18

АЗ

преди 9 години

НЕ НИ СТИГАТ *ИТЕ..ПОЛИЦАЙТЕ..КРАДЦИТЕ..ПОЛИТИЦИТЕ...А СЕГА И ТАЗИ ОСКОТЯЛА *** ЩЕ ТРЯБВА ДА ХРАНТУТИМ ЗА ДА ИМА СИЛА ПОСЛЕ ДА СТРОИ ДЖАМИИ..И ДА ИСКА ПРАВА И СВОБОДИ..ДА СИ ГИ ПРИБИРАТ ТЕЗИ КОИТО ОРГАНИЗИРАХА ВОЙНИТЕ ТАМ..САЩ, РУСИЯ АНГЛИЯ, ИЗРАЕЛ..А НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ПО ЕДИН ЦАРЦИНОМ В СТЪОМАХА ИЛИ ДРОБОВЕТЕ..КАКТО И НА ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ ИМ..И ТАКА ДО 9 ТОКОЛЯНО..ПРЕДАТЕЛИ

17

batman

преди 9 години

Абе хора, какви приказки четете на децата си се питам? В какви ценности ги въпитавате??? Да помагаш на хора в беда не е ли най-правилното, което може да направи човек? Иначе пискате, че никой не зачита страната ни, но когато деца, спасили се от войни, искат да учат български, искате да ги прогоните с камъни??? Срам за вас! Срам за България, която в най-тежките си години е спасила хиляди арменци и няма нищо против да се кичи с тази история, но днес "бежанците" да се махат? Срам, срам...

16

пъцко

преди 9 години

До Гневен българинно на станишев, боко тиквата и доган им се кефиш? не те виждам на палатков лагер пред парламента.. как точно едни нещастници, избягали от война са ти проблем? при това, деца? дори вгнева си сте неадекватни това чалгарите.

15

Silence

преди 9 години

1.Няма никакъв начин децата на нелегалните да се обучават,защото не знаят български. Така безобразието-провокация се превръща и в средство да се пречи на учебния процес на българче- тата. 2. Дано поне Господ се отблагодари на уродливите властопритежатели,които зарязаха издавените българи на произвола,а продължават да държат тук ПРОТИВОЗАКОННО НЕ САМО ПО БЪЛГАРСКИТЕ, НО И ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ индивиди,за които не се знае кои са всъщност,обличайки ги, хранейки ги и отглеждайки ги.3.

14

Анонимен

преди 9 години

Одобрявам !Сега в Ковачевци, скоро и в цялата страна.

13

Гневен българин

преди 9 години

До _Гневя се на *** като теб,които за шепа стотинки продадоха всичко българско.Не заслужаваш дори да хабя храчката си и да те заплюя.

12

Гневен българин

преди 9 години

Призовавам истинските българи да не даряват пари и стоки на т.нар "Червен кръст".От 2011 насам не са спрели да помагат единствено на *** и арабите,които не са нищо повече от незаконни престъпници и кой знае какви неща са правили в техните страни,но за сънародниците във всички наводнени райони не направиха почти нищо.И вие и аз знаем,че съм прав.Тази организация даде и последната стотинка от нашите пари,но не за българи.И нали е КРЪСТ,защо помага на мюсюлмани?Да сте виждали обраното.Не,нали?

11

_

преди 9 години

Под тая статия има повече кретения дори от предната...От к'во се гневиш бе, българино?От собствената си омраза и злоба ли?

10

Гневен българин

преди 9 години

До Калина-какво ще правиш ако афганчетата и сомалийчетата посегнат на твоите деца или ги заразят с всички отвратителни и опасни болести,които носят(понеже въпросните групи само това ни внасят)?Аз ще ти отговоря-пак ще се срамуваш,но заради това,че си била на позицията,която заемаш сега!

9

Гневен българин

преди 9 години

До 12Как няма да ги бежаносват?Нали знаят,че масово българите са като онази пикла Калина от предните коментари.Те на такива като нея разчитат,за да събудят човешкото и да ни заиграят по струната.При мен тези номера не минават.Когато гледам как все повече български деца биват губят родители и се разболяват няма сила,която да ме трогне грам за някакви измислени араби и ***.Миналата седмица един пиян *** уби 11 месечно детенце и вече не се говори,но за "бежанците"не спират.Вън бе,просто е

8

12

преди 9 години

Престанете да наричате нелегалните имигранти "бежанци". Какъв бежанец е онзи платил 1000 евро на човек.

7

Гневен българин

преди 9 години

САМО когато всички българи осъзнаят,че не предателите в костюми и тоги,а ние имаме силата да вземаме правилните и добрите за България решения ще тръгнем в правилната посока.Силата е в нас,а не в онези 240 престъпника,не е и в платените прокурори и съдии.Когато започнем да протестираме активно срещу всеки,който посяга на българските култура,история,обичаи,език и спокойствие ще можем да се наречем достойни.Един родолюбив човек с правилна позиция и гордост е по-страшен от такъв с оръжие в ръка!

6

расисти

преди 9 години

Тези селяни са едни най-обикновени български фашисти и расисти!

5

Анонимен

преди 9 години

Народа е суверена. Гражданите на Ковачевци СА е част от суверена и всички държавници - президент, премиер, министъра на образованието , надолу по йерархията на теория са техни слуги. А да видим какво ще направят така наречените властиимащи и дали наистина са слуги на народа или на някой друг.

4

маймун дере

преди 9 години

Калина ли си,Глина ли си,не зная,но нещата са толкова плоски,чесамо плосък ум не може да ги проумее.Въпросът не е,че имигрантските деца трябва да учат.Като искат толкова,да им организират отделно училище.Само,че целта не е тази.Пука им за тези деца.Те са просто елемент от войната,която трябва да се води срещу българите(българската народност).Целта е,чрез тях да се подрива нивото на българското образование,да се заличава българската история,като политически некоректна.Ето там ги стяга чепикът.

3

Гневен българин

преди 9 години

До КалинаСпри да се срамуваш и ги вземи във вас.Не сме длъжки да четем демагожките ти простотии.Ние поне сме искрени когато казваме,че не ги траем и трябва да се изметат от България.Християнските ценности нямат нищо общо с това да си слуга на миризливи,необразовани,криминогенни и болестотвоени *** и мюсюлмани.Голяма глупачка си.За какви ценности говориш?*** с ***.

2

Гневен българин

преди 9 години

Отлично решение и много правилна позиция на местното българско население.Да не направят обаче глупостта от този детски център да ги натрапят на друга българска община и град.Не.Това няма да промени нищо.Такива постоянни местеници не са изход!Трябва всички тези отвратителни *** и араби да се изринат от България и ПОД НИКАКЪВ предтекст да не се допускат,ако ще и най-сополивите и сълзливи истории да разказват!2/3 от България потъна във вода и се подиграха с хората,а тези ги глезят!Вън,че...

1

Калина

преди 9 години

Срам ме е от всичко това ,срамувам се като работеща българка с четири деца - ученици, от това, което слушам и гледам от сутринта! След като тези деца са лишени от дом, защото там се води война, ние да ги лишим и от образование, или да им направим гето, да се обучават сами. И после ще ревнем в глас защо не приемат примерно християнските или славянските ценности. Срамота е, честно! Честит първи учебен ден!