54

АНОНИМЕН

преди 9 години

АЗ ИМАМ БЛОКИРАНИ ПАРИ ПО РАЗПЛАЩАТЕЛНА СМЕТКА, КЪДЕТО МИ ПРЕВЕЖДАХА ЗАПЛАТАТА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРУДА И СОЦ. ПОЛИТИКА, ЗАЩОТО ТОВА МИНИСТЕРСТВО МЕ ПРИНУДИ ДА СИ ОТКРИЯ СМЕТКА В КТБ. А АЗ КАКВО СЪМ ВИНОВЕН, ЧЕ МИНИСТЕРСТВОТО МИ ПРЕВЕЖДА ТАМ ПАРИТЕ НАСИЛА.АКО ВИЕ БЯХТЕ НА МОЕ МЯСТО ПАК ЛИ ЩЕ ЗЛОРАДСТВАТЕ. АМИ ЗЛОРАДСТВАЙТЕ СИ ОЩЕ МАЛКО- ДО ЗИМАТА....

53

Анонимен

преди 9 години

хехехехе - .I.

52

Анонимен

преди 9 години

STUDENA VODA OT HLADILNIKA!

51

DeDe

преди 9 години

Mъглата която им се иска е ясна като бял ден.Истината е че няколко политици и няколко банкери ,начело с Искров и Василев искат да ОТКРАДНАТ 1 милиард и половина лева а Василев като бонус получава отгоре 200 милиона.След като се скарват ,Василев и Пеевски ,последния си тегли милионите и сценария се обърква.Крадците до последно ще се борят да фалират банката и да откраднат парите,та затова БНБ бездейства.Най лесно се обира банка,като й станеш собственик.

50

слаба държава

преди 9 години

Всеки да си прави сметка къде и в какво си вкарва парите. Информация колкото щеш. Лично аз не бих избрал банка, която има само 1 клон в цялата страна, а има и такива без НИТО ЕДИН клон.

49

прост народ

преди 9 години

ОПАШКИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ИМИДЖА НА ЕДНА БАНКА,А КАК РАБОТИ,КАТО МАФЬОТСКА СТРУКТУРА,КТБ ЗА ЖАЛОСТ Е БИЛА МОНОПОЛ НА ДЪЖАВНИ УНСТИТУЦИИ,НА ОЛИГАРСИ-МИЛИОНЕРИ И ПОЛУЧАВАЙКИ 10 % ЛИХВА НЕ СА ИМАЛИ МИСЪЛ ЗА ЗАГУБИ,А КОЛКОТО СИ МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ И СОБСТВЕНИЦИТЕ СЪЩО ДА ПЕЧЕЛЯТ,А ПЕНСИОНЕРИТЕ И БОЛНИ ХОРА САМО РЪКОВОДЕНИ ПАК ЗА ПЕЧАЛБА,НО ЗА НАСЪЩНИЯ ХЛЯБ. ДАНО СЕ РЕШИ ПОНЕ ДО 100 ХИЛ.ЕВРО И ДРУГИТЕ ДА ПИЯТ СТУДЕНА ВОДА ,А МОЖЕ И НАЙ- БОГАТИТЕ ДА СИ РЕШАТ ПРОБЛЕМА.НА ВСЕКИ УСПЕХ!

48

Анонимен

преди 9 години

Арееее, банката да отива под леда. Набутаха се балъците, позинали за големите лихви, техен си е проблема, кой що отнесъл.

47

Мишовата Бира

преди 9 години

Напиши в Гугъл "*** опашка петък" и ще видиш, че мозъка ти и датите в него не са в ред!*** направи опашката на 27 юни - ето ти цитат: "Опашките пред клоновете на Първа инвестиционна банка се появиха в петък, 27 юни, но се стопиха още в понеделник по обед."

46

Анонимен

преди 9 години

МИСЛЯ че ктб не трябваше да се затваря,това беше ход на някои политик,в момента всички банки имат проблеми,как да се издържат като от 2008 г всички спряха да дават кредити,а това сега им се връща като бумеранг,просто ктб беше отдушник на напрежението което се създаваше и това напрежение ако не спадне жалка им маика на банките

45

Анонимен

преди 9 години

от 10-ти юни имаше опашки пред КТБ в Младост 1 до Пикадили. Понеже там живея. А тоя тука дето казва , че нямало опашки до 20-ти юни може да си шибне кухата кратуна в близката стена и да се приключи с измисления му лъжлив начин на водене на живот.

44

Анонимен

преди 9 години

до 51Ти от кое село си, че нямало опашка пред КТБ до 20-ти юни в която си си отворил сметка?Нямало е опашки на поляната дето пасеш овцете, шматка смешна жалка.

43

Мишовата Бира

преди 9 години

До Анонимен 46"Няма такъв *** като теб. Ти като са ти внасяли парите не се ли поинтересува що хората недоволстват? Да не би щото им изплащаха парите, ***?"БЛАГОДАРЯ ГЛоПАКО :)КАКТО НАПИСАХ ПОДРОБНО - ПРЕДИ ПЕТЪК 20 ЮНИ , НЯМАШЕ НИКАКВА ОПАШКА ЗА НИЩО В БАНКАТА !! ДОКАТО ЗАТВОРИ В ПЕТЪК НИКОЙ НЕ ЧАКАШЕ ЗА НИЩО :)

42

Анонимен

преди 9 години

до 48Нямало опашки пред КТБ до 20-ти юни? Мауахахахахаааахахааха, не само пред КТБ, а имаше и пред много други банки, защото хората усещаха че става нещо сериозно и се уплашиха за влоговете си . Имаше и пред Първа Инвестиционна и пред Райфайзен опашки от 30- 40 човека следобяда особено. *** лъжеца скапан!

41

Анонимен

преди 9 години

съгласен съм че парите на хората трябва да бъдат възстановени,поне такава е отговорноста на държавата с неиното гарантиране на депозити,защо няма никои осъден за това деяние или пак народа на негов гръб/не съм съгласен депозитите да се връщат от моите данъци които плащам,аз нямам вина за ктб че това да е на мои гръб./ спирам да плащам данъци

40

Мишовата Бира

преди 9 години

До 43"А аз имам блокирани 60к евро от продажба на недвижим имот няколко дена преди да затворят банката!!"НАПИСАЛ СЪМ, ЧЕ СЕГА "АЗ ИМАМ БЛОКИРАНИ 60к от продажбата на имот" бе МъЛОУМНИКО!!! НЕ ЧЕ СА БИЛИ БЛОКИРАНИ ПРЕДИ ДА МИ ГИ ПРЕВЕДАТ или ПРЕДИ ДА ЗАТВОРЯТ БАНКАТА В ПЕТЪК!!!СЕГА СА МИ БЛОКИРАНИ ПАРИТЕ !!!!!!!!!! ;))а за това: "Хората една седмица преди това стояха на опашки" - НИКАКВИ ОПАШКИ ТУК НЯМАШЕ :)))))) - ДО ПЕТЪК 20 ЮНИ !!! - ТОГАВА ИЗОБЩО НЕ ОТВОРИ БАНКАТА

39

Анонимен

преди 9 години

Пазарната икономика, многопартийна система демокрадична, независима съдебна власт, експертно правителство, честна и обективна журналистика, НАТО, ЕС, МВФ и пр. барабонки - накрая няколко милиона изпържени балъци. Капитализъм!Май Коминтерна не е замесен?

38

Анонимен

преди 9 години

Няколко дивизии водещи и ***-икономисти корифеи на пазарната икономика плюскат тлъсти заплати и дрънкат врели-некипели по масмедиите - като почнете от Костов ***, Хърсев гея и пр. недоразумения. Сега мълчат като риби! После пак ще има дървени философии и накрая балъците ще плащат простотиите на ***-банкерите.

37

Анонимен

преди 9 години

Яснота ще има на 31-ви Септември.

36

Анонимен

преди 9 години

до 42"А аз имам блокирани 60к евро от продажба на недвижим имот няколко дена преди да затворят банката!!!"Това са твои думи от пост номер 5.Няма смисъл да се занимавам с теб повече. Начуках ли ти го с твоите камъни???? Хахахааха. Ти си бил голям *** ***!

35

Мишовата Бира

преди 9 години

До Анонимен 42ПРОзД,НИЩО БЛОКИРАНО НЯМАШЕ С БАНКАТА ДО ПЕТЪК !!! - преди 20 юни си работеше нормално :)НИЩО !!! - БАНКАТА СИ РАБОТЕШЕ НОРМАЛНО И ми преведоха кинтите и си пуснах заявката и нищо фалирало не е имало!!!ТИ СИ бил ЛУД бе !! А аз си мислех че си *** !!!