63

раузер

преди 9 години

за чак толкова колонизирана държава и това е добре изборите са само вушение че нещо зависи от тнр гласоподаватели гласуваите със камъни идърве другото е цв василев тиква цвък цвък и тнт

62

Миро

преди 9 години

ама защо за 5 години ще се повиши 2.5 пъти ... кое се е повишило 2.5 пъти от разходите ?

61

до 86

преди 9 години

Костов. Заради такива като него отрасли с национално значение като енергетика, телекомуникации, води, природни богатства и прочее станаха частни, а по-лошото е, че тези частници са чужденци, т.е. понеже си глупав да ти го обясня - ПАРИТЕ ЗАМИНАВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ В ЧУЖБИНА, ДЪРЖАВАТА ВЗИМА ДАНЪК 10%, А ОСТАНАЛОТО - В ЧУЖБИНА. Гласувай пак за Костов. Във вода газим, ходим жадни.

60

Анонимен

преди 9 години

Предоговаряне на договорите с американските Марици" и ВЕИ-тата може да стане само ако фалира НЕК. Там е възела на злото. Но това не значи не трябва да се извадят на показ подписаните вече договори. Там работата опира до прокурорско обвинение и съд.

59

AES Гълъбово

преди 9 години

"Тъпия" народ няма как да гласува за Костов, защото не желае Костов да подпише договор с поредният американец-обирджия за преференциално изкупуване на ток на безумна цена.

58

КОСТОФФ

преди 9 години

кога ще влезе в затвора за Мариците и АЕЦ

57

Екпертът ТАСЕВ

преди 9 години

е експерт как да манипулира медиите, а истинските експерти са инженерите в системата на НЕК

56

Иво Прокопиев

преди 9 години

Удрииииии, октомври с 10%, декември с 20%! Удриииии, пари ми трябват на мен бе, алоооо, плебса!

55

Анонимен

преди 9 години

"Плавно повишаване на цените на тока"....Ама като няма плавно повишаване на заплатите във всички сектори, нали февруари, март, като им дойдат по 400 лева сметки за ток и хората ги нямат тези пари да ги платят, нали пак ще ви изметат с камъне и дърве.....

54

плEVNелиев изЧЕЗни

преди 9 години

Така е! За това да поправим грешките на политиците! Как? ПРЕДОГОВАРЯНЕ на условията с американските ТЕЦ-ове и с ВЕИ-тата. Е, американците и Ивчо Прокопиев ще ги заболи, но пък може да пренасочат капиталите си към някоя африканска държава, където ограбването на местното население е узаконено.

53

Хаха

преди 9 години

След всяко управление на ***,влизаме в пълния батак,където други трябва да оправят нещата и да плащат за тяхната некадърност.Пак тях си изберете,пак с турците да управляват,то и без това фалита на държавата е близо.

52

гарантирано от ГЕРБ

преди 9 години

Малко сте плащали.Изберете нас и ще плащате повече.Гарантирано от ГЕРБ !

51

Б.Б.

преди 9 години

Лошиу матриал за ко са му мангизи ....да плаща такиз кат мене барем да се чувстват богове , пък матриала картофи да съди и нема прерита от глад !

50

Бойко Борисов

преди 9 години

Сега като ме изберете пак ви обещавам едно,пак ще плащате,но още повече-гарантирано от ГЕРБ ! Ха-хааааа !!!!!!! Егати и мат*риало :-)

49

пена

преди 9 години

Енергийната мафия се побеждава с енергийна ефективност! На мен сметката за ток ми е 15 лева. И със 100% да го вдигнат няма да ми пука защото пак няма да давам много пари на мафията. А тя да си продава тока на будалите, които ползват като *** и след това мрънкат...

48

о

преди 9 години

Като не защитихте Ореха, на ви Тиквата! Хак да ни е на всички щото сме ***!

47

ром с манго

преди 9 години

Ние нищо не плащаме,само взимаме.Плащате вие зашото сте прости.Ние ви избираме политиците,те ни плащат с вашите пари и полсле ви крадят за да си живеят добре и пак да ни плащат та да ги избираме.Ееейййй хубаво нещо е това демокрацията.

46

ХХХ

преди 9 години

Те за това правят каквото си искат ..........уредили са се до 9-то коляно пък народа ****ната му ! А народа продължава да ги избира същите !

45

позор за шисташки

преди 9 години

и кои са неправилните политики? Че Орешарски не искаше монополите да изнасят по 2 млрд всяка година извън БГ? Искаше да им намали печалбата и да ограничи леко енергиите на Тиквата и Костов? Това ли е неправилна политика?

44

Бойко Борисов

преди 9 години

Оооооооо,ще плащате ! Прости сте като мен,значи ще се разберем.Прости избират *** и освен простотии не очаквайте друго.Гарантирано от ГЕРБ ! ХАУ - казах !!!