103

Анонимен

преди 9 години

До АнонименHvashtame edin arabin,rejem mu glavata i pozdravqvame Islamska Durjava !!! Tova e nachina !

102

SS

преди 9 години

Цялата тази история почва да ми прилича на постановка на нечий специални служби. Не оспорвам хората да са убити, но прекалено професионално е изпипано като за ислямисти. Последния клип е заснет с две камери (два ракурса), картината е HD, звук като от студио. Жертвата стои спокойно. Кой ще стои спокойно като знае ще ме му резнат главата? Дори и да не му кажат, това се предусеща. Май гледаме холивудска продукция на *** Обама. САЩ са затънали и само трета световна война им трябва

101

Анонимен

преди 9 години

"Ислямска държава обезглави и британски гражданин"На български като се пише "гражданин" се подразбира цивилен, а случая не е съвсем такъв, защото е обезглавен военен.

100

Анонимен

преди 9 години

Само НИЩОЖЕСТВО може да обезглави вързан и при това НЕВИНЕН човек! Тия от близкия изток са абсолютни *** НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ХОРАТА и трябва да бъдат заличени от лицето на земята заедно с малоумната им религия. Това скоро ще се случи!

99

До 132

преди 9 години

Ще те скопя, ако те докопам, мръсен гнусен резак! КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА, защо оставя разни *** да пишат уродливи мръсотии, да се гаврят с нас, толерантността ни и парите, с които ги храним тези ***?!СМЪРТ на всички *** в БЪЛГАРИЯ! Скоро ще ни писне и познайте какъв *** ще приготвяме от овчите ви кожи, *** *** такива!

98

Леле че народ

преди 9 години

Ще е голяма ирония,ако тоя който го е обезглавил е роден в Лондон примерно или в Ливърпул,Манчестър и т.н. Но както и да е ,това е просто раздухване,барем някой се навие да воюлва срещу джихадистите,че нещо няма много желаещи да оправят ла*ната на САЩ Май Обонго и Камерън,ще трябва сами да си заметат собствените си ла*на,че дори иЕрдоган пасува с тая "антиИдил коалиция"

97

Анонимен

преди 9 години

Искам да попитам дали онова еврейско нищожество Николайчо Младенов ще понесе някаква отговорност ,.....Човека си изработи висок пост ООН, добре си живее сега, специален представител на ООН в Ирак.

96

до 147

преди 9 години

"анти сирийската опозиция ,които са същите тези *** ,които сега режат глави"Не са същите, там много сили се месят, не опростявай нещата, това не ти е детски филм с лоши и добри.

95

Анонимен

преди 9 години

DA SE ZABRANI ISQMA V SVETA TOVA E IZXODYT

94

балама

преди 9 години

И по кво са познава, че са ИДИЛ, а не Мосад, например, или ЦРУ и МИ-5. По надписите ли!?

93

Анонимен

преди 9 години

133. Обама определя кои ще се обединят !Техните "приятели "не искат да се бият , Кери ги обиколи !

92

Опълчение

преди 9 години

Време е вече света да прогледне и да види, че исляма не е религия, а клут към Злото. Всички мюсюлмани трябва да напуснат Европа, в противен случай ни грози страшен конфликт. Няма нормален, човек който да не защити децата си.

91

да

преди 9 години

Вместо да се обединим срещу тези варвари, Русия иска да превземе с кръв братската си православна Украйна. Правете си сметката.

90

Как ще си отмъстят ?

преди 9 години

Камерън искаше веднага да изпрати военна сила стещу " Джихаджиска държава ", за да освободят заложниците.Обама се намеси да не го взема присърце , защото крайната цел ще бъде -да нападнат Сирия , под предлог че Джихадистите са там също ! И трябва да ги ликвидират . То и АлКайда е там . Кой с кого ще се трепе ?- накрая сички срещу Асад !А за обезглавените заложници ще се наказваме след това !

89

Анонимен

преди 9 години

Kakvo stana s procesa v Pazardzhik? Osydeni li sa bylgarskite muftii dzhihadisti?

88

Прясна новина

преди 9 години

ИД канят най-учтиво Бойко Методиев Борисов да им погостува.Програма:1. Разказ на Бойко за приятелските му отношения с негъ... ИЗВИНЕТЕ, Обамчо.2. Скъсяване на тиквуня.

87

демократ

преди 9 години

Само за едно съжалявам че британеца Дейвид Хейнс не се казва например Дмитрии Степанич.

86

AZ SAM PROSTO CHOVEK

преди 9 години

MEDE IN USA. TEZI FANATIZIRANI GRUPIROVKI SA SAZDADENI OT SAMITE TqH. ZA DA RAZPROSTRQNQVAT ORAJIETO SI. ZAGINA LI SA HORA NE GI INTERESUVA. EDINSTVENO GI INTERESUVA PECHELENETO NA PARI. I PRODAVANE NA ORAJIE.

85

DUBLIN

преди 9 години

Вледайте се по добре в този с ножа и с маската-на мен ми се струва,че е или румънец или българин.........а-а-а-а не е талибан с британски паспорт.

84

AZ SAM PROSTO 4OVEK.

преди 9 години

PREDI GODINI SAMITE ANGLICHANI I aMERIKANSI SAZDADOHA TEZI FANATITSI. NO ZABRAVIHA CHE, EDIN DEN TOVA ORAJIE SHTE OBRASHTA SRESHTU SAMITE TqH.