241

Пешо

преди 9 години

Защо този осъден *** не е в затвора?

240

Анонимен

преди 9 години

фактът е, че каквото и да направи ГЕРБ ще е винаги по-добро от съсипването на държавата от Орешарски... къде се скри Мишо Шамара , които агитираше да дадем шанс на правителстеото , когато народът се надигна и изскаше да изгони Орешарски, Пеевски и Местан? къде е Брадатата Нина?

239

Кълинкъ

преди 9 години

Ниа *** партиа ГЕРП сме многу гръмотни и сички сме с вишо и имаме и дуктурати къту доктур Бойку Бурисуф....Глъсувъйте за най- ентелегентната партия-ГЕРП!

238

програмист

преди 9 години

Програма "Разграбване на държавата 2.0"

237

Гербераст

преди 9 години

Аз съм ГЕРБерче и простатиква мене е родила!В изобилие от тиквикрепне партията мила!Аз съм ГЕРБерче без мозък,в свят измислен аз живея.Всичко, казано от Вожда,любя, тача и милея!

236

Анонимен

преди 9 години

Герб обещаватПодобряване на демографската картинаУвеличаване на от 200 хиляди до 500 хиляди социални помощиза чернокожите.За белите работещи увеличаване на данъците

235

Очакваме

преди 9 години

1. Да се увеличи цената на тока да не страдат Цветелинка и американските централи;2 С увеличението на цената на тока следва увеличение на всички цени на стоки и услуги.3. Замразяване на доходите, но не и за хората на властта;4. Издигане на отбора на банкянските тигри до висотите на правителствения отряд;5. Рой калинки и необразовани *** във властта.

234

до 272

преди 9 години

Дано като повратлив човек направи едно добро - да се откаже от гадната роля, с която е натоварен. Той е интелигентен човек, дано се погнуси да слугува на ....нямам думи.Просто мъничко морал му трябва да направи крачката и да каже че царят е гол.

233

проклети да сте

преди 9 години

Всеки олигарх, който е богатял и богатее на гърба на България и гражданите на страната, който е правил политически инженирства, купувал е телевизионната полит-социо-кохорта от дежурлни хорица по студията, купувал е избиратели, цели секции, съдии, включително и с държавни пари под формата на "рекламни договори", консултантски договори и е вършил ред други незаконни неща да бъде проклет с целия му род до девето коляно!

232

Анонимен

преди 9 години

Цецо е много по-кадърен от Боку. А медийнота олигархия извърта нещата.

231

Анонимен

преди 9 години

дА ВИ ВИДИМ ОСНОВНОТО ПРЕДИШНО ОБЕЩАНИЕ - КАТО ПОСТРОИТЕ МАГИСТРАЛКИТЕ И ЩЕ НАПРАВИМ ГРАНДИОЗЕН РАСТЕЖ. Е построихте ги, а де го растежа, при вас все около един процент? Растеж се прави със заетост а не 40 турски граждани да ви строят магистралите...Магистралите на практика доведоха до мизерия и стагнация на икономиката и затова ходете да пиете една студена вода за моя глас.

230

Анонимен

преди 9 години

Подобряване на демографската катина!Ето и деца ще ви направят ГЕРБ.Нататък няма смисъл да се чете милиционерските глупости в стил Тодор Живковхахаха

229

Анонимен

преди 9 години

Господа олигарси от герб и не само. Но предимно от гроб. Защо сте толкова лакоми за още и още и още. Защо сте толкова безогледни? Кога ще станете европейц? Защо пак ще правите изборни далавери и следизборни сделки с депутати номади? Защо трябва да загробвате държавата с нови и нови дългове, защо не развивате истински бизнеси а само крадете от държавния бюджет? Кога ще се наситите на съсипията на Родината ни? О *** БЕЗ ПАРТИЯ И ЦВЯТ!

228

Анонимен

преди 9 години

Какво обещава - да вземе милиарди от народа и да ги даде на олигархията. Гласувайте за ГЕРБ! Ако сте олигарси ще е с право! Ако сте работници - за БСП, ако сте тютюнопроизводители за ДПС, ако сте от дребния и среден бизнес за Реформаторския коалиционен блок! Ако просто сте си прости - за Атака, ако сте и свръхбудали за ББЦ. :-)

227

ДД

преди 9 години

А един мармот, завива шоколода в станиол ....

226

Анонимен

преди 9 години

само БСП еалтернатива за БГ.

225

Пешо

преди 9 години

И какво? - Ще санират на Цецо 5-те апартамента за сметка на държавата, но от данъците на Гошо, Тошо и още други от село без никой да ги пита...А за тях ще се сещат само по избори...

224

Garibaldi

преди 9 години

Обещават да ядем постна пица и филии със свинска мас.

223

Samo minavam

преди 9 години

Цецко,гугутко ***.Ами ти не може да помогнеш и на себе си.

222

Пешо

преди 9 години

Мдааа...Модерно е да има млади парамедици, а не скъпоструващи лекари, обясни още Горанов.Тъпо, тъпо, че чак вдлъбнато!На този *** някой да вземе да му каже, че лекуват лекарите, а парамедиците помагат като поддържат пациента от инцидента до лекаря!!!Пфу! ***. Не било модерно...