122

Анонимен

преди 9 години

До номер22.Русия не е започвала война с/у Грузия, а реагира на избиването на цивилни руски граждани и руски сини каски, разположени в Южна Осетия, заедно с грузински такива, с мандат на ООН. А Южна Осетия и Абхазия не са грузински територии. И Грузия нападна първа. 3.Русия не е нападала Афганистан, а СССР и отиде там по силата на договор. 4.Русия не е нападала България, Литва, Латвия и Естония, защото тогава не е имало такава държава. Имаше СССР, начело с др.Сталин-грузинец.

121

Анонимен

преди 9 години

До номер2Господине, ако продължавате така, злобата ще ви довърши. 1. Русия не е анексирала Крим, а имаше референдум, Крим бе автономна република в състава на украйна и бе подарена от украинеца Хрущов, без медународно-правен документ. На Елцин не му се разправяше, да урежда статута на Крим по международните закони, а и не ги знаеше и не му пукаше за тях. Крим прави референдум и преди това, и искаше да се отдели от украйна, но не му беше позволено. Ако не бяха руснаците, щяха да са американците.

120

Румбо

преди 9 години

Естествено че ще подсигурят Крим!След като предотвратиха превръщането му в американска база,няма да го оставят на произвола!

119

ханко брат

преди 9 години

Интересно, ако Русия не граничеше с Украйна, кой ли щеше да го отнесе? Молдова или кой друг? Полша например? Значи греха на украинците е това че граничат с Русия и са обречени на вечно руско влияние и вечен курбан наречен буферна зона?

118

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 183 Най-гадния и най-големия *** е този който го написа,нещастнико!

117

Анонимен

преди 9 години

Русия е най-гадният агресор за момента в световен мащаб!А русофилите, най-големите простаци.

116

Анонимен

преди 9 години

Русия никога не започва първа войните,но тя винаги ги завършва и е победител на края!

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 175:Къде видя вражеска Русия бе?Нато и САЩ разполагат оръжия в Украйна и Балтийските страни,струпват армия там,провеждат учения,НАТО е навсякъде вече около Русия!При тази ситуация ти какво очакваш-Русия да стои безучастно?Е няма как да стане това,Русия е длъжна да вземе мерки да се защити!САЩ могат да разполагат бази и оръжия навсякъде,за тях може,когато Русия започне да демонстрира сила и то на своя територия всички я обвиняват че е агресор!Това са двойниите американски стандарти!

114

Анонимен

преди 9 години

По принцип троловете пишат под статиите. В случая трола пише статии. *** е рядък *** и винаги предизвиква оживени дискусии със копи - пейста си. В интерес на истината, въпреки че е ***, винаги чета статиите и. Коментарите в общия случай са от отчайващи до много идейни. Забавно е да се четат тролски статии ;)

113

наблюдаващ

преди 9 години

Уважаеми сънародници,какъв е смисъла от заяждания и словестна помия?Едни всяка минута трупат милиони,проливайки невинна кръв,други разпространяват дезинформация.Никога до сега,не е имало такава Желязна Завеса от Кубинската криза!Толкова уродлива истина...просто не е истина!Като се започне от създаването на посткомунистическа уКрайна до ден днешен!Артистите се сменят,но трагедията ,в която участват "Газ и милиарди" не слиза от геополитическата сцена!От Киев до Крим и обратно е само "озвучаване"!

112

Анонимен

преди 9 години

Вражеска Русия, разполага войски в черноморския район. Това би трябвало да обезпокои България по някакъв начин и тя да реагира на руското дрънчане на оръжие поне с една нота на МВнР. Вместо това официалните власти у нас мълчаливо одобряват безпрецедентния руски милитаризъм, който си играе на война на няколко стотин километра от нашите граници. Изключително срамно е васалното поведение на България спрямо Русия.

111

помнещ

преди 9 години

До Анонимен 168На времето имаше един филм 1 пробит долар ********На времето имаше един СССР и се проби и потъна

110

Анонимен

преди 9 години

До Анонименстрого погледнато нямаше фашизам имаше социализам НСРП национал СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РАБОТНИЧЕСКА партия

109

Анонимен

преди 9 години

Навремето имише един филм 1пробит долар

108

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 147 Значи, според твоята умна глава , не е имало фашизъм - значи не е имало ХОЛОКОСТ ? И какво следва, де гиди главо глупава ? Значи евреите и те лъжат за ХОЛОКОСТА ,така ли ? А ,а, а! Нямало фашизъм ,нямало ХОЛОКОСТ! Браво ! дано тези дето ти плащат ,видят това и айдеее - друм !

107

Барон Мюнхаузен

преди 9 години

До Що это ? 162Това са танкове амфибии тръгнали да преплуват океана още при Брежнев и сега 2012 г. са пристигнали във Мисисипи и Мисури...

106

Анонимен

преди 9 години

***

105

Ноа

преди 9 години

Русия не е по-могъща от обединена европа. Да не слагам САЩ. Не само Русия има оръжия за масово поразяване. Не ми се иска да се стига до такова нещо но ми е смешно винаги когато прочета колко могъща е Русия... И никой русофил от времето на баба ми да не ме убеждава в това а да си седна на *** и да си пусне руска телевизия те по всички дават Азис, той им е идол.

104

Що это ?

преди 9 години

От началото на 2012 година в САЩ щата Мисисипи и Мисури има придвижващи се колони от руски военни камиони ?!

103

Анонимен

преди 9 години

***