14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 44 Значи ,значи !! На бабати фърчилото значи. Значи, знаиш ,какво значи ,да говориш от името на друг .Значи знаш че нищо за други не знаиш, ама трябва да плямпаме ,знаиш.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 37 Ще се възползваш като си видиш ушите . Те са за мургавото племе и за богоизбраните. Като не ти изнася тук, изчезвай си в гейвропата при бисексуалните , двуполовите , триполовите ,лесбииките,наркоманите, при кръвосмешението- в Германия вече узаконяват 9инцисто-мията . Тук е земята на Българите, а не на гейвропеиските ***.

12

Евроолигофрен

преди 9 години

Русия няма право да се меси във вътрешните си работи. Какво си позволяват тези руснаци.

11

Анонимен

преди 9 години

От цялата работа не разбрах защо изобщо Малстрьом намеси руснаците, това са решения, които се вземат от ЕС, както днешното решение на Съвета на ЕС да отложи споразумението. Какво означава "новата ЕК няма да допусне това" тя старата няма как да го е допускала, защото ако Русия имаше такова влияние, че да се намесва в решенията на ЕС, щеше да е малко трудно с налагането на санкции.

10

Анонимен

преди 9 години

Българският народ не беше питан ,нито за НАТО ,нито за ЕвГейският съюз. Просто насила и с измама вкарани ,като стадо в кланница. За каква демокрация може да се говори ? Както казва съседът Манолис Йорданис(Български зет), та като чуе думата ,демокрация, все за нещо ,,на мамата и..,, говори . Мамата и...да.и , та , мамата и....да.и... Защо той и други гърци все така говорят за демокрацията ...мамата .и да ..и ?

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23. Ами то, Берлин винаги си е бил откъм булката. Било по времето на СССР, било сега, на САЩ.

8

Маркс

преди 9 години

ЕС създаде по американски лиценз един евро Франкенщайн и тепърва ще яде киселиците от Дървото на познанието на добро и зло!

7

Анонимен

преди 9 години

Съветът на ЕС сам си отложи споразумението... естествено обаче виновни са руснаците. Санкционирайте ги за собствените си решения.

6

Анонимен

преди 9 години

Така е, Русия не може, но ЕС може и го промени днес ахахах

5

Анонимен

преди 9 години

Русия няма да промени споразумението-Зимата ще го промени

4

Анонимен

преди 9 години

То никой няма да ти иска позволението, просто ще стоиш и ще гледаш, както досегашния комисар по търговията.

3

Анонимен

преди 9 години

Русия леко полеко ще свали гарда , защото си спомня как ссср банкрутира и се разпадна 89-та.

2

аре у лево

преди 9 години

"Русия не може да променя споразумението ЕС - Украйна"Русия както виждам от написаното не е участвала в това споразумение. Така че може и да не може да го променя, но е напълно в правото си да не го спазва. Русия никъде не е казала, че ще спазва някакво си споразумение от външни за нея фактори - споразумение между Украйна и ЕС. Русия не е длъжна да спазва договор за които не се е подписала и които е без нейно участие и съгласие. Участващите в договора са ЕС и Украйна. Русия не го е одобрила.

1

Анонимен

преди 9 години

Ало-о-о-у-у-у ,каква Украйна бе,,та там са на власт фашисти и окупатори бре ?!?!? Както и у нас де !