко, после президент ще станеш. Сега няма какво да се краде. ГЕРБ, ДПС и в нищожни дози БСП ошушкахте всичко, икономиката ни е срината! Оставете РБ да вдигне малко държавата на крака, та да има какво да крадете после...

127

Фидосова

преди 9 години

Какъв ГЕРБ, бе Радане? Че ГЕРБ изобщо няма да влязат в Парламента.... ако нямат 121 депутата... Те за какво тренираха 6 месеца в предния Парламент.

126

Фи

преди 9 години

Има два пътя на гласуване на 05.10.2014 г, Неделя:1. Първият е да гласуваш за ГЕРБ2. Вторият е ПРАВИЛНИЯТ