91

freak show

преди 9 години

Кончита най-накрая ще намери мястото си сред себеподобни.

90

Анонимен

преди 9 години

значи кончита я канят насам натам щото е австриец /ка/ , а наш азис , щото е *** не го викат по европата - дискриминация - грам толерантност няма в това ((((

89

Анонимен

преди 9 години

кончита - президент! азис - премиер!

88

рефлукс

преди 9 години

виждал съм и други *** но този е особено гнусен...пожелавам приятно прекарване на евродепутатите със себеподобното си...ще си позволя да ви оставя за малко,за да отида да се издрайфам...извинете ме.....................................................

87

се

преди 9 години

ами това показва какви са самите евродепутати и защо Европа затъва все повече...

86

Анонимен

преди 9 години

Не става въпрос за "налагане" на нещо.Никой не иска от вас да бъдете Кончита Вурст, напротив живейте си живота, както пожелаете.Става въпрос, че такива хора като Кончита Вурст съществуват и просто трябва да имат права като всички останали: права да работят, права да се развиват, права да живеят спокоен живот.

85

Анонимен

преди 9 години

Извратеняк ще забавлява извратеняци! От защитаване на тея *** ценности ми се повръща! Оправдавам всеки от ЕП на който му се повдигне и свърши работата върху тая особа!

84

Анонимен

преди 9 години

Само да внимават да не хванат буби.

83

Анонимен

преди 9 години

То Путин май ще ви оправи всичките,по ред на номерата.

82

Иван Пешев

преди 9 години

Падението на днешната политическа система е пълно. Ултра толерантен конформизъм, само да посмее някой политик да каже че не се кефи на Кончита Вурст, себеподобните му ще го нападнат като харпии. Ужас и безумие тези хора са зеати само да славословят режима и да декларират безрезервната си убеденост в европейските ценности, реално 90% от тях правят сймо това когато не се уреждат на някоя хранилка. На политик вода НЕ СЕ ДАВА.

81

Анонимен

преди 9 години

Ако някой чужденец ме попита, дали съм гражданин на ЕС, ще му казвам, че съм турист.

80

Анонимен

преди 9 години

Европедaл отивa при европедaли.

79

Анонимен

преди 9 години

Прицелната точка на всичката тази гнусна пропаганда е семейството и принизяване на човека до скот. Целта е да се разбие божието естество в човека, което е надежда за неговото спасение.

78

Анонимен

преди 9 години

Защо нападате горкото същество! Който го е поканил да пее пред Европейския парламент, той е за критика! Тия дето са вътре са по-зле от човека на снимката, защото те налагат този начин на мислене и поощряват развратния начин на живот, за да прекрият собствената си извратеност и да направят хората като разгонени животни, които да мислят само за задоволяване на половите си нагони.

77

Азъ

преди 9 години

Доста платени коментаторчета от БАТАКА има тук, нищо след изборите сте на борсата, още малко остана :)

76

ИСТ- не трийте

преди 9 години

Тотален морален срив. Древният РИМ се е разпаднал заради травестити, ***...си, прости...и и сенатори -днешни депутати. То бива толерантност, бива, ама забранете вазелина.

75

vivian

преди 9 години

Категорично се затвърждава мнението ми, че нещо страшно зло се случва в този Европейски съюз! Това са слуги на дявола, който явно ги командва от 9-тия кръг на Ада.....България нямаше място в ЕС и трябва да излезе от там незабавно. И без това на нашата държава не се гледа с добро око. Никога не съм гласувала за АТАКА, но на 5-ти октомври ще ги подкрепя. Волен Сидеров има своите пропуски, но само заради това, че подкрепя християнските ценности и морал, ще дам своя глас за Атака.

74

Бг

преди 9 години

Да гледат какво си сътвориха!

73

..

преди 9 години

|.....нагло в очите на народа показват че извращенията са ЦЕННОСТИ и хората пак не виждат....това се казва лесно манипулируеми овце....

72

Анонимен

преди 9 години

Този е мръсен отвратителен *аст,а политиците ни безгръбначни същества.