26

Nox

преди 9 години

Абе, ти си много залухав, заклевам се."Да живее БСП другари!!"Само и само да се игнорират валидни аргументи и да се премести вниманието от масовите измами и манупулации, за вдигане на кредитния рейтинг на САЩ, които ни влияят негатовно, темата се измества, че сум бил другар бесепар, за Станишев, че бил пре*бал Белене (а смешния референдум за Белене не беше ли по Бойково време, или бъркам?), че повтарям опорните точки на Позитано (независимо, че гледах БНТ само на световното), и т.н...

25

wer

преди 9 години

Трябва да се върнат в банката всички пари, теглени 3 дни до затварянето на КТБ. Това са незаконни операции - следствие от изтичане на вътрешна информация.

24

Nox

преди 9 години

"БСП предизвика двете най-страшни кризи в историята на България"То хубаво, ама какво общо има това със ситуацията в момента? В момента и Герб, и БСП са марионетки на САЩ. Задаващата се банкова криза е организирана от запада.Погледни за какви измами става дума. Злато, сребро падат. Долара се вдига спрямо лева, а пада спрямо еврото(вж. Investor bg). Как?!?! Валутният борд го има само на хартия и скоро ще изчезне съвсем. Всичко само и само да се вдигне кредитиния лимит на САЩ преди да приритат.

23

Рус

преди 9 години

Крайно време е всички тези експерти , заради които се случва всичко да им се потърси отговорност !!!

22

Nox

преди 9 години

В нормална ситуация или собствениците е трябвало да покрият липсите и да задържат дяловете си, или държавата да изплати задълженията на банката и да я национализира, като тогава собствениците губят дяловете си.Проблема е, че тук не се процедира така. Свидетели сме на атака над банковата ни система организирана от запада и слугите им у нас. Целта е валутният борд да падне, България да се фалира и вината да бъде метната на Русия. След това САЩ ще искат да им дадем плацдарм за война срещу Русия..

21

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС избраха Искров.

20

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБСП предизвика двете най-страшни банкови кризи в историята на нова БългарияНе БСП, а САЩ направи кризите с петролната война за Кувейт и после войната на НАТО за разграбването на Югославия. До ден днешен няма лев компенсация за ограбените спестявания и пенсии на българите.

19

Лапане

преди 9 години

Няма никакви стратегии. Всички - и банкерите и прокуратурата и министрите на Орешаро и Блеевски и Съселоидния са лапали яко . А сега вложителите със спестените пари ще плащат. Т..е - ще се разделят със спестяванията си. и ще пият по една студена вода. Голямо облажване - ще бъде от кредито получателите - обръчите - от фирми - бесепарски и депесарски.

18

the truth

преди 9 години

Ако банката можеше да се стабилизира, досега всичко щеше да бъде наред. Истината е, че сега заличават следите на кредитополучателите - политици от всички бои. Като си свършат работата КТБ ще фалира.

17

Иванов

преди 9 години

Хайде, казвайте следващата част от сценария, срока на тази част скоро ще свърши !!!

16

Анонимен

преди 9 години

По-скъпо, ама за кого?

15

Анонимен

преди 9 години

БНБ крие състоянието на другата банка Първа инвестиционна банка където БНБ наля 1 милиард лева. Ако се налеят много държавни пари във фалирали банки, накрая държавата ще фалира.

14

Анонимен

преди 9 години

Има европейски директиви има и български закон за фалитите. Стига сте го увъртали като лясковски"роми", че ще завалят дела, а и банковата система ще отиде на кино. БНБ не си е гледала работата, а вложителите са виновни. Като са спали спокойно с баснословно високите си заплати, сега да се оправят, а после в затвора.

13

Анонимен

преди 9 години

Ако отворят банката, всички вложители може да си изтеглят парите за 5-6 милиарда лева и банката пак ще трябва да затвори и да се отнеме лиценза, само че този път държавата ще загуби 5-6 милиарда лева от бюджета ценни пари за болници и общини и т.н. НАП не могат да съжерат данъците та едва ли успеят да гонят длъжниците после.Загубите на банката трябва да се покрият само от вложителите според това какво може те да съберат от кредитните милионери.

12

софиянец

преди 9 години

До ISTINATAа дано да извадят стенограмите от срещите (незконни мейду другото - не е работа на тоя *** да коментира банковата система) и тогава всичките с промитите си мозъци да прочетете черно на бяло всяка една политическа сила какво е искала, много се надявам само това може да отвори очите на зомбираният мат'рял

11

Анонимен

преди 9 години

Бездействаха докато се е крало в банката ... БЕЗДЕЙСТВАТ сега когато трябва да се вземе решение. Каква е гаранцията, че при това положение и друга банка няма да изгърми

10

Анонимен

преди 9 години

Има неистов страх да се заеме определена позиция............................а да си вземат огромните заплати всеки месец и да бездействат - няма страх ...

9

ISTINATA

преди 9 години

DO 1: PRAV SI I TAKA TRQBVA DA BYDE I EVROPA VECHE RAZMAHVA PRYST ZA POREDEN PYT I PITA KAKVO STAVA S DEPOZITITE NA HORATA I ZASHTO OSHTE NE SA IZPLATENI! PROBLEMA E CHE BANKATA E FALIRALA I PARI NQMA, A SPORED NE OFICIALNA INFORMACIQ I FONDA ZA GARANTIRANE NA DEPOZITITE E OPAPAN....PROSTO CQLATA DYRJAVA E VYV *** I RAZRUHA!!! NAI VEROQTNO SHTE SE TEGLI BORCH I POSLE PAK VSICHKI SHTE GO VRYSGTAME....NORMALNIQT SCENARII SLED UPRAVLENIETO NA KOMUNISTITE!!!

8

Чакащ

преди 9 години

Едното по-скъпо, но по-лесно, а другото по-лесно но по-скъпо! И всяка седмица се върти едното спрямо другото и обратно...Абе, някой да не мисли, че всички хора са ***? Да не би като ни прави на такива и състоянието ни автоматично да се променя?Чакат ние да покажем обратното първи ли?

7

Кефи ли ви закона?

преди 9 години

То самият закон е направен така.Отваряш банка идват рибетата с пачките привлечени от лихва цял процент и половина повече отколкото при другите ти чакаш да се натрупа капитал после затваряш колибата и заминаваш в чужбина.Държавата плаща а ти получаваш убежище в някоя бананова република в която животът с няколко милиарда хич не е лош.Може да се каже че дори си нещо като цар там.Тоя закон да не е мислен от али баба и всичките четиридесет разбойника?