97

Анонимен

преди 9 години

И тая фурия я тикнаха в трета глуха.За нас е все едно.Тя и без това до сега не направи нищо за България

96

Според делата

преди 9 години

А ние какво си въобразяваме ? Българският премиер Близнашки и експремиерът Борисов, доскорошни комунисти (а да не говорим за съветския гражданин Сергей Дмитриевич), които правят чупки в кръста на Путин и за Украйна и за Южен поток да имат по-голям авторитет от президента на ЕС Доналд Туск - борец от Солидарност срещу комунизма и експремиер на страна, която стои твърдо зад Украйна и разобличава агресора Путин ? Ами естествено - няма да бъде предпочетена кандидатурата за Зам. Председател на ЕК на такава държава пред тази на Полша !

95

Логично

преди 9 години

А ние на какво се надяваме ? Българският премиер Близнашки или експремиерът Борисов, доскорошни комунисти (а да не говорим за съветския гражданин Сергей Дмитриевич), които правят чупки в кръста на Путин и за Украйна и за Южен поток да имат по-голям авторитет от президента на ЕС Доналд Туск - борец от Солидарност срещу руския болшевизъм и експремиер на страна, която стои твърдо зад Украйна и разобличава диктатора Путин ? Ами естествено - няма да бъде предпочетена кандидатурата за Зам. Председател на ЕК на такава държава пред тази на Полша !

94

Венелин

преди 9 години

Е, това ли е важният ресор, за който толкава се тръбеше?То, за "офшорния" президент и да боса му укриването на данъци може и да е мнооого важно, но не виждам полза за България от този пост. По-зле е даже от преди!

93

Анонимен

преди 9 години

Европа така я оцени, че нашите соц. агенции няма да могат да измерят рейтинга й вече. Направо много ме е яд.

92

Анонимен

преди 9 години

Няма да оставим Кристалина без рисьор.на ще й дам ресьорите на москвича и водната помпа даже

91

Анонимен

преди 9 години

А къде е госпожа Меркел?Нали щеше да помага на ГЕРБ?Защо не даде едно рамо за човека на Бойко?Ех,Агела,ти май не си ангел,а голям дявол.Лъжеш простите хорица,че ще им помагаш,а те лъжат нас.Не че сме им повярвали,че си казала това което им се иска,де.

90

Yes, Sir

преди 9 години

Г-жа Yes Sir на снимката - боядисана, начервисана и нахилена. Иска още да я държат на голяма заплата, това е всичко - нито ни интересува тя, нито тя се интересува от България и българите.

89

Анонимен

преди 9 години

в ЕС работят като по Олимпийския принцип не е важно какво ще свършиш по важно е да участваш- т.е. за всеки по кокал..

88

Анонимен

преди 9 години

ako sravniavat Kristala s Rumunia Jeleva- ima golema distanciaako sravniavat Kristala s koi de e drug se vijda 4e nema nikakva razlika- vsi4ki sa edin dol drenki: lakomi, natega4i koito interpretirat i nai-dobrite zakoni v izgodna za teh posoka.ina4e tolko li nemase nekoi po-mlad, po-neomrznal i po-gramoten ot taia babiskera, koiato si e smenila imeto no si e zapazila nrava na komunist Stalinec

87

Анонимен

преди 9 години

Изключителна лесбонатура!

86

Анонимен

преди 9 години

олелееее как ще се бори с данъчните престъпления тая нашта.както пребори природните бедствия.службичката е важна,службичката.

85

Анонимен

преди 9 години

за изминалото време са я преценили колко тежи с пожелания по живо, по здраво, да не е капо. Чао.

84

унизен

преди 9 години

Интересно? Уж е с вид на лесбийка, а не и не и обърнаха подобаващо внимание в тоз Брюксел! Ееех, на къде върви Европата, на къде вървят *** ценности?...

83

Цифри

преди 9 години

Заплатата на един евродепутат е 35 000 ? чисти месечно без допълнителните екстри за секретарка, офис и пътни разноски и още Господ знае какво. А на еврокомисар е 50 000 ? месечно и екстрите отделно.

82

oценяване

преди 9 години

Браво на Кристалина, тя е човек, който сериозно поема отговорности и върши работата си съвестно. Това и без да го казвам, всеки който я познава го знае! Успех на Кристалина, поста в Европа е голямо предизвокателство за нея, още веднаж успех!

81

АНТИМУТРА

преди 9 години

С две думи Кри-Сталина е една кръгла нула и от съжаление са и дали някоя работа в ЕС!!!!

80

Анонимен

преди 9 години

сталинка шъ го духа под вода сега

79

кочо

преди 9 години

това все пак е много висок евро пост иначе беше гласена да отговаря за евро тоалетните пак би и прилягало добре

78

честит

преди 9 години

За тези които не са наясно - няма данъци на ЕС ниво. Данъчната политика си е приоритет на всяка отделна държава, затова няма и еднакви данъци и еднакви ставки.Стрина, единствено ше си чопли носа за (още) 4 години за по 5-6 хиляди ойро на месец. Нестно. Да ни е живо и здраво Чехълчето, че ни е нататрузи.