26

ЛЪЖЕ!

преди 9 години

ЛЪЖЕ!

25

адвоката

преди 9 години

то и сега си има закон-конституцията на държавата....така ,че *** манерки от ДАНС да не реанимират ДПС за сметка на нечистоплътния от барекадата

24

Keleshev

преди 9 години

Ima li normalni bulgari,koito da viarvat na tova mekere.Edno e da obeshtavash,a drugo e da lazesh.Kolkoto ni e zrial naroda,tolkova i dobri politici shte go upravliavat.Nagledahme se na zeleni kratuni s merak za vlast. Nekadarnija chovek,niama drug izbor,osven da se dokopa do darzavnata hranilka.

23

Анонимен

преди 9 години

Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!

22

вова

преди 9 години

еми то си е така

21

аз

преди 9 години

Луд за връзване е тоя.. Говори срещу спонсорите си и чака някой да му повярва??!

20

Анонимен

преди 9 години

HA taka Baraekov hubavo izpalnqvash zada4ata postavena ot DPS,govorish protiv turcite i hop te vzemat 4e vmesto 300 hil splotqvat se i glasuvat 500 hilqdi tozi nomer slu4ayno li e vinagi predi izbori da se govori protiv turcite

19

Край

преди 9 години

А може целта да е друга Тази ***, като говри против ДПС - хората да вземат да харесват ДПС.

18

Анонимен

преди 9 години

ДА живей Барек Ердоган -баш лъжеца на републиката ,главен мин......чия на Д.Пее...ки Обещател номер 1 на България Ура-а-а-а-а-а

17

Край

преди 9 години

Този "проект" Бареков е създаден с пари на КТБ. Тя пък беше банката на ДПС.Сега обаче ще забранява ДПС. След изборите ще им се извини ще обясни как е бил подведен и не е виновен за думитее си. Бареков ти какво нищожество си. Франкинщаин рожба на содомитски кръвосмесителен секс между Пеевски Цацаров Ирена Кръстева и Лютвиместан.

16

Анонимен

преди 9 години

Боже, Боже, ела и си прибери вересиите! Тоя вече съвсем не знае какво говори! Май само той си вярва на глупостите! ДПС е тумор, който трябва да бъде премахнат, ама тоя е толкова смешен и нелеп! Цирков артист с голям червен нос!

15

Рали1

преди 9 години

Националистическите формации да изчезнат от политическата сцена,но всички са от едно котило.Та ако започнем отначалото:ДПС е проект на БКП.Атака е създадена с помощта на ДПС,ББЦ замести на политическата ни театрална сцена Атака...Та кого ще съди Бареков?Права е Д.Найденова вчера като каза че след интервюто с него има нужда от ***!Лъжи и кьорфишеци за електората."Коалиция и партия са мръсни думи в България."-Бареков пред Я.Люцканов в ТемаКоалиция ББЦ-1 милион работни места!-КОГА ?

14

Данчо

преди 9 години

Всеки разумен човек би дал гласът си за ББЦ и Бареков! Само той открито заявява позициите си за наболелите проблеми в България. И най-важното - само той застава открито срещу ДПС!

13

Радо

преди 9 години

Откъде накъде ДПС ще решава кой за кого да гласува и как ще се управлява България. Не съм съгласен хора, които не знаят дори български език, да определят бъдещето на живеещите в България

12

КНСБ

преди 9 години

А бе,Бюреков,то само хвалби и закани не ще - иска действия! И стига си преписва заслугата,че на теб ти е дошло на ума да се забранят партиите на етническа основа - това се говори в НЕТ-а от много време,а ти чак сега ли се усети ?! И ти като Сидер-оглу използваш в предизборна та тактика "горещи " опорни точки,за да да имаш солиден имидж! Ламтиш най-малко два ман дата да управляваш и непременно да си трета сила?! Ами ако не си ? Ти питаш ли народа изо бщо иска ли партии да хрантути ?! Скрий се!

11

sallaadin

преди 9 години

"На що е готов българският политик само и само да седне на държавната трапеза?" - Ал.Констонтинов. Аз ти отговарям ти - На всичко! Ето го поредния такъв дето обещава неща, дето хубаво звучат в ушите на българина, ама за да се реализират трябвят: законодателни промени, изпълнителна власт която да ги реализира и съдебна санкция, т.е. ***, трябва да надмине Боко, т.е. да има 120 депутате, собствен кабинет и назначен от него ВСС. Аз това не го вярвам, но вярвам че в НСто това ще е новия Бочоолу.

10

Анонимен

преди 9 години

Идеи много, обещания - също. Изпълнение - никакво.Отчет - хвалби без инфо и то само зорлем.

9

Анонимен

преди 9 години

На дудук не се вярва!

8

Анонимен

преди 9 години

cmeTT

7

Иво

преди 9 години

И много правилно.