241

Пешо

преди 10 години

Защо този осъден *** не е в затвора?

240

Анонимен

преди 10 години

фактът е, че каквото и да направи ГЕРБ ще е винаги по-добро от съсипването на държавата от Орешарски... къде се скри Мишо Шамара , които агитираше да дадем шанс на правителстеото , когато народът се надигна и изскаше да изгони Орешарски, Пеевски и Местан? къде е Брадатата Нина?

239

Кълинкъ

преди 10 години

Ниа *** партиа ГЕРП сме многу гръмотни и сички сме с вишо и имаме и дуктурати къту доктур Бойку Бурисуф....Глъсувъйте за най- ентелегентната партия-ГЕРП!

238

програмист

преди 10 години

Програма "Разграбване на държавата 2.0"

237

Гербераст

преди 10 години

Аз съм ГЕРБерче и простатиква мене е родила!В изобилие от тиквикрепне партията мила!Аз съм ГЕРБерче без мозък,в свят измислен аз живея.Всичко, казано от Вожда,любя, тача и милея!

236

Анонимен

преди 10 години

Герб обещаватПодобряване на демографската картинаУвеличаване на от 200 хиляди до 500 хиляди социални помощиза чернокожите.За белите работещи увеличаване на данъците

235

Очакваме

преди 10 години

1. Да се увеличи цената на тока да не страдат Цветелинка и американските централи;2 С увеличението на цената на тока следва увеличение на всички цени на стоки и услуги.3. Замразяване на доходите, но не и за хората на властта;4. Издигане на отбора на банкянските тигри до висотите на правителствения отряд;5. Рой калинки и необразовани *** във властта.

234

до 272

преди 10 години

Дано като повратлив човек направи едно добро - да се откаже от гадната роля, с която е натоварен. Той е интелигентен човек, дано се погнуси да слугува на ....нямам думи.Просто мъничко морал му трябва да направи крачката и да каже че царят е гол.

233

проклети да сте

преди 10 години

Всеки олигарх, който е богатял и богатее на гърба на България и гражданите на страната, който е правил политически инженирства, купувал е телевизионната полит-социо-кохорта от дежурлни хорица по студията, купувал е избиратели, цели секции, съдии, включително и с държавни пари под формата на "рекламни договори", консултантски договори и е вършил ред други незаконни неща да бъде проклет с целия му род до девето коляно!

232

Анонимен

преди 10 години

Цецо е много по-кадърен от Боку. А медийнота олигархия извърта нещата.

231

Анонимен

преди 10 години

дА ВИ ВИДИМ ОСНОВНОТО ПРЕДИШНО ОБЕЩАНИЕ - КАТО ПОСТРОИТЕ МАГИСТРАЛКИТЕ И ЩЕ НАПРАВИМ ГРАНДИОЗЕН РАСТЕЖ. Е построихте ги, а де го растежа, при вас все около един процент? Растеж се прави със заетост а не 40 турски граждани да ви строят магистралите...Магистралите на практика доведоха до мизерия и стагнация на икономиката и затова ходете да пиете една студена вода за моя глас.

230

Анонимен

преди 10 години

Подобряване на демографската катина!Ето и деца ще ви направят ГЕРБ.Нататък няма смисъл да се чете милиционерските глупости в стил Тодор Живковхахаха

229

Анонимен

преди 10 години

Господа олигарси от герб и не само. Но предимно от гроб. Защо сте толкова лакоми за още и още и още. Защо сте толкова безогледни? Кога ще станете европейц? Защо пак ще правите изборни далавери и следизборни сделки с депутати номади? Защо трябва да загробвате държавата с нови и нови дългове, защо не развивате истински бизнеси а само крадете от държавния бюджет? Кога ще се наситите на съсипията на Родината ни? О *** БЕЗ ПАРТИЯ И ЦВЯТ!

228

Анонимен

преди 10 години

Какво обещава - да вземе милиарди от народа и да ги даде на олигархията. Гласувайте за ГЕРБ! Ако сте олигарси ще е с право! Ако сте работници - за БСП, ако сте тютюнопроизводители за ДПС, ако сте от дребния и среден бизнес за Реформаторския коалиционен блок! Ако просто сте си прости - за Атака, ако сте и свръхбудали за ББЦ. :-)

227

ДД

преди 10 години

А един мармот, завива шоколода в станиол ....

226

Анонимен

преди 10 години

само БСП еалтернатива за БГ.

225

Пешо

преди 10 години

И какво? - Ще санират на Цецо 5-те апартамента за сметка на държавата, но от данъците на Гошо, Тошо и още други от село без никой да ги пита...А за тях ще се сещат само по избори...

224

Garibaldi

преди 10 години

Обещават да ядем постна пица и филии със свинска мас.

223

Samo minavam

преди 10 години

Цецко,гугутко ***.Ами ти не може да помогнеш и на себе си.

222

Пешо

преди 10 години

Мдааа...Модерно е да има млади парамедици, а не скъпоструващи лекари, обясни още Горанов.Тъпо, тъпо, че чак вдлъбнато!На този *** някой да вземе да му каже, че лекуват лекарите, а парамедиците помагат като поддържат пациента от инцидента до лекаря!!!Пфу! ***. Не било модерно...