6

Анонимен

преди 9 години

Защо не съдят чиновниците от агенцията за незаконно раздаване на статути. Тези хора НЕ са преследвани в Турция и нямат право на статут. Колкото повече плашат Ковачевци толкова повече ще им лъснат далаверите.

5

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да запишем децата в частните училища в София. В краен случай в немската, първа английска или пък в италианския лицей.

4

Strict

преди 9 години

Докога тази ***, която нахлува незаконно в БГ по суша и море ще се определя като бежанци? И някой задавал ли си е въпросът от какво бягат? За мен отговорът е ясен. Понеже те са на много ниска степен от човешкото развитие и единственото, което ги свързва с цивилизования свят са членоразделните звуци, които издават, те искат да прескочат цели епохи в своето развитие и да попаднат в един добре уреден свят. Така че това не са бежанци а нашественици от отпреди 5-6 века.

3

Анонимен

преди 9 години

Прокуратурата да се самосезира за служители от Агенцията за бежанците-дали не участват в трафик на нелегални афро-арабски мигранти, като организирана престъпна група,рекетираща нормалните граждани на България и застрашаващи националната сигурност.

2

Ех

преди 9 години

Скоро чакайте съд, ако не позволите на ром да ви обере... турчин да ви вземе къщата и откажете да работите без пари за държавта.....

1

гражданин

преди 9 години

А дано това се получи в Англия за български семейства и се видим тогава какви сме . Расисти сме си и това си е .