9

АТАКИСТ

преди 9 години

до 9Не знам да имам дете, че и дъщеря и то.

8

АТАКИСТ

преди 9 години

до 7Да де, за такива като теб говоря- коментарите им се изразяват само в личностни нападки и обиди, понеже са безпределно *** да изкажат позиция по дадена тема.

7

Анонимен

преди 9 години

АТАКИСТЕ целуваш ли още дъщеря си по устата? Че не можахме да си завършим разговора

6

порно

преди 9 години

Кината затвориха , няма пари ,няма хора и пак няма пари , няма хора няма пари няма кино , оная юдейка дето се опалкваше , че нямало кино две опции едната багажтчето и в Холивуд , другата е вБоливуд, за оплаквания при арменския поп , пари няма и скоро няма да има киносалони и кино.

5

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТАма *** си за петима да та е...

4

Анонимен

преди 9 години

Той е дошъл отдавна.

3

АТАКИСТ

преди 9 години

Българско кино няма от така наречения "златен век" които всички прохамерикански наркомански след 89-та наричат(образно казано).Никога и никога няма да направиш наркоман хамерикано- български "Оркестър без Име", "Да обичаш на Инат", "Вчера", "Двойникът", "Господин за един ден", "Опасен Чар", "Маргарит и Маргарита", а ще си правите "Дзифт" , "Тилт" и тонове подобна буламащина.

2

1

преди 9 години

Майкъл Бей трябва да го наемем да ни направи един блокбъстър.

1

дали или?

преди 9 години

Не залеза той дойде отпреди повече от 20 г. ДОЙДЕ КРАЯТ. Българско кино НЯМА, има кино което се прави с джобни пари от пенсионирани звезди на холивуд. Но това че наше кино нямае естествено тъжното е че световното кино умря, в разцвет е Южно Корейското и Руското кино само те показаха Сила и Готовност да представят качество и искреност, и интересното след като има небивалацензура спрямо Руското кино защо не се спомене успехът на АНДРЕЙ КОНЧИЛОВСКИ със сребърна мечка в Венеция , поне това.