14

Анонимен

преди 9 години

Блокирайте границата на 5ти да не могат да гласуват втори път и ще видите каква олелия ще вдигнат местановците.

13

Несапаз

преди 9 години

Всичко ще си дойде на мястото, ако се въведе "тежест на гласа" на избирателите. Ама не искаааааат! Защото ще им излязат прекалено скъпо дупетатските местенца!

12

Анонимен

преди 9 години

Министерството на Великите Рушветчии едва ли знае нещо конкретно. Там разни *** дремят като каиши и се правят че разбират от нещо. А те напрактика са там и такива, защото не могат нищо друго.

11

Анонимен

преди 9 години

"Поне 150 секции в Турция за изборите на 5 октомври"Явно турското кафенце на Боко с Местан, вече дава вече своите плодове.

10

Несапаз

преди 9 години

Има много *** начин да се спре/обезсили купуването на гласове, само че на НИТО ЕДНА партия не и стиска, а и не и е изгодно да го направи, защото всички те купуват гласове.

9

Гражданин

преди 9 години

Е кажете ми на мен, на честния гражданин и данъкоплатец защо трябва да ходя на избори като ми заявяват, ей така, че някакви 200 хил. гласа щели да се купят!Няма да ида на избори, щом те по презумция са опорочени!

8

Анонимен

преди 9 години

Слушайте Близнашки и Константинов- изборите в България ще са честни и няма да се манипулират... ама ако се манипулират, няма да е голяма работа хахахха. От 100 кладенеца вода ще ви носят, за да не си помислите, че ГЕРБ са спечелили в условия на манипулиран вот.

7

Анонимен

преди 9 години

Лично видях как в багажника на една Ес-класа има готова пълна урна и вързан чувал.В същото време хората се редяха на опашка да гласуват.Това беше по времето когато управляваше ГЕРБ.Та изборите са за медиите да го отразят как хората пускат хартийки и да се покаже пред Европа,че се правят!Но който не е видял нека вярва и да се реди да гласува!Всичко е решено бе хора!

6

ББ

преди 9 години

Няма да промени това кой ще е победител, но ще помогнат на една партия да спечелят мнозинство в парламента... Коя ли е тя?

5

Анонимен

преди 9 години

"По негови изчисления обаче партиите купуват гласове пропорционално на големината си."Ами то ГЕРБ в момента е най-голямата партия...

4

Fisko

преди 9 години

На евроизборите май ББЦ изкупи *** вот,но сега ще трябва да го изкупи ГЕРБ защото те са най-богатата партия,а и защото им трябват поне 125 депутати.

3

Анонимен

преди 9 години

И откъде герберастът Константинов знае колко гласове ще се купят или той говори само за своята партия...

2

овцата Доли

преди 9 години

И защото няма да променят нищо, затова се купуват гласове... Беее беее бееее бееее!

1

политтърговия

преди 9 години

Зависи кой купува. Ако 200 хиляди се купят само от богати партии като ГЕРБ или ДПС, ще има значение. Иначе ако се разпръснат, няма значение.