26

Алек

преди 9 години

Бойко може само да си мечтае да направи изявление от подобна класа

25

Анонимен

преди 9 години

БСП лява България защитава интересите на обикновения олигарх. На малкия олигарх. Олигархът, който изнемогва в борбата с големите олигарси. БСП Лява България защитава интересите на отрудения олигарх, борещ се за всеки милион, за единия хлебозавод. Олигархът, едва събиращ многобройното си тричленно семейство в мизерната 800 кв.м. къща, едва събиращ пари за вода на олимпийския си басейн и за заплатата на градинаря и шофьора си. Малкият, олигарх... неговите интереси днес защитава единствено БСП.

24

Даниела

преди 9 години

Винаги червените са били единствената партия, която мисли за народа и страната и не преследва само лични облаги

23

Иван

преди 9 години

Налице е поредната причина поради която бих гласувал за БСП

22

Хари

преди 9 години

Социолозите са в грешка относно вота, който ще получи БСП. Сигурен съм, че ще е много повече, защото просто няма разумна алтернатива на Столетницата

21

jj

преди 9 години

"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"??!?!!!???!! От кога бе????!!?!??!!

20

Враца

преди 9 години

Мръсен гнусен влах-службогонец и пиянкя. Те това ви е Мишето Миков.

19

sofeto

преди 9 години

"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"Така е Миков.... станал ляв милионер защитавайки интересите обикновенните българи!

18

Партиен член

преди 9 години

Малко мие неудобно,ама ще кажа истината в очите на всички:" БСП защитава ЕДИНСТВЕНО инте ресите на ...БСП !" Всичко друго каквото казват и Миков,и Станишев,и Мая-та и останалата ръководна пасмина е ала-бала и "мижи да те лажем " както е било винаги до сега! Техните обещания ни докараха до просешка тояга,а нахалството им всекидневно се увеличава с тонове! Те са срам за нашето общество!

17

Щерев

преди 9 години

Кое ли е социалното в БСП като от там има най-много милионери и жестоки капиталисти? Мислели за народа...майтап..кажи колко корумбашки червени има централи за зелена енергия?А Белене не завлече ли НЕК към дъното на блатото?

16

ХА ХА

преди 9 години

Така ли бе ***? Затова ли се бяхте оградили с ограда от народната любов?ДЕМАГОЗИ!

15

Да бе да

преди 9 години

" .... защитава интересите на обикновения българин"Тези се имат за "НЕОБИКНОВЕНИ" българи и ни защитават - така ли?

14

Анонимен

преди 9 години

Баси , че и нагли на всичкото отгоре! В България се защитава всичко друго, но не и българина.

13

анти трол

преди 9 години

ще защитават явно бедните като гласуват по плосък данък облагане само за бедняците за забогатялите крадци словестни неодобрения

12

PETZL

преди 9 години

Само да попитам ,кой не е съгласен че *** бсп не е ограбила българския народ или се е разпознал от глупаците гласуващи за тия които ни ограбиха и продължават да ни ограбват .бсп доказа ,че когато е на власт БЪЛГАРИЯ винаги е затъвала и е ставало от зле по-зле за БЪЛГАРИНА .Който не е разбрал че тия мислят единствено и само за своя *** е или голям наивник или МАЗОХИСТ.

11

Анонимен

преди 9 години

БСП защитават интересите на Турция и Ердоган.

10

Анонимен

преди 9 години

"Михаил Миков: Хората са уморени от липсата на справедливост" - ами нали по тази причина ви махнахме.

9

KU-KU

преди 9 години

BALGARIA BESHERAZRUSHENA OT AMERIKANSKIAT IMPERIALIZAM I PRODAGNIKA MIHAIL GORBACOV.VINA ZA BEDNOSTA NA NARODA IMAT CDC,DPC I VPOSLEDNO VREME DOVARSHENA OT GERB.

8

поп Грую

преди 9 години

Мишоу, я пий з ракии и престани да угодничиш на усойницата станишка и глудницата мутроолигарси, при които сте на заплата, че иде Видовден и ще се наложи да си плащате - всичко и с лихвите!

7

nedkodd

преди 9 години

микуф наздраве,пий си хапчетата и умната и вече сме 2014г. ,микуф ти събуди ли се?? микуф,а бе мишо да ни си мислиш че е 1917??НАЗДРАВЕ мише и умната,пък ако вземете 22 места...