24

Анонимен

преди 9 години

По-добре България да се напълни с сирийци отколкото да се опразни съвсем. Българите сме история така или иначе, най-добре е да се слеем с някой жив народ и стига сме ги пазили тези прокажени български гени.

23

Анонимен

преди 9 години

Ако продължава ислямизацията на България, чрез заселване на нелегалните тарамбуки ще има кръв!

22

Анонимен

преди 9 години

***, като се отказвате от земята си, защо пречите на новите и господари.

21

Анонимен

преди 9 години

"ЕС да окаже натиск заради насилието над тях" Какво насилие бе? Да не би всеки ден да четем за пребити и направо убити бежанци? Не! Каква висша форма на наглост от ЕС, вместо да си ги вземат и те да си ги издържат; как така най-бедните в Европа ще издържат най-много бежанци?

20

Анонимен

преди 9 години

Бежанците са спасение за този мъртъв народ, само интеграцията им ще ни спаси от изчезване.Заселвайте ги в празните села и децата им да ходят на училище.

19

Анонимен

преди 9 години

И тая г-жа какво предлага? Направо да премахнем всякакъв контрол на границата, че да могат всички нелегални емигранти да си влизат кой както си иска? Забележете, не говоря за бежанци, а за нелегални емигранти, защото голяма част от тъй нар. бежанци изобщо не са от Сирия, а са от разни африкански държави и използват проблема в Сирия за да влязат в ЕС уж като бежанци. Та тази казва да си ги пускаме безпроблемно, така ли? И после какво? Храна, подслон, джобни...

18

Анонимен

преди 9 години

Тия от ЕС и САЩ много държат да стане гражданска война и тук.. :) ЕПА ЩЕ СТАНЕ.. дано поне веднъж завинаги да имаме смелостта да се пречистим от ***. :)

17

до 13

преди 9 години

Никакъв референдум не е нужен.Ако се тръгне по тази линия,мошениците във властта ще го фалшифицират.Ние не сме правили референдум,за приемането ни в ЕС.Нас просто ни натикаха като стадо ***,като държаха пред муцуните ни примамките за "светло бъдеще",от което получихме светлия среден пръст и превърнахме страната си в гето.Затова ни е нужно само масово излизане на улиците,разгонване на бандитите от парламент и правителство и излизане с всенародна декларация,за излизане от ЕС.Иначе няма да стане

16

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА ,СЛЕД ПРОВЕЖДАНЕТО НА НАЙ МАНИПУЛИРАНИТЕ ИЗБОРИ,СЛЕД ЗАДАВАЩАТА СЕ ГАЗОВА КРИЗА И СЛЕД НАПЛИВА НА БЕЖАНЦИИ У НАС,СЛЕД ВСИЧКО ТОВА КОЕТО НИ СЕ СТРУПВА НА ГЛАВИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦИОНИСТКИТЕ ГАДОВЕ ВЪВ ВАШИНГТОН И ТЕХНИТЕ *** СЛУГИ ОТ ГЕРБ,БСП,РБ И ДПС ТО ТАЗИ ЗИМА СЕ ОЧРТАВА ДА Е ЗИМАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОДЕН ГНЯВ И ТОЗИ ПЪТ ЗА РАЗЛИКА ОТ МИРНИТЕ ЯНУАРСКИ ПРОТЕСТИ И САМОЗАПАЛВАНИЯ ,ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ С КОЛОВЕ,КИРКИ И КАМЪНИ И ЗАПАЛЕНИ И ЛИНЧУВАНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦ

15

Анонимен

преди 9 години

Смятам, че Европа е прекалено далеч за Хюман Райтс, нека първо да помогнат на мексиканските бежанци да пресичат свободно американската граница, че с тези огради и физически методи унижават мексиканците.

14

Анонимен

преди 9 години

Абе тези от Хюман Райтс Уотч защо не вземат да си ги настанят в централата си в Ню Йорк? То и баба знае така- на друг континент на майната си, заобграден от океани да даваш акъл на България да пуска бежанци.

13

Vv

преди 9 години

А баба ми няма ли нужда от защита. Тия хора получават повече пари от нея, която е работила 38 години, а тия и един ден не са платили данък. Да се застъпят за пенсионерите. А оградата си е българска работа. Да не се месят тия европейци

12

Анонимен

преди 9 години

Първо, много добросъвестни бежанци няма да получат закрила. И второ - вие няма да можете да възпрете целия поток, а най-много ще го пренасочите и вероятно ще станем свидетели на това, което се случва в Средиземно море - смъртни случаи в морето, заключи Гоул.Първо няма нищо добросъвестно в това бежанци от целия континент да влизат у нас, респективно в ЕС, под предлог, че бягат от войната в Сирия. И второ като построим още 130 км ограда и увеличим порцията бой, ще спрем потока.

11

Анонимен

преди 9 години

Увеличават се, защото ги приемаме и ги храним. В Турция що не се увеличават?

10

Айде стига вече

преди 9 години

Щом е така аз предлагам ; ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПОДПИСКА ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗАз от тоя съюз нищо добро не съм видял, а вие ??????Ще ми казва някой как да си гледам вътрешния двор ??????? Я си ги прибирайте и си ги интегрирайте , нашата икономика не може нас да издържа , бежанци ще приема . ДА КАЖЕМ НЕ НА ЕС.

9

Анонимен

преди 9 години

Къде са националистическите партии? Защо не се организират протести, срещу заселването на нелегалните ислямисти?Ислямизацията на България тече с пълна сила. Гонят българите за да заселят афро-араби. Дори на тях им дават три пъти по-високи заплати в даден бранш ,отколкото на българите, само и само нас да ни изгонят, а тях да ги заселят. Защо се дават статути, като другите страни не им дават? Това е национално предателство на всички политици срещу българския народ.

8

Анонимен

преди 9 години

Госпожа Лидия не знам коя си да си ги вземе у тях, като е толкова загрижена! И от къде на къде някой ще ни дава акъл каква трябва да ни е политиката спрямо натрапници?!

7

Анонимен

преди 9 години

Те разказват, че са били бити с юмруци и ритници, че граничарите са им стъпвали по главите, докато те самите са лежали по корем на земята. В един от случаите се споменаваше, че граничарите са стреляли във въздуха, докато групата се е отправяла обратно към ТурцияПоклон пред Гранична полиция!

6

Анонимен

преди 9 години

"ЕС да окаже натиск заради насилието над тях, иска Human Rights Watch"МВР трябва да продължи да оказва "натиск" над бежанците, а държавата да построи планираните 130 км ограда по останалата част на границата с Турция.

5

Watch yourself

преди 9 години

"ЕС да ни окаже натиск заради насилието над тях, иска Human Rights Watch"България се отнася много по-хуманно с бежанците си отколкото еврогейци и псевдо-защитниците на човешките права като Хюман Райтс Уоч. Такива организации прибират на своя територия и на територия на страната си само бежанци, владеещи техният език и с качества да им бачкат като роби. Европата никога няма да настигне България по хуманност.Псевдо-защитниците на права в европа и по света искат само да плюят по България.