52

хадес

преди 9 години

Това е нашата държава, в която един ухилен, ментално неадекватен, президент е на къса каишка, а ГЕРБ и ДПС се качват един върху друг в бостана на Кольо Рашков...

51

червената шапчица

преди 9 години

Това недоразумение, постоянно въртящо се като нахапано от оси, колкото по скоро бъде изритано, толкова по добре.

50

Анонимен

преди 9 години

25 години реформи могат да убият дори слон. Не се накрадоха и не се наядоха, време е за сопите!

49

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

Струва ми се, че е крайно време народът да вземе нещата в ръцете си и просто да отстрани естествения *** Росен Плевнелиев от поста!

48

трън в петата

преди 9 години

Да. Имаме си президент дори за слава. Как да го окачествиш като е достатъчно само да го зърнеш.

47

кронос

преди 9 години

Президентът е поредното недоразумение в т.н. политически живот на псевдодемакратичния ни преход! Той,чисто и просто се подчини на българския бай *** от Банкя-Белия генерал с Черната душица!

46

#Халкидикиwithme

преди 9 години

Росене, хората умират от глад, умират от мъка по загубения си дом!!Ти неможа ли да си по-умерен когато реши да дадеш от нашите джобове 500 000 лева на украинските дете-убийци??Отоговори ми, наглецо!!!#ФОСТАВКА

45

Анонимен

преди 9 години

Безсрамник!Как може да се празнува, когато половин България е под вода и хората *** като ***? Щяхме по-добре да почетем съединението, ако политиците и хора се бореха заедно с водната стихия.

44

Анонимен

преди 9 години

Някакво мамино синче, комсомолско секретарче, вкарано в строителния бизнес, позападнячило се и нароило куп офшорки. После една мутра го изтикала за "президент" и то изведнъж се вживя в ролята и започна да снася призив след призив, сякаш вече не е комсомолското секретарче, а е вече някакъв духовен учител. Това мъжленце, което не смее да каже дума на жена си вкъщи, дава акъл на нацията. Смехория.

43

Трифонов

преди 9 години

Демокрацията се прави от демократи, а не от бивши комунисти и комсомолски секретари. Още по-малко и от селяни, нарекли се граждани за европейско развитие. Стига "реформи" и демагогия.

42

кой си ти

преди 9 години

смирената главица сабята не я сечала.Аде Бе!

41

Анонимен

преди 9 години

ВОЛЕН НАД ВСИЧКИ.

40

възмутен

преди 9 години

Този индивид ведно с Близнашки защо не каже на какво основание са поръчани 2000 печата в повече за изборите? За какви глупости говори той! Колко фалшификации ще извършат, за да може неговият работодател, дето и "магаре да беше посочил" пак щели да го изберат за президент, да спечели властта? Този, гербаджиите и всички техни производни знайни и незнайни партийки трябва с шутове да бъдат изхвърлени от политиката!

39

Анонимен

преди 9 години

nikoga ne sam imal po protiven prezident................

38

NORMALEN

преди 9 години

TOI NE E MOIAT PREZIDENT, TOI NIAMASRAM>TOI I GERB SA TUMOR ZA BALGARIA./

37

владетеля

преди 9 години

ТОЗИ НЕ ЗНАЕ ЛИ,ЧЕ ТОЙ И ГЕРБ СЪЗДАДОХА ТОВА НАПРЕЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ТЕ РАБОТЕХА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ И НЕ ПОЗВОЛИХА ТО ДА РАБОТИ НОРМАЛНО,ПОСТОЯННО ГО ПЛЮЕХА,КЛЕВЕТЕХА В БРЮКСЕЛ, СЪЗДАВАХА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТ И ПРОЧИЕ.ТОЗИ И ГЕРБ СА *** И НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА И НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СЕ МАХАТ ОТ ПОЛИТИКАТА.ПРЕДАТЕЛИ И БАНДИТИ!!!!!!ГЕРБ И "ПРЕЗИДЕНТ" СА *** КОИТО САМО РЕВАТ ЗА ВЛАСТ И ОБСЛУЖВАТ БОГАТИТЕ И КАПИТАЛИСТИТЕ,ТЕЗИ СА КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ НА БЪЛГАРИЯ.

36

Анонимен

преди 9 години

Ако се отлагат реформите, цената за народа ще е висока, заяви той- От 25 годинисе наслушаме и , нагледахме на ,, реформи''които унищожиха икономиката,селското стопанство ,моралните устои на обществото унищожиха ни като народ и ни превърнаха в държава от третия свят,за какви ,,реформи ''ни говори този *** !?

35

Елка

преди 9 години

Защо не попита Плевналиев какво иска народът от нашите политици. Десетки социологически проучвания, но какво мислят българите за войната в Украйна, пълно мълчание! Итината се знае и се стрхуват от нея!

34

Анонимен

преди 9 години

"Плевнелиев иска смиреност в предизборната кампания" - и нека овцете да отидат и да пуснат бюлетината за лорд Борисов и после да чакат да минат под ножа.

33

Маркс

преди 9 години

Винаги съм казвал, че няма по- долно и отвратително чудовище от капиталист бивш комунист!