43

до 47

преди 9 години

А каква е тънката разлика другарю сталинист?

42

до наногалактика

преди 9 години

Мистрала ще го дадат на Украйна без пари. Те руснаците и без друго вече са го платили.

41

Грани .ру

преди 9 години

,,Давай за жизнь''-Российские солдатьi,находящиехся в лагере близ Ростова-на-Дону,отказьiваются отпровляться на войну под Мериополь.Как сообщает Газета.ua об етом в ефире ,,5 Канала'' ,разсказала глава НКО ,,Солдатские матери Санкт Петербурга'' Елла Полякова...Ще разтрогнат контракта ,защото заминават като ,,опълченци'',защото такъв статут във Въоръжените сили на Руската федерация няма..казва Полякова и .......Приятно четене.

40

Анонимен

преди 9 години

По повод дезертьорството на руската войска в Мариупол. Руският войник воюва, ама преди това трябва да е изпил поне 250 грама водка и отзад на руската войска трябва да вървят зачистващите отряди на НКВД-КГБ-ФСБ. Това е изпитаната тактика от времето на Сталин, иначе вероятността руснаците да напуснат боя клони към 100%.

39

Доцента

преди 9 години

Путин закопа Русия, с неговите фашистки амбиции . Света се отврати от него. Даже и Беларус, Китай, Азърбейджан и те са против него. Жалко за братският ни руски народ.

38

Анонимен

преди 9 години

Расмусен отново се изказва крайно неподготвен. Руските войници в Украйна са 20 хиляди, а 1000 от тях вече са върнати на Путин поради дефекти несъвместими с живота им.

37

ъъъъъъ

преди 9 години

Тези хора живеят в друга реалност, а и "журналистите" им пригласят.Всяват истерия и насаждат, че врага е Русия, докато истинския враг е пред вратата ни в Ирак и Сирия, подготвен и спонсориран от същите тези третополови ***.

36

циника

преди 9 години

36, чудесно асоциативно мислене си проявил като си приравнил съвременните световни медии, работещи под благотворното влияние на НАТО със селски мегдан! Такъв им е маниера на работа, такава им е стилистиката и точно такова им е поведението!

35

до 37

преди 9 години

Руските войници са готови да отидат да воюват в Мариопол ама искат Путин да ги води отпред. Тъй като руския главнокомадващ е отказал категорично, то и руските войници се отказали да атакуват Мариопол.

34

Пишем си

преди 9 години

,,Руските войници близо до лагера Ростов на Дон отказват да отидат на война под Мариапол''.-Газета Уа,канал 5 в медията Грани.ру,,Давай за жизнь''.

33

Анонимен

преди 9 години

Расмусен в нищо не е обвинил Русия, той просто е казал безспорния факт, че Русия по всякакъв начин включително и военен дестабилизира Украйна. За да има равновесие, сега на Русията ще и спретнат едни хубави всеобхватни санкции, които ще дестабилизират Руската Путирация от всякъде

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 34Ами те и на село всички разговори почват и свършват с това селският бабаит на кой е разплакал дъщерята, чий син е пребил, чие лозе или мандра е обрал!И накрая свършва в някоя канавка...

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31 Като е в 7-*** глуха Русия, защо всички новини започват с нея и свършват с нея.Какво направила, какво не направила и т.н. Мислете малко , като пишете , а забравих, че жертвите на демокрацията са неспособни да мислят, само имитация на мисловен процес.

30

Анонимен

преди 9 години

НАТО има интерес от продължаването на войната между Русия и Украйна.

29

Анонимен

преди 9 години

По какво си приличат средновековната Инквизиция и НАТО? И двете организации дължат съществуването си на вярата в измислени неща, на постоянното търсене на нови врагове, всяване на паника и лов на вещици.

28

Анонимен

преди 9 години

Русия не е в изолация тя е в 7-*** глуха

27

Анонимен

преди 9 години

Русия била в изолация. Лаят , лаят обаче накрая не пропускат да отбележат, че дипломатическите канали са отворени.Голяма изолация , няма що.

26

Анонимен

преди 9 години

що не се пробваш да пишеш такива коментари в руските медии ? не ти стиска нали ? знаеш че ще те изпратят на ваканция в Сибир.Само не можах да разбера защо трябва да пиша коментари в руските медии.Иначе за сибир е ясно, който не харесва вожда заминава за сибир

25

БоСимеонов

преди 9 години

На Расхуйзен няма ли кой да му покаже къде е шкафа с уискито и да му напомни, че Украйна не е член на НАТО?

24

Дніпро - 1

преди 9 години

UNITED !!!