261

Радост ????

преди 9 години

Усмихват се женичките!Та как няма? Оня охранител на заден план, кой знае какъв автомат е насочил?И чудно, уж го обичат хората , пък БЕЗ ОХРАНА не пика даже????????????

260

ОООО-чевадно

преди 9 години

Полуобразована, да не кажа неграмотна е ***, която се възхищава на бандитските прийоми на ГЕРБ.За тях е важно да ти е дебел врата, да се "фукаш" с големи мускули и без свян да обричаш на глад и нищета образованите

259

П. Петков

преди 9 години

И аз чудя как може да има хора, които да харесват ББ. Нагъл, безскрупулен, *** и нарцистичен. Изгледайте последното интервю с Драгомир Стойнев и вижте колко просташки се държи Бойко. Просто не е за вярване, че за 15г. този човек не е успял да се научи да води нормален диалог и да се държи възпитано и културно.Такъв тип поведение не може и не трябва да се толелира.

258

Анонимен

преди 9 години

Толкова добре управлява, че икономиката направо бръмчи!Каква примамливата идея на бъдещите управляващи да въвеждат нови данъци!Бюджетът няма да се пълни от по-добри резултати в икономиката, за която управляващите да прилагат инструменти за стимулирането й, а чрез грабеж от гражданите!Първо още сега се повишава токът, идея за икономика - нов данък, ни дума за петте възмутителни лева повишение на пенсиите.Смрад!"Самси се пръдльо хвалеше, че му мирише пръднята" - народна мъдрост.

257

Каква стана тя?

преди 9 години

През 90 - те, МУТРИТЕ ни биеха и грабеха, организирани в различни групировки.Сега: ?????????????? ...............Сега:.....сега мутрите ни бият и ограбват на държавно ниво.Та::::::::::::::::: От трън та на глог!

256

ттт

преди 9 години

Управлявал бил 15 години! Т. Живков като беше управлявал 40 години, значи е бил истинско съкровище.

255

caro

преди 9 години

За 15 г. вьрна Бьлгария 20г.назад.нарцистичен,нагьл, никога не е имал управленски качества.това е човек свикнал да има началник над него който да му казва какво да прави.такива хора са вредни за страната.

254

Анонимен

преди 9 години

Май ББ издава вестник 200 вица

253

ПЕТРОВ

преди 9 години

ТОЯ *** ОЩЕ СЕ СТРЯСКА ОТ ИМЕТО СТАНИШЕВ ! ЯВНО МНОГО МУ ЛИПСВА ФИГУРА ПО ТЪНКА И ПО НИСКА ОТ НЕГО ! ИНАЧЕ Е БАБАИТ ,АМА СЕ ОДРИСКА ОЩЕ С ПЪРВОТО ПОЯВЯВАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ И ОТИДЕ ДА СИ ЛЕКУВА КРЪВНОТО-ЗАИ.А И ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРТИЯ И ВСИЧКО ! ЧИСТ *** !

252

Анонимен

преди 9 години

Попитали... Борисов - като кмет на Сф как решава проблема със скитащите кучета е как отговорил той аз ги хващам ветеринарните ги пускат.като главен секретар на МВР как решава проблема с престъпниците е как аз ги хващам съдиите ги пускат.като министър председател кой е виновен , виновни са комунистите, пенсионерите и лошия матриал

251

Стар

преди 9 години

Тоя е само един селски хитрец, *** са тия дето гласуват за това недоразумение!

250

Анонимен

преди 9 години

15 г. управлявам, малко са с опит като мен...те и хитлер и сталин са управлявали дълго, ама народите им не цъфнаха, нито вързаха..:)

249

Анонимен

преди 9 години

15 години доказан злобен *** ***

248

iwanow

преди 9 години

Браво, бях се отчаял като гледам и слушам кво става наоколо и ква тъпотия се е вкоренила в народа но последно време виждам,много точни преценки,виждам хора които искат справедливост ,искат да се държи сметка на противните политици и обкръжението им.Тия са за затвор не за да бъдат избирани отново,но са недостижими, но един ден голямо трошене на тъпите им алчни кратуни ще има и тогас на накой ще му приседне а дано да е по скоро !Мразя ги както те нас,разликата е че те вече го показаха и доказаха!

247

Анонимен

преди 9 години

***

246

Възмутен

преди 9 години

И сто години да управляваш все същата проста кратуна ще си!А тез които те избират са още по-зле от теб.И защото има такива като теб-никога България няма да се оправи и ще сме на опашката на европейския съюз,ако ни търпят още!!И когато се обади в предаването на Цонев и започна да бъркаш в раната на Стойнев,се видя,че си и жесток,не само ***!!!!!

245

Безпартийна

преди 9 години

Добре , управлявай то и аз съм за промени но да обиждаш така за недъга на човека не ви приляга

244

Драган

преди 9 години

Пак да кажа: ние Българите сме генетично прочистен робски матриал, за 500 г.Напоследък с голям ромски примес. Който и да изберете все магаре ще ви управлява, им казал конят. Такава е горчивата истина. Спасение няма.

243

Шишо

преди 9 години

Това е последната фаза на сифилиса.

242

niki

преди 9 години

Toia e edin sebelubec i zabravi gladnite godini kato padar