23

Анонимен

преди 9 години

До 29.Как ще се удавиш при положение че винаги може да я извариш дори и дъждовна вода при което над 100 градуса бактериите умират?Отговори ми на този въпрос като си толкова умен

22

Анонимен

преди 9 години

Идеята е да ви накарат да се откажете от всичко за някаква зелено утовия, А истината е че тези хора си играят с вас, за да унищожат всичко което е изградила западната цивилизация от Индустриялната Революция насам. Крайната цел им е отново да живеем в каменната епоха.

21

Анонимен

преди 9 години

До 27.Всичко това е пропанга на новите Еко-Фашисти, но ви вече са ви оплели до толкова че не може да мислете.

20

Анонимен

преди 9 години

До 25.Точно така, трябва да имаш малко мисъл да разбереш съдържанието но като нямаш достатъчно IQ няма какво да кажеш.Но това определно ти липсва.

19

За Шистовия Лунатик

преди 9 години

До 16.Аз ще ти кажа на теб вземи учи 4 години в МГУ после карай магистратура и тогава говори за Шистовия Газ , аман от неграмотници.Ако ви изкарам да начартайте една елементарна схема на това как протича разбиване на шиста с какви материали и по какъв начин 99.9% няма да знаете но иначе давате експертно мнения .Ако не щете шистов газ стойте си бедни и глупави.Със най-застаряващи население, умиращи от сърдечни болести заради липса на лекарства и недостиг на лекари.Но шистовия газ е врага.

18

Анонимен

преди 9 години

До Кирил"Е малко смешно да се говори за недостик на вода"А да пишеш недостиК вместо недостиГ е много смешно...

17

Анонимен

преди 9 години

"Бизнесът по света вече търси отговор на този въпрос" - в превод "бизнеса вече мисли как да препечели на липсата на вода докато хората измират"

16

Кирил

преди 9 години

При положение че тази години не съм видял ясно небе от дъждове и облаци.Е малко смешно да се говори за недостик на вода.

15

СТИГА С ТАЯ ВОДА

преди 9 години

ОТ ДЪЖДОВЕ И ВОДА ---ВЕЧЕ СЕ ИЗДАВИХМЕ !АМАН ОТ МЕДИИНИ ПАРТЕНКИ И ДЪВКИ ЗА НАИВНИЦИ!!!

14

Ще ви кажа какво

преди 9 години

Нали имате шистов газ-пийте него!!!

13

Бай Пеню

преди 9 години

Минаваме на Пещерска Гроздова

12

Анонимен

преди 9 години

nali zatova hodime do lunata i mars. tia s parichkite shte se spasiavat, a dr. da umirat.

11

Страшна далавера

преди 9 години

Незнам дали в Библията пише че водата ще свурши ,но определено пише че човечеството ще почне да изперква много сериозно.Ето ви пример.Почти 70% от Земята е покрита с вода.Почти ежедневно вали дъжд.Почти навсякъде има наводнения.Обаче трябва да пестим вода защото тъй като има недостиг и тя изчезва (omg,половин бг се предвижва със салове и канута но няма значение) та като водата свърши всички ще измрат най-вече *** в Африка и малко китайци.Какъв добър момент да стане 5,10,20 лв кубика.

10

Халбовски

преди 9 години

До СоросА бира може ли ?

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНикакво време не наближава, ще ти се света да свърши и всички да умрем! Ако се ограничи популацията всичко ще е наред!

8

Анонимен

преди 9 години

В Библията е писано, че няма да има храна за ядене и вода за пиене.Вече това време наближава с добива на шистов газ и използването на ГМО.Т.е. самият бизнес прави така, че да няма питейна вода.Смешно е да се правят на замислени за печалбите си, при положение, че сами си ликвидират клиентите.

7

Анонимен

преди 9 години

Стига простотии бе. След 100 години НАЙ-МНОГО и сомалийското семейство ще има агрегат който да превръща солената вода от океана в питейна.

6

Сорос

преди 9 години

Като нямате вода, пийте сок.

5

Анонимен

преди 9 години

Откакто Кока Кола купи фабриката за минерална вода в Търговище заедно с извора на минерална вода, престанаха да произвеждат бутилки с минерална вода "Тирговище". Минерална вода "Търговище" е невероятно ефикасна при проблеми с обмяната на веществата. Тя направо ме правеше нов човек. Леиувал съм се с нея и помага. Но... това беше докато Кока Кола не купи извора. Сега вече такава вода на българският пазар няма. Всичко се руши и ликвидира. Кока Кола са убийци. Защо спряха да пускат на пазара водата?

4

ИЗРАЕЛ ТЕРОРИСТ

преди 9 години

номер 1 не позволява на арабите да копаят кладенци и сонди на ПАЛЕСТИНСКИТЕ ЗЕМИ. В добавка пробиват наклонени сонди да изсмукват подпочвените води в приграничните територии. Именно заради водата ИЗРАЕЛ НИКОГА няма да се съгласи да върне ОКУПИРАНИТЕ ГОЛАНДСКИ ТЕРИТОРИИ, които заграби от СИРИЯ 1967г.