21

до 31

преди 9 години

Да, разбира се, а какво означават думите на Обама, че от сега вече ще подкрепят "по-умерени" бунтовници? Означава, че досега са подкрепяли по-радикални елементи.

20

Маркс

преди 9 години

Вижте, идилците са добре обучени в турски бази бойци, тези изверги съсипаха Сирия и си веят байрака в Ирак. Твърде е вероятно янките да са бомбили мирно население, но на кой ли му пука, пфу!

19

до 27

преди 9 години

Значи е време Путин да получи нобеловата си награда, той още миналата година без бомбардировки и използване на сила, спаси Сирия от попадането й в ръцете на Ислямска Държава. :)

18

до 27

преди 9 години

А ти забелязваш ли, че американците реално говорят на стената, когато предупреждават слабо организиран противник, чиято гледна точка бива цензурирана, след което ни се налага американската гледна точка. До миналата година ислямистите бяха смели опълченци, а тази година станаха сатанисти. А и да не забравяме, че получаваха американска подкрепа. САЩ се *** и изтърваха контрола над ИД, това е истината и не боли да си признаят, вместо да се правят, че спасяват света..

17

Емигранта

преди 9 години

Толкова ли е трудно, да отиде НАТО и Русия под един флаг и да ги приклиучат за 1 седмица. Но явно не искате да се отървете от тях, някои пак има сметка. Какво ми хвърляте само някакви си бомби!? Тези са опастност за целият свят.

16

Анонимен

преди 9 години

Ако заживеят в мир са потигнали целта си, което малко ме съмнява, за съжаление мъките на хората нямат край. Виновниците за този ад трябва да понесат заслуженото наказание!

15

Анонимен

преди 9 години

бря, то у нас имало калабалък универсални хибридни войници. От една страна сАвеЦки шпиони, комунисто-олигархо-капиталисти, мътещи български глави, а от друга, същите се явяват мюслимски шпиони-джихадисти, внасящи още много боза в пейзажа. Важното е да се лови риба в мътна вода.

14

ХХХ

преди 9 години

Такива новини искам да чувам .....а не нещо от рода на "10-*** украйнски войници и 5-*** руски сепаратисти са били убити при пресрелки край Луганск " ........ Като чуя за избити в Украйна , ми се насълзяват очите ! Дано всичко там да приключи и всичко да се изсипе на тиквите на ИД , те са истинската заплаха !

13

Анонимен

преди 9 години

Очаквайте благодарствено писмо от "режима" на "диктатора" Асад, задето му свършихте работата и почнахте да бомбите смелите и непокорни "мъченици" от "народа". А помните ли когато миналата година Асад заплаши, че Турция ще си плати за подкрепата си към бунтовниците? А когато Путин ви отказа от бомбардировките в Сирия миналата година, разбрахте ли, че щяхте да бомбардирате грешния противник? Направо щяхте да им поднесете Сирия на тепсия.

12

Анонимен

преди 9 години

Стига бе, победихте ли ги? Кога им спряхте финансирането?

11

Анонимен

преди 9 години

Критика на бомбардировките на САЩ , това издава комунистическо мислене - бомбене му е майката, след години там ще издигнат паметник на бомберите, както и в модерна просперираща България.

10

Анонимен

преди 9 години

Вчера върли революционери демократи до мозъка на костите, днес гнусни терористи-ислямисти, църни арапи-касапи и въобще бомбене до дупка. Мен ми е чудно как ги разпознават лошите арапи от добрите прогресивни такива , след като щатските спътници един-два боинга не могат да открият.

9

Тлъб

преди 9 години

То девици не останаха за толкова убити джихадисти

8

двоен стандарт

преди 9 години

А от сирийците поискаха ли разрешение да летят над страната им? Нормите на международното право не се ли отнасят и за Щатите? Нашенските демократи, дето непрестанно вият срещу лошата Русия, къде се покриха?

7

Тaкурa Якошибa

преди 9 години

До Отврaтен 8Мaни тези сложни подвеждaщи въпросчетa.Кaжи що не спряхте янките до бомбят в Сирия, нa ли уж някой ги беше уплaшил?

6

Анонимен

преди 9 години

Както отдавна казах нещата в Близкия изток се влошиха. А сега повтарям и казаното от мен, че с тези въздушни удари нищо няма да се постигне и нещата ще се влошават. Друг е начина за трайно урегулиране на ситуацията, но едва ли сегашните специалисти по проблемите в този район ще се досетят.

5

US пилот

преди 9 години

Пускаме в/у ИДИЛ персийски килими от високоточни бомби и ракети,а сега вече има и нов десен..Томахоук от корабите.Ще изпратим касапите при девиците.Само да се кършат ръце и да се ловят кусури няма да спрат талашитите от ИДИЛ,трябват действия и ние ги извършваме!

4

Отвратен

преди 9 години

Това са просто ***! С нищо не са по-добри от ислямистите. Бомбандират си когато искат, когото искат и въобще си правят каквото поискат. Нали преди няколко години обамката съобщи - "ние победихме". Защо сега пак хвърлят бомби, пак на същото място и то без никакво съгласуване в ООН? КЪДЕ Е МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО? ИЛИ ТО Е САМО ЗА РУСИЯ И ДРУГИТЕ БАЛЪЦИ? МИЗЕРНИЦИ! КОГА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ТАЗИ КРАВАРСКА ДЪРЖАВА?ДА НАСТАНЕ МИР НА НЕЩАСТНАТА ЗЕМЯ?!

3

щирлиц

преди 9 години

Който не е с ХАМЕРИКАНЦИТЕ е против тях,нали така...

2

Анонимен

преди 9 години

За сега резултата е , че масово населението бяга към Турската граница .бягат от следващи въздушни удари - САЩ обясняват това ,че е бягат от ISIS !