84

до 103

преди 9 години

Работиш за себе си, като не ти пука как живее ближният, ето това е ценното на капитализма, нищо хуманно не намирам в това.

83

Анонимен

преди 9 години

Капитализма насърчава мисленето и и личното развитие. Капитализма доказа до ден днешен че няма алтернатива. При капитализма работиш за себе си а при комунизма работиш за партията ( върхушката )

82

до 98

преди 9 години

Съгласен съм за някой неща за комунизма , ама я ми кажете с какво е какво е по добър капитализма, ще дам пример само за големите монополи , които забогатяват на гърба на честният и отруден народ. Аз заклеймявам и двете системи , ама фактите говорят че болшинството от народа живяха по спокойно и по добре от сега, това го отричат хора , които се срамуват от миналото. АЗ лично видях как един баща се срамуваше от малкият си син , който го питаше как е живял преди.

81

Анонимен

преди 9 години

Само да подчертая че в Полша минималната работна заплата е около 800 лева а в Литва и Латвия близо 600 лева. Сега си направете една равносметка с руската минимална работна заплата която е 250 лева и преценете кой проси и къде се намира.

80

Анонимен

преди 9 години

Браво! Нека сега дойдат да бутнат онова бетонно страшилище в центъра на София!

79

Анонимен

преди 9 години

Боже, да се смееш ли, да плачеш ли? Полша и Прибалтиката, па и частите на укруината - велика даржава!!!! Леле, леле! Като гледам как и литовци и латвийци са останали една шепа хора, просят от запада стотинки///////а тук ?пенсионери протегнали ръце към минаващите по улиците молят за парче хляб .виждам всеки ден такива хора , но не им се подигравам !

78

Анонимен

преди 9 години

Само *** може да припада от умиление и възхищение пред една извратена античовешка философия като кървавия комунизъм. Това е идеология която води до унищожение на човешките права , лично мнение , възгледи и свобода. Тя води до разруха на материално и духовно ниво и асимилацията на цели народи. Това е глобалното зло затрило над 130 милиона човека и продължаващо да унищожава ден след ден. Всеки истински свободен човек е длъжен да заплюе комунизма и неговите производни.

77

Анонимен

преди 9 години

Бутат статуята на Ленин , защото ги е страх новоизлюпените богаташчета от комунизма, да се смееш от простотията им е меко казано , не стига че и руснаците са ги отрекли отдавна комунистическите вождове, а тия *** за да се харесат на западняците ги бутат чак сега. Защо досега не са ги бутнали, има двайсет и косур години от падането на комунизма. А че ,все повече богаташчета олигарси се страхуват, не за друго а за това че, натрупаните милиончета от незаконен бизнес ще бъдат конфискувани.

76

Анонимен

преди 9 години

Всичко комунистическо няма място в модерния свят.

75

До 93

преди 9 години

Боже, да се смееш ли, да плачеш ли? Полша и Прибалтиката, па и частите на укруината - велика даржава!!!! Леле, леле! Като гледам как и литовци и латвийци са останали една шепа хора, просят от запада стотинки, нямат промишленост, пазарите им с Русия умират - и тях ще ми величаеш като велика държава! За укруината няма какво да говорим - тя ще си се разпадне на съставните части. Не знам какви са тези злобни и примитивно-първосигнални реакции от вас, явно синдрома "Андрешко" си е заложен в нас.

74

циганин

преди 9 години

Същият сценарий като в БГ ако си спомняте след приемането на евроценностите се оказа че в БГ е нямало турско робство ,след това очерниха ЛЕВСКИ и БОТЕВ сложиха новини на майчин език премахнаха Нто от НРБ искаха да премахнат и кирилицата ,вие май наистина не разбирате БЪЛГАРИЯ е унищожена ,а вие мислите за Украйна!!!

73

Анонимен

преди 9 години

Навремето Наполеон нападайки германските княжества без да иска създаде Великата Германска Империя. Сега подобно нещо прави кремълското джудже с Украйна, Полша, Литва, Латвия и Естония. Дали е случайно или не, една такава федерална държава на украинци, поляси, латвийци, литовци и естонци ще е съизмерима по население и приходи с Руската Федерация и ще бъде гарант за мира в региона.

72

Анонимен

преди 9 години

Съветът на ЕС: Отложено е прилагането на част от споразумението с УкрайнаСтава дума за частта "задълбочена и всеобхватна зона за свободна търговия"Ай честито и да почерпите хахахах

71

xaxaxaxaa

преди 9 години

Огледал се Илия - пак в тия .... събориха паметниците на Ленин и от кранчетата потече безплатен газ и три дена яли , пили и се веселили

70

Стамболов

преди 9 години

Самите руснаци заклимаха масовите избивания на Ленин и Сталин, а тук червените бълх* все още се правят на умни.

69

Анонимен

преди 9 години

До иванИсторията ние сами си я заличихме. Достатъчно е да видиш с какви глупости са пълни учебниците. И всичко това само за да се харесаме на новите си господари.

68

Анонимен

преди 9 години

Миналата зима имаше репортаж от киевското метро. Там се събираха много хора по време на студовете да потанцуват и да се забавляват тъй като домовете им били студени и мрачни, въпреки че тогава получаваха "евтината" газ на ***.

67

иван

преди 9 години

кълнете Русия,отричайте я , лека полека отиваме към турска власт, тогава ония фанатици ще ни оправят ще ни смъкнат гащите и ще ни изплющят, ще ни заличат историята, ще избягаме в чужбина, а малкото които останат ще почнат да говорят че им е мн хубаво иначе ше им отрежат зелките, тая държава нищо хубаво не я чака

66

Капеесес Бекапе

преди 9 години

Да здрафствует таварищ Ленин !!!

65

Анонимен

преди 9 години

Това е една от малкото останали радости на украинците. Скоро обаче паметниците ще свършат, а зимата вече блъска по врата. Следващото, което ще бутнат е бутфорното си правителство.