16

Анонимен

преди 9 години

До МарксНе, България вече 25 години се разрушава от българи. Това е проблема.

15

северозападен галош

преди 9 години

те това е държава ! нема брато, нема свако - щом не се легитимират бой .тук това никога няма да стане. сърбите са били винаги по- добре от нас ( периода след османската империя), няма какво да го премълчаваме . това си е самата истина . ония в техния парламент не са пусита като наще мазници ( бивши мутри, дошле от селата с бащи кравари).

14

Маркс

преди 9 години

България вече 25 години се управлява/ разрушава от небългари. Даже и по форумите е пълно с такива мекерета, ползващи намалението да плюят България и българите. Даже има и антибългарски сайтове сато този, пфу! Как може да сте такива ***? Как живеете със самите себеси? Или мислите, че там всичко е ок?

13

Анонимен

преди 9 години

До KaizerНа мен пък друго ми е направил впечатление на границата. От сръбската страна има едно ОГРОМНО знаме чисто като сълза. От нашата страна има едно знаменеце 2x2 метра с висящи конци и бялата лента почерняла от мръсотия. За какво говорим? Но може би пак някой друг ни е виновен.Манталитет.

12

Анонимен

преди 9 години

Щом като братчето се е движил с охрана , тази охрана е изяла боя , като не се подчиняват ! Малко са си превишили и те правата . Сръбските полицай си вършат добре работата .. А в България *** ги бият !

11

Маркс

преди 9 години

Чакайте бе, има време! Де да влезат в ЕСЕС, па пак ще говорим колко е гот в Сърбия. Това което не можаха бомбите, ще го свършат еврогейписарушките от Брюксел, гаранция- Франция!

10

Анонимен

преди 9 години

Само Боко Борисович може да оправи Сърбия.

9

Анонимен

преди 9 години

*** терминаторите в сравнение с нашите шкембаци на градус. Погледнете ги, най-малкия има 2 метра

8

Kaizer до 9 и 10

преди 9 години

Знам приятели, от Видин съм и многократно съм ходил в Сърбия.Едно време когато въртяхме куфарна търговия стоката която не можехме да я продадем я оставяхме при познати сърби. Случвало се е да ходим да си вземем стоката след половин година и нищо не е пипнато...Повече народ са от нас във много отношения.

7

Анонимен

преди 9 години

Родните националисти реват за разни Западни Покрайнини, но нека да ходят там да питат местните дали са умрели да станат част от България или искат да останат при сърбите.Отговорът е ясен: не искат да станат част от Бантустан.

6

Даниел

преди 9 години

До KaizerТо не е само в Сърбия. В Гърция е същото. Тук май само "баретите" и някои други по-специални поделения (масови безредици и групи за задържане) ги поддържат във форма. Само че там май проблема е в главата, както се видя в Лясковец и на други неща.

5

...

преди 9 години

До KaizerПо принцип събрите са повече народ от нас във всяко едно отношение. Не си хвърлят *** от терасите, градинките са им чисти, имат си магистрали до всяка точка на страната, в Белград дупки по улици трудно ще намериш (а до преди 15 години този град е бил сринат до основи от НАТО), няма коли по тротоарите, улиците са чисти и хората са много по-културни и козмополитни от нас. Може да имаме някои исторически негодувания спрямо тях (както и те спрямо нас), но това са фактите.

4

321

преди 9 години

В Руските колонии е така !

3

камен хлъц...

преди 9 години

Ще се обадя на Владимиров и ще станем на кълбета!

2

онбашията

преди 9 години

за един мъж малко бой не е драма

1

Kaizer

преди 9 години

Не им знам жандармеристите, но когато съм ходил в Сърбия ми направи впечетление едно:Техните гранични полицаи са яки, стегнати, стройни, един не видях с шкембе. За разлика от нашите които са с кореми до земята и приличат на чували с брашно...