14

щурофон

преди 9 години

Както управниците вдигат тока и останалите стоки и услуги, ТАКА И НИЕ ДА ИМ ДИГНЕМЕ МЕРНИКО!Който е ЗА да гласува!!!!

13

дебел депутат

преди 9 години

пенсии и заплати трябва да намаляват защото е криза,а цената на тока шоково трябва да скочи защото жизнения стандарт на българина е висок.

12

щурофон

преди 9 години

Управниците се опитват да мамят народа с дефлация!Реалната инфлация за тази година, според независими икономисти, е 11.3 %.що за наглост ги боде в задниците Управляващите бре!Я ОНИ ДА КАРАТ СО ЗАПЛАТА 350 ЛЕВА! СО ТИЯ ПАРЕ ЧЕ ЯДАТ ПРЕЗ МЕСЕЦА КЛИСАВ ХЛЯБ И ПОДОБИЕ НА МЛЯКО!!!!!!!!

11

комарджия

преди 9 години

правото на пенсия - с държавна лотарияможе и чрез бинго,ще има и за бюджета

10

Шаран -БГ

преди 9 години

Не е нужно да ги намалявате !Задръжте ги на това ниво поне 5 години половината пенсионери може и да гушнат букета. И депутатите могат да си увеличат заплатите, да си купят нови "Мерцедеси". Няма значение каква работа вършат и от какво качество!!! На 5ти бързайте към урните.... Местан отново ще Ви размахва пръст !

9

идеята е

преди 9 години

ще намалеят пенсионерите

8

Анонимен

преди 9 години

По-голяма вероятност има за мандата на следващото правителство да не ги увеличат,дори със стотинка! Едва ли ще посмеят да ги намалят!А че пенсионната възраст трябва да се вдига,от това мърдане няма!Не може 25 години,кръчми гюбеци и дискотеки, а после да се чудим кво става!

7

щурофон

преди 9 години

А от собствен опит знам , че разните му там партийни функционери плашат хората в провинциятя, че ако не гласуват ще им спрат пенсиите и се плашат!никой не трябва да гласува за тия ***!

6

Ти си пътник, бе!

преди 9 години

Кво се пънеш, след две седмици трябва да си ходиш!

5

щурофон

преди 9 години

Освен това България преди 1989 г. имаше много стабилен пенсионен фонд! Но *** Луканов и компания го окрадоха!А сега крадците са се преименували на БСП, ГЕРБ, ДПС, РЕФОРМАТОРИ И ТЕМ ПОДОБНИ АЙДУШКИ ОРГАНИЗАЦИИ!до кога ке ги траеме бре ора!

4

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другари пенсионери, защо се притеснявате нали вашето любимо БСП ви повиши значително пенсиите с цели 4.50 лв. С тези пари може да карате още дълги години, но вашата партия ви обещава, че ако гласувате пак за тях ще има увеличение от 5.50 лв. Така, че айде на избори и да не объркате бюлетината ей мушмуроци.

3

щурофон

преди 9 години

До Емил ПоповТиквата Борисов за 4 години не повиши пенсиите дори и с 1 стотинка!!! Ако иска народа нека пак да го избере! Нека пати бре!

2

щурофон

преди 9 години

Тука съм бре.тия *** управници требе да им е ясно, че ако намалят мизерните пенсии ще ги изритаме бре!Резерви за увеличаване на пенсиите: 1. Най-после чорбаджиите да почнат да плащат осигу-ровки на пълните заплати! Ако не - затвор!2. Да се премахнат фалшивите инвалидни пенсии! Те са поне 70 % от всички! Аз познавам поне тридесет души с такива!3. Да се премахне работата на 4 часа. Поне 500 000 души са ощетени по този начин, също и държавата! А хората бачкат по 8 часа и ги крадат!

1

emil.popov.35

преди 9 години

Пенсиите нямало да намаляват, а питахте ли Тиквуна, Тиквуна питахте ли :)))