36

Анонимен

преди 9 години

Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!

35

Nox

преди 9 години

БСП, Герб... каква е разликата? И едните, и другите са американски ***. На едните идва Макейн и им дава заповедите и те изпълняват, а другите ходят самички да си вземат заповедите директно от Вашингтон (и да турят един български *й на баба Нюланд).И едните, и другите -- сери се у тех, за нищо не стават!!!

34

N

преди 9 години

Това е целта на *** и шефовете ви от ДПС,а целта на всеки здравомислещ българин е никога повече да не сте във властта,както и никога повече да не се позволява отварянето на урна в Турция!

33

Сбогом БСП и ГЕРБ!

преди 9 години

От БСП сте мишки, никой не ви вярва на глупавите ви управленски и предизборни кампании за по-добро бъдеще чрез теглене и крадене на заеми и приватизиране на държавата. Ако имахте интерес да направите нещо за тази държава, то до сега да сте построили един завод или електроцентрала, но и вие като ГЕРБ си крадете на тъмно и нямате интерес да засилвате държавата, още повече икономиката. Щом отпускат заеми за крадене значи всичко ви е наред, докато не фалира държавата и не избягате в чужбина.

32

АНОНИМЕН

преди 9 години

А бе кой го брои за жив Миков ,на маса може да седне с всеки стига да има и добро мезе .

31

Анонимен

преди 9 години

Целта на Миков:Още едно шише Мускатова отнякъде за тази вечер!

30

Анонимен

преди 9 години

Колкото пъти БСП е била на власт толкова пъти след това е губела, но сега летвата и още по ниска, да не може без нея да се управлява.Защо БСП губи след всяко нейно управление ? освен коалицията и с ДПС. Сегашните лица в БСП са вече изхабени, новите неясни. Резервни кадри хич, администрация огромна, производство слабо, пазари никакви. Днес ще вземем от богатите, ще дадем на бедните, но кои са те? кои са бедните, мързеливите ли или богатите социално слаби? и пр. и пр.

29

Как Сийка

преди 9 години

А-а, г,син МИков,не си прав - може България без БСП и още как !Ако не вярваш - нека да опита ме в следващите поне 20 години да ви няма на политическата сцена и след това да броим "пи лците ".Стиска ли ти ?! Та вие толкова години управлявахте и какво-само разруха,мизерия, ни щета и голи обещания?! Айде стига толкова ! Наситихме ви се - много е дълъг тунелът в чий то край се вижда "светлото " бъдеще,а на нас вече сили не ни останаха пак да ни яхате и да викате:"Търчете! Ние ще ви ръководим!" Не!

28

0

преди 9 години

Алкохолик !Престани да си появяваш пияната мутра и да лъжеш ! ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА !!!!!!!!!!!!Вие сте АУТСАЙДЕРИ !!!!!!! Нищо и никога в Бялгария няма да зависи от ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА БСП !!!!!! ЧЕРВЕНИ *** !! БСП Е МАФИЯ, СТАНИШЕВ - КАЗАХА ХОРАТА ПРЕД ПОЗИТАНО 20 !!!!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Защо управлението на страната да не може без БСП?Управлението на страната трябва да може да си работи на самоход без която и да е партия!За това си имаме Конституция и независима съдебна система,точно за да може държавата да си функционира и без партии.

26

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 25,И какво като казва някои истини?Цяла година крепеше турската партия във властта!Сега ни води Академичният ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия за предизборна кампания в България!Полумесеца или петолъчката са по-мили на другаря Волен Рубльов? Все по-малко и по-малко трикольори има на митингите,вижте и в репортажите-платени или не,къде е българското знаме или то вече нищо не означава?С любовта към Русия ли изразяваме патриотизма си?!

25

дунавски

преди 9 години

То както е тръгнало в близките 15-20 год. *** няма да ги допуснат до властта,а останат ли толкова години без да се отъркат в европаритеще се затрият като партия.Тях ги крепи само алчността и интересът към келепира,както и братятя им от ДПС.Скоро няма да им се отвори парашута..

24

Старата песен..

преди 9 години

О,моля ви.Пак ще се сваляте с турците за да прецакате българите.Нали ви видях.Всичко това ще бъде подсигурено от гласовете на малограмотни малцинства отдавна превърнали се в мнозинство и изтрещели дърти вампири които са на автопилот от половин век.

23

червена бабичка

преди 9 години

Хубаво момче, здраво!Пу, пу, пу, да не те урочасам!Ааа, не се бърши, не се бърши!

22

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е руски и турски партии да бъдат поставени извън закона.

21

Бенджи

преди 9 години

Ремонтирайте си чинията на Бузлуджа и излитайте за Марс с еднопосочен билет. Аз плащам.

20

Българин

преди 9 години

Нека на 5 октомври излезем и зашлевим един голям шамар на коалицията ДПС-БСП-Сидеров-Бюреков.

19

Анонимен

преди 9 години

Само БСП!

18

шопето

преди 9 години

Престъпниците не трябва да са в управлението, а на друго място, изолирани от обществато. И то след като са върнали откраднатото. Това се отнася за шайката на Михов. Ама тя наглостта граници не знае и дори омразата при тях се тълкува като всенародна любов.

17

PETZL

преди 9 години

Приятна вечер на всички за разлика от форума във Вести тук виждам трезвомислещи БЪЛГАРИ .Дай Боже повече такива.