295

US пилот

преди 9 години

До Анонимен 377Да летиш със военен самолет,не ти като на формула 1 или нашите джигити на магистралата.Руснаците са зле със електрониката,озъртат се като мушмороци за да следят бойното небе докато летят.Колкото и бързо да летят електрониката на щатските самолети ги фиксира и не могат да избягат от ракетата въздух въздух.Ние си летим и бордовите компютри следят по няколко цели едновременно и самонатискаме копчето и са чао.След компютаризацията руснаците изостанаха много всамолетите.

294

Анонимен

преди 9 години

МиГ-25 е първия сериен изтребител в света, достигнал скорост 3000 км.ч.В 1977 г. летеца изпитвач А. Федотов поставя с този самолет абсолютен световен рекорд по височина на полета(37650 м.) а всичко на този тип самолет принадлежат 29 световни рекорда.

293

куче на войната

преди 9 години

До US пилотверно НО еврофартера би ф 22 в съотношение 7към 1 на учението червен флаг разбирасе сме съюзници

292

до ф22

преди 9 години

Около 80% от конструкцията на планьора е изпълнен от стомана, 11% от алуминиеви сплави, 8% от титанови сплави, 1% от други материали. Тялото на самолета е от типа полумонокок, изпълнено предимно с използването на заварки при съединяване на отделните му елемент. Крилото е с три надлъжника, на задния от които се намилат елероните и задкрилките. На всяка конзола има аеродинамичен гребен.

291

US пилот

преди 9 години

Изгонихме ги и се не видяха повече руските самолети!Няма кой да ни излезе насреща.В Ирак 1991г. руските самолети избягаха в Иран .В юговойната нямаме свален самолет освен от ПВО.

290

Ф22 до щурофон

преди 9 години

Глупости, ако можеха, щяха да свалят още първия У2. САЩ имаха от 5 години "редовни полети" вече - пълна излагация. Да не говорим за германеца, дето кацна на Червения площад, хаха. Абе ти да си видял нещо комунистическо да работи както трябва?

289

куче на войната

преди 9 години

До щурофони една чесна кацна на червения площат и хварчаха генералски пагони в Воиските на ПВО същото стана и пред Белия дом само *** може да вярва че има непробиваемо ПВО

288

Ф22 до су22

преди 9 години

Не си ме разбрал - под "допотопна" разбирам спрямо очакванията на американските специалисти, от които се определяха и военните разходи на САЩ. Досещаш се, че са раздували нещата за "опасния СССР" за да се смучат пари. Да, ама като гепиха самолета всичко лъсна! Самият самолет сигурно има качества, но това е машина с хиляди части и подробна инспекция разкрива цялото жалко дередже на съветската индустрия. От там в САЩ едни си отдъхнаха, други бяха леко прецакани.

287

Анонимен

преди 9 години

До щурофон още са си на долари за сега само плашат с юани и рубли

286

Анонимен

преди 9 години

МИГ-25 лети и до днес и за времето си е поставил няколко световни рекорди.Този самолет тежи празен 20тона.Знаеш ли какво е това за височинен скоростен прехващач с такава маса.И още нещо това е самолета който отказа Америка от шпионски пилотирани полети с SR-71 над СССР.

285

Анонимен

преди 9 години

До Ф22 до су22Добре е преди да пишеш да се информираш по-широко какво е МиГ-25.Защо и как е бил създаден.Навремето така говореха червените агитатори - за допотопната западна техника, загнилите им идеологии и технологии.Като ти чета съжденията по нищо не се отличаваш от тях, само си сменил посоката.

284

Ф22 до су22

преди 9 години

Глупости, полупроводникова електроника може да се предпазва много по-добре от въздействия. Единствената причина руснаците да качват тежки скъпи лампи в самолет е огромната им техническа изостаналост спрямо Америка.Самолетът държи mach 3 незначително време, изключително неефективен, ненадежден е (опасен) никога не би преминал техн.контрол в САЩ, а сглобката му разкрива допотопността на съветската индустрия и става ясно, че СССР няма никакъв шанс в дълотрайна война със западна сила.

283

куче на войната

преди 9 години

ИРАК ПОСТИГА 2 ПОБЕДИ без пво във войната губи над 40 но загубата на 1 ф 18 и 1 британски торнадо са си факти за Югославия има 11 свалени миг 29 те са без победа в Изрело арабските изрел печели и то много сериозно някакви загуби обаче има проблема е че арабските дани никак не са ОСОБЕНО точни и яко минават през пропагандата и там е от мухата слон

282

Арнаудова

преди 9 години

Дядо Мраз

281

куче на войната

преди 9 години

До любопитенпървата в ИРАК

280

су22 до ф22

преди 9 години

Друже, "допотопната" техника в МиГ 25 всъщност е проектираната да устоява на ЕМП от ядрени взривове. Да, във времето в което транзисторите са съществували от страшно много време руснаците са ползвали лампи. Но самолетът е бил невероятно устойчив, освен това е имал практическа максимална скорост mach 3 и въпреки невероятното въздушно съпротивление на грубите сглобки и нитовете е имал чудесни полетни характеристики. А колкото до незнание да обработват титан- :) :) :)

279

Ф22 до Щурофон

преди 9 години

"Ама го свалиха над смредловск на 22 километра"Ама преди него имаше десетки успешни полети на У2 и руснаците гледаха безпомощно като ***.Гари имаше проблеми с височината, затова по случайност го свалиха.

278

любопитен

преди 9 години

До куче на войната 357И къде точно го свали ? В близкоизточните войни са се срещали щатски и руски самолети ,но руснаците губят.В Ирак руските самолети избягаха в Иран при пустинна буря,за Юговойната да не говорим,само с ПВО нещо малко направиха с/у самолетите на янките.

277

куче на войната

преди 9 години

До су22имахме 3 НО вярно че миг 25 е Лека версия на МИГ 31 другото любопитно на миг 25 е че е едиствен самолет свалил ф 18 във въздушен бой потвърдено и от АМЕРИКАНЦИТЕ впрочем миг 29 и су 27 за сега нямат победа нат американска машина впрочем със су 27 не са се и срештали

276

Ф22 до су22

преди 9 години

Хаха, точно обратното: Миг25 като избяга 1975г американците се спукаха от смях колко изостанал е СССР и се успокоиха, че "мощта" му е само един блъф - нитован на ръка по-най-примитивен способ, лампова електроника от 50те години, изобщо пълен ***, а по това време е основан Майкрософт, ХАХАХА