14

Анонимен

преди 9 години

до 8На Луната няма вятър. Армстронг позира до американското знаме на лунната повърхност, което се вее. Само един пример ти давам , че тоя не е бил на Луната, а в пустинята Невада да се снима.

13

Анонимен

преди 9 години

до 8Кое не мога да опровергая, бе? Че има цели научни и то забележи- американски предавания където разобличават кацането на Луната на Армстронг и то чрез аргументирани тези които се покриват на 100 % с физичните закони? Това че с не си чел или гледал за тези материали не значи че Армстронг е бил на Луната в кухото ти неосведомено съзнание.

12

Анонимен

преди 9 години

Това българите вярно сме много ***. Форума към една научна/технологична статия сме го превърнали в плюене между русофили и русофоби.

11

D

преди 9 години

Изпратете Супермен

10

darcas

преди 9 години

На Европа, спътника на Юпитер има ледена покривка, под която се смята че има океан от вода. Там също ще е интересно да се изследва, възможно е да се открие дори живот.

9

Анонимен

преди 9 години

Тук трябва да уточним, че океаните са от течни въглеводороди, най-вероятно предимно метан и етан. Все пак там температурата е изключително ниска. Радарни снимки на тези морета има в интернет.

8

lol

преди 9 години

До Армстронгами като си *** и не можеш да се сетиш първи да го направиш, а след това още 40 години не можеш да опровергаеш кацането по никакъв начин. Лошото е, че ракетите на Роскосмос не могат да достигнат до Титан...та и за таксита не могат да ги ползват вече.

7

Анонимен

преди 9 години

до 6Не бе, тя руската техника е остаряла според някои *** тук. Нищо че американците СЕГА я използват за открития космос.

6

Анонимен

преди 9 години

Ракетните двигатели ,с които се извеждат американците в орбита като са руски как ще си качат американчетата флотилията на майната си? Или това ще е една от санкциите които ще наложат на Путин.

5

Анонимен

преди 9 години

И как така тая оОКЕАНСКА вода не е замръзнала или там има атмосфера нещо не се връзват нещата !!!! Дайте снимки на тоя океан де да го видим !????

4

Анонимен

преди 9 години

Мисията е изключително сложна за изпълнение поради редица фактори. Възможност за комуникация в реално време няма да има а Титан е заснет в не големи детайли. Съответно едно евентуално място за приводняване трябва да бъде оценено изцяло автоматично (дълбочина, площ и др.). Изпращането на сигнал трябва да става до станция на повърхността и от там препращане към Земята. И още редица други.

3

Армстронг

преди 9 години

до 1То не си ли е да се снимаш в пустинята Невада и да си мислиш, че можеш да заблудиш цял свят че си на Луната.

2

слаба държава

преди 9 години

До АнонименБяха, как да не бяха, ама в оня софийския Титан и не бяха съветски, а ромски боклуконавти и се возеха прави отзад на ракетите.

1

Анонимен

преди 9 години

Съветски космонавти не бяха ли вече на Титан?