66

реалист

преди 9 години

До дали си е намазал .."Намазал'' точно толкова,колкото Б.Борисов и Плевнята при нееднократните им срещи с Местан и Ердоган!!!Защо ли не сте еднакво злобни...

65

KUK

преди 9 години

До СаметKATO TURCIN TI VSE PAK LAGESH--RAZKTIT SI.GIT ORDA.

64

Гаргамел

преди 9 години

Това куче на исляма Велизар кой там беше, като се върне в България да го изпердашат едно хубаво и да си го върнат на Ердоганя!

63

KUK

преди 9 години

ZASTO LI NE SI OSTANE TAM.

62

бедни и необразовани

преди 9 години

Местан да отиде и да види лично , колко български турци Студенти има в Германия , на 100 Българина един български турчин , това означава че българските мюслумани са бедни и необразовани , каква партия какво ДПС нема такова

61

Анонимен

преди 9 години

трябват пари за изборите ,за пропаганда и др.такива

60

АаАаАаАа

преди 9 години

Ами не се ли осъзнахте хора,че в България няма политици а има лижегъзци,бсп и дпс на влас ли са се лиже *** на Русия и Турция,когато е герб на влас се целува американски ***,да не би ние да сме втора ръка хора че навсякъде и всички ще ни подиграват........

59

Анонимен

преди 9 години

До турчинНе знам дали съм националистка, но винаги, когато съм на центъра на София и чуя ходжата ми се иска веднага да си получа автомата.

58

Анонимен

преди 9 години

За турските избори в Германия им предоставиха 7 (седем) изборни урни,за 10млн. турци постоянноо живеещи там,Колко урни има в турция за стотина хиляди с бг паспорти живеещи в турция

57

Ogi

преди 9 години

Mesta minister precedatel na BG;Boyko Borisov perezident,tova e formulata,,za 2 godini ste minem mnogo zapadni dirjavi..

56

дали си е намазал ..

преди 9 години

дали си е намазал г*за с възелин преди това тоя дърт мушмурок?

55

AZ SAM PROSTO 4OVEK

преди 9 години

OSTANIY TAM PRI GOSPODARITE SI. BEZ TOVA NE PREDNADLEJI6 BALGARSKIQT PARLAMENT .

54

Анонимен

преди 9 години

Движение за права и свободи на държавата Турция, а не на турците в България.

53

BG

преди 9 години

На турчоларите жалващи се за агитацията на "майчин" език, нека им стане ясно едно - всяка държава е независима и суверенна. "Демек" щом България решава да няма агитация на турски, значи няма да има, точка по въпроса! Демокрацията е диктат на мнозинството !В Турция имало кюрди и т.н .... ами Турция си е Турция, след като там е решено така, ние какво общо имаме с това ?! Всеки български гражданин е длъжен да знае български, след като имат български паспорти и живеят в България, къде е проблема ?!

52

дълбок сън

преди 9 години

Tака е.Един се кланя в Анкара,друг във Вашингтон,трети в Тел Авив,четвърти в Брюксел,а най-много са тези,които се кланят във всички тези посоки.Само в посока България няма никакъв политик.Блеещите тук овце,обаче,не забелязват това.Всяка от тях си е хванала политиците в една от тези посоки,а не са малко тези ,които се въртят като вентилатори.Това е една "представителна" извадка от така наречения "народ" и после се чудим,защо сме на това дередже.В България има всякакви други,само не и българи.

51

Самет

преди 9 години

Аз като турчин съм против сателита на БКП -ДПС тази партия се управлява от интриганти и *** за които освен парите и леките жени няма други ценности !!!!! Заедно с дъщерната им партия АТАКА всяват интри и раздор между хора живели 600 години заедно в мир да в мир другото е руска и турско-американска пропаганда.

50

BG

преди 9 години

Знаше ли 68 имах състуден от турция който знаеше точно 20-тина думичики на български, странно обаче как същия този човек си взимаше изпитите без проблеми - искаш ли да знаеше - с обаждане от централата на ДПС ! За твое сведение съм бил в "родината" ти - предостатъчно съм запознат ! И второ - като не ти изнася в България и ние сме "фашисти" - нали знаеш къде е пътя към родината ти ! Езика в България е БЪЛГАРСКИ ! Ако имаш проблеми с него и се срамуваш от българите и от езика ни - ВЪН !!!

49

турчин

преди 9 години

До BG Явно че не си запознат със Турското законодателство,но но всичкото отгоре и лъжеш. Нищо от това което си написал не е вярно, там законът разрешава на предизборни митинги да се агитира на майчин език. Това е така най-вече заради Кюрдите които болшинството от по-възрастното население не знаят Турски. Спрете да лъжете неподготвено *** фашистки националисти

48

BG

преди 9 години

Съгласно турското законодателство обаче всеки който живее и работи в Турция е ТУРЧИН !!! Може да си българин, румънец, грък ... но щом си в Турция си турчин !!!В турските университети, на чуждестранните студенти не им дават и да гъкнат преди да научат свободно турски, че и турската история зубкат !В България обаче едно малцинство (около 10 %) си разиграва коня както му скимне и не пропуска възможността да плюе страната в която живее ! Щото намерило село без кучета !

47

Анонимен

преди 9 години

и най-забавното е, че новината я научаваме от турските медии. пълна тишина и тъмнина у нас..