43

Германия

преди 9 години

има много черни патлажани и им *** морковите

42

Анонимен

преди 9 години

До 43. Ти толкова ли пр'зз, бе.Та обясняваш още за тези 16 милиарда ( за южен поток!Колко пъти ти казвам. , че само няколко съвременни бойни самолета струват толкова , да се биеш за интересите на някой си !

41

Анонимен

преди 9 години

Руската наглост е безгранична, а българските им лакеи - корумпирани нещастници! Колкото до сърбите, те са по-умни от всички, и каквото и да правят, никога няма да се наведат на Русия. По време на комунизма, ако си спомняте, те свободно пътуваха и работеха в Европа, а ние драпахме за разрешение от ДС да пътуваме дори до Сърбия.

40

Анонимен

преди 9 години

Да им пропуснем през българия и сърбия малко ислямисти към европа не че при тях са малко да гледаме шоу

39

Анонимен

преди 9 години

България си има отдавна един "Паток" чийто газ плаща най-скъпо . Ако иска втори "Паток" да излезе от ЕС и тогава ще може да си го плаща в рубли или в натура.

38

SS войски !

преди 9 години

Да бе , Германия няма още Есесовски Войски из Европа !

37

Анонимен

преди 9 години

И още, ЮП се предвижда за пренос на 64млрд , а за сега, нуждите на всички захранвани държави са 17.5млрд!Така, че от такси щеизплащаме кредита , не за 25 години, а вероятно за 60!

36

До 29

преди 9 години

95% от кои вас? От лудите ли?

35

Bulgarin ot Germania

преди 9 години

Видяхте ли ЛИЦЕМЕРИЕТО и ФАЛШВАТА ДЕМОКРАЦИЯ на Еврогейския Съюз.Ще видите и още: Безмитната "свободна" Търговия със САЩ, Шистовия газ, ГМО...Преди 25 години и аз вярвах в "Евроантантически ценности", но вече съм твърдо убеден, че ЕСе ВАСАЛ на САЩ.

34

Ivanov

преди 9 години

kogato eu zapo4ne de ni tretira kato evropeiski grajdani togava i Balgaria shte po4ne da se saobraziava sas eu,kogato sprat da ni tretirat kato 2 klassa hora togava she im obarnem vnimanie dotogava samo uglishki i da hodiat na mainata si,pozdravlenia na horata koito prodaljavat vapreki vsi4ko da stroiat Iujen potok te zashtitavat Balgarskite interesi.

33

Анонимен

преди 9 години

"ЕК: Нямаме полиция в България, за да следим "Южен поток" "Няма какво да се притеснявате ЕК. Нямате полиция в България - така е и така ще си остане. И ние България нямаме полиция около Северен Поток, ама както виждате не сме тръгнали да ореваваме целият свят за това. Полиция в България им се прищяло на европейците.

32

Анонимен

преди 9 години

Какво представлява "Южен поток"? Това е рекордно скъп газпроводен проект на стойност 16 млрд. евро (подводната част само се оценява на 10 млрд. евро), който най-вероятно ще излезе още по-скъп, защото у нас никой никога не е забранявал раздуването на сметките. Най-главното обаче е, че това ще бъдат пари, безсмислено хвърлени на вятъра.

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Трите и полвина милиарда и лихвите за тях, по договорката щели да бъдат взети от транзитните такси, които трябва да ни плащат.НО транзитните такси, които се предвиждат са три пъти по-ниски от тези, които плащат на Украйна и едва ли ще успеем да изплатим кредита, преди да се изчерпи източникът, или използването на газ в такива количества!

30

Анонимен

преди 9 години

Южен Пото им бърка в г'а на Германчетата , които контролират ГАЗТА в Европа - и стигнаха до Границата на Украйна / Русия , да точат директно !!

29

Анонимен

преди 9 години

"Европейската комисия призова България да спре изграждането на газопровода "Южен поток", но не разполага със своя полиция на място нито там, нито в Сърбия, която да следи нещата - ние не действаме така; нашият подход са наказателните процедури срещу правителствата."Колко примитивно, те не действали с полиция, а с извиване на ръце, заплахи и принуди.

28

Анонимен

преди 9 години

До алБаба ти и дедо ти може да са за Руснаците но не и аз и децата ми.

27

Анонимен

преди 9 години

Гас-пром :Ние имаме милиция в изобилие, можем да изпратим в помощ на нашата пета колона.

26

Анонимен

преди 9 години

А........! българия била европа когато отидем за социял и работа казвате че ако имаме пари имаме пари можем да останем ако ли не да си отиваме отидете си вие от българия и аз ще си ида в бг запитах шефа на джоп центъра и тои черен разбирасе защо черните имигранти имат човешки права а ние нямаме тои каза вие сте болни какво да правиш европеиски ценности

25

Анонимен

преди 9 години

Както е тръгнало България не може да построи и един завод без тяхно разрешение,Нали знаете - колкото по се снишавате , толкова по ви мачкаме !

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Московска Рус с нейния "Домострой" (сборник от XVI в. с правила и наставления за живота в средновековна Русия - бел.ред.), ксенофобия, техническа изостаналост и, впрочем, поголовна хомосексуалност, шокирала западните наблюдатели, би заела на геополитическата карта на света примерно същото положение като това на древна и изостанала Персия.