17

Анонимен

преди 9 години

"От своя страна Русия обяви вчера нови ответни мерки срещу западните страни, които са й наложили санкции, предвиждащи ограничения на вноса на някои видове коли и продукти на леката промишленост."-----------Щеше да има по-голям ефект, ако Русия поиска ЕС да плаща целия внос от РФ в рубли.

16

циника

преди 9 години

ком 8, забравяш още една точка, без която не може след всяка световна война!Комунистическа революция и разширяване на териториалното пространство на комунизма!така че по-полека с точките да не те бодне нещо червено!

15

Анонимен

преди 9 години

След няколко години, Русия ще е по-зле и от Конго!За Русия не знам, но ние определено смело вървим натам!---Не можем да вървим натам. Много по зле сме от Конго.

14

Анонимен

преди 9 години

Путин го понашляпа малко с Крим (то Крим си е руски де, ама тях много ги заболя), после ги понашляпа с ембаргото за храни от коити те изреваха на умряло, сега ако трябва пак ще ги нашляпа докато им дойде акъла. А иначе техните санкции са пълна бутафория, те повече страдат от тия санкции.

13

DeDe

преди 9 години

Русия спира вноса на автомобили,като ответна мярка и въстановява производството на супер автомобила Запорожец за задоволяване на потребностите .Започват вноските,списъци се правят и се чака минимум 10 години.Този път е по лесно,щото има опит,а и се отговаря на носталгичните настроения на народа.

12

зависимая газета

преди 9 години

Зависимя газета да си гледа работата.Да върнат Крим и *** да си прибере отпускарите.

11

Анонимен

преди 9 години

До бaт ЗдрaвкоСлед няколко години, Русия ще е по-зле и от Конго!За Русия не знам, но ние определено смело вървим натам!

10

ръмпи

преди 9 години

Путин ще докара руснаците до землянките заради своите лични амбиции

9

Анонимен

преди 9 години

Няма "война на санкции", по-скоро това е дърпане на учи на калпазанин

8

Анонимен

преди 9 години

След лъжите от началото на година публикувани в руската преса мисля че коментара е излишен

7

Наблюдаващ

преди 9 години

Драги конформисти от Dnes.BGВойната на санкции си е факт, така че не слагайте израза в кавички, все едно е някаква руска измислица. Тези които трябва да въвеждат санкции са точно руснаците. Именно "великите демокрации" погазват собствените си принципи и "ценности" - незачитайки волята от референдумите и демократичния път на развитие на хората в Крим и Донбас.Хубаво е да ползвате кавичките по предназначение - например "руска агресия", "руско нахлуване", "анексията на Крим" и други простотии.

6

Анонимен

преди 9 години

Сценарий :1. Олимпиада2. Аншлус3.Сухопътна връзка4. Западен фронт5. Източен фронт6. Самоубийство....Това е истарията на 2-рата Световна война.Олимпиадата в Сочи отмина, аншлуса на Крим отмина, Сухопътен коридор към Квим- работи се. Западен фронт- откритИзточен фронт, тече мобилизацияОстава по самоубийството да се направи нещо....

5

до Варна

преди 9 години

Варна преди 26 минутиТези нови санкции вече нямат нищо общо с Украйна,целта на ЕС и САЩ е ясна.Света отново се раздели ,а това много много жалко за всички (***не забравяй че разделянето на света винаги е почвало от Балканите

4

Анонимен

преди 9 години

две инперий пред зблъсък дано се изтребят взаймно

3

бaт Здрaвко

преди 9 години

След няколко години, Русия ще е по-зле и от Конго!

2

Тлъб

преди 9 години

Запада май ще отнесе дървото в скоро време

1

Варна

преди 9 години

Тези нови санкции вече нямат нищо общо с Украйна,целта на ЕС и САЩ е ясна.Света отново се раздели ,а това много много жалко за всички (