188

Registriran

преди 9 години

Май *** ще ни вкара във война, аз няма да ида. Щели сме да подкрепим лекуването на украински военнослужещи в България, както със войниците на фюрера ли, и тогава царство България е имало същите задължения.

187

Дойн

преди 9 години

В правомощията на Президента ли е да взема подобни решение, при условие, че сме Парламентарна република?

186

Анонимен

преди 9 години

Веднага предсрочни президентски избори - не може тази западна марионетка да представлява България.

185

dfyjs

преди 9 години

А аз предлагам на тоя *** Плевнелиев да не му се дава думата повече по никакъкъв повод свързан с темата Украйна.

184

Вашингтон. Руските войски, разположени в близост до източната граница на Украйна са по-смъртоносни от всякога и са тежко въоръжени с артилерия и оръжия за въздушна отбрана, заявиха от Пентагона, цитирани от AFP.Тази сила, която виждаме разположена на границата е изключително боеспособна, може би по-боеспособна и по-смъртоносна от всичко, което сме виждали до сега, заяви говорителя на Пентагона полковник Стивън Уорън пред репортери, добавяйки, че повече от 10 хиляди руски войници са там.

183

Иванчо

преди 9 години

Аз предлагам всички политици, мераклии за власт, преди изборите, да минат кратко военно обучение, че повечето не са ходили войници, да им се даде по един автомат, по 2 гранати, суха храна за 3 дни и начело с роско плевнелиев на бял кон в Украйна. Ако издържат 3 дни, колкото им е сухата храна и се върнат живи да гласуваме за тях. Който не се върне - лека му пръст. А не да ни лъжат и после да не си изпълняват обещанията. ***.

182

Анонимен

преди 9 години

Евала за снимката ! Нашият *** спи прав !

181

Българин

преди 9 години

Предлагам да пратим Плевнелиев да се бие в източна Украйна, щом толкова има желание.....

180

54564

преди 9 години

Аз предлагам да им изпратим малко политици вместо войници

179

да бъде или да не бъ

преди 9 години

Ауууу, каква жертва от страна на България. Вместо да изпратим калените в битки железни легиони, които да изгонят руските агресори и да сложим ръка на украинските суровини, но ние пък не щем.

178

Анонимен

преди 9 години

Не се съмнявайте, ако Русия пак ни освободи, този път от бившите комсомолски секретари и гейове, българския народ пак ще ги посрещне с хляб и сол. Обаче тръгне ли пак руснака по Европа, ще спре на Атлантика. В Америка няма нужда да ходи, те ще се съсипят сами - в Библията пише: Господ като иска да унищожи някого му взема акъла и го оставя да се съсипе сам. Което става в момента в САЩ. А ние с тизе дупедавци сме пак от грешната страна.

177

Анонимен

преди 9 години

До Българин 254Towa, ne popre4i na Rusiq da ni obqwi wojna, da ni prewzeme bez syprotiwa i 70g. wse taka !!!

176

Анонимен

преди 9 години

"България няма да изпраща войници в Украйна" ?Също така няма да изпраща войници и на Марс, Луната и в Алфа - Центавър.

175

Анонимен

преди 9 години

Na dneshnja den 05.09.1944g. SSSR, objqwi wojna na Balgarija !!!

174

Иванчо

преди 9 години

До КрумАбе Круме, с какво ще се биете с Русия? С 3 самолета, 2 хеликоптера, 2 корита втора употреба, дето не стават за нищо, 10 танка и един стадион войници? Че те не стигат да направим един парада! И кои сте вие, войнолюбците? Що не отидете в Украйна да се биете за "свободата"? Да сте помирисвали барут? А миризма на трупове? А знаете ли откъде се държи автомата или воювате само на "Плейстйшън"? Знаете ли, че който говори за себе си в множествено число, има раздвоение на личността?

173

Българин

преди 9 години

"България няма да изпраща войници в Украйна"Германецът цар Борис някога отказа на Хитлер да прати макар и символично български войски срещу Русия ,но я ги виж бившите комсомолски и партийни секретарчета как са готови и на такова предателство. Само да им кажат "новите ни братя"плевнелиев , ти си позор за България. Пиша плевнелиев с малко " п",за да изразя неуважението си към него.

172

Щирлиц

преди 9 години

България има армия!?Каква новина...Но няма да изпраща войници в Украйна?Напротив,сами сте се натискали да пращате войници,но когато започнат да ги връщат в затворени ковчези,със кого ще се оправдавате?Зорлем искате България да воюва със Русия,ясно е защо и в чия угода,но един ден ще ви се потърси сметка,не го забравяйте!

171

Анонимен

преди 9 години

До wwwИмаме разбира се,прочети 245

170

as

преди 9 години

Заради това недоразумение наречено президент почвам да се срамувам че съм Българин

169

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПропуснах да добавя-в тила се намира специална част със специално оръжие-Ще разкрия една тайна на армията,това са памперси ,които са подходящи при нападение и заменят бронежилетките