63

Анонимен

преди 10 години

Мен пък ми се ще да знам заплатите които получават/в хиляди/,бонусите , дето си раздават ,да не забравя и екстрите , които ползват ,господата от закъсалия Енергиен отрасъл.

62

ИЗХОДА Е:

преди 10 години

ЛИКВИДАЦИЯ НА МОНОПОЛА НА БЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Всеки ден тия негодници и *** на Русия , трупат загуби от 50-млн.лв!ЦЕЛТА Е ДА СЕ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА СЕ ИЗКУПИ "ЕНЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ" на БЕХ ОТ РУСИЯ!!!В БЕХ , ПОТЪНАХА И ПАРИТЕ НА КТБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61

АТАКА-ПОБЕДА

преди 10 години

Енергийният сектор е поставен в тежка ситуация, от която няма изход, заяви Щонов след заседанието на правителствотоИма изход, но трябва да дойде на власт правителство на ПП АТАКА - чужди ЕРП-та, американски ТЕЦ Марици 1 и 3 и т.н. ........

60

ч

преди 10 години

Това ще го кажат след изборите, малко търпение ......

59

неутрален

преди 10 години

Виждам правилни мнения но само с мнения няма да ги уплашим. Виждам че някои хора са доста наясно за начина на източване джоба на българина. Само ми е чудно защо позволяваме това или...ще си коментираме само и в края на месеца ще си плащаме скъпия ток. Зимата просто ще бъде размазваща защото ще направят тока по скъп от златото. Произведения ток от АЕЦ реално е на безценица а плащаме скъп ток. РПТ-та не само че не подменят мрежата която е от десетки години а дори не я подържат....

58

анти

преди 10 години

Изход има - национализация!

57

ДО 75 СОФИЯНЕЦ

преди 10 години

От такива като теб умници сме на тоя хал.Как ги разсъждаваш такива просто не знам.Явно ти е богата фантазията.Горко ни на нас другите.

56

тт

преди 10 години

30% от приходите на НЕК отиват за да се заплати 5% от произведената енергия, която всъщност е зелената енергия. Гушим собствениците на фотоволтаиците и вятърните перки и се чудим що поскъпва тока.Мина Хилъри Клинтън през Бг и американските тецове продават тока с 20% по-скъпо на НЕК.ЩоНОВ, що не вървиш на майн*та си?

55

ИСТИНАТА

преди 10 години

ИСТИНАТА е, че трябва да купуваме скъп ток от американските ТЕЦ-ове и фотоволтаичните централи на мутрите в България! Затова тока трябва да е скъп, иначе друга съществена причина - НЯМА!

54

радост

преди 10 години

защо лъжите народа че няма изход от кризата в нек-да бъдат освободени още сега и плануваните им заплати за отодат за покриване на разходите от нек защото им е малко което скубят с 20 % от всеки ред на фактурите- хора не гласувайте на тези избори накажети ги и ги пратете в социалните да живеят с 42 лв на месец

53

анонимен

преди 10 години

Ами той ще го вдигне с 100%. БОКО ще го нахока и , той ще слезе на 50. И всички ще са благодарни на БОКО. за Приемам залози за играта......

52

Софиянец-пенсионер

преди 10 години

Всички градове където кметовете са от ГЕРБ се развиват. Вижте София , метро, спортни зали, естакади, мостове, паркове, училища, детски градини и т.н. все добри решения за хората. А сега вижте северозападналия район, Видин, Лом, Монтана, Мизия и т.н. само мизерия и глад. Хората реват и си гласуват за БСП-то. Тогава ще продължавате да гладувате и мизерувате. Айде чао и да не забравите да гласувате за нашите, че ще повишат пенсиите не с 4.50 лв., а с 4.80 лв.

51

ruseborn

преди 10 години

Щонов, Stein, Stone! Знаем че си поръчково ***! Върви си докато не си си отишъл като шефа ти Бойко миналата година. Не забравяйте Пламен Горанов!

50

Анонимен

преди 10 години

До Съселовата КликаАбе то да беше само съселовата клика до сега да сме се оправили.Всички са такива това е лошото:(

49

Съселовата Клика

преди 10 години

Това е резултат от безотговорната политика на Съселовата клика. Намаляват цената на тока, вземат заеми и раздават за щяло и нещяло и нямат идея , кой ще плаща субсудирания ел ток , кой ще връща заемите. Те си мислят , че това е както при сициализъма - Дайте - та да Вземем и като трябват пари - Печатаме - резултат лева се обезценява.

48

Анонимен

преди 10 години

Утре дилемата ще се повтори и с водата.Може да ни дави,ама ще я вдигнат!Просто от всеки сектор дали ток вода парно горива или каквото се сетиш е предвидено да се цицат едни пари и това е.Никой не чотчита,че намаляваме всеки ден и потреблението пада!Те си искат сумата която са решили да си вземат и това е!!!!

47

ля ля

преди 10 години

нямам си и на идея причината поради тези *** които са в управленската власт вече десетилетия унищожават България неимоверно!!!пълнен егоизъм и невъзпитан стремеж за материализъм!!!

46

Анонимен

преди 10 години

Енергийният сектор е поставен в тежка ситуация, от която няма изходКак да няма изход? По-малко трябва да се краде. Това е изхода. Не може да се краде и през *** и да няма последствия. Да се проверят всички да се установи къде изтичат парите на хората. После като ми докажете, че не са крали да вдигат тока.

45

Черен Петър

преди 10 години

Наистина в сектора няма изход, само вход.Касичка с дупка отгоре, където всеки налива и дупки отдолу, откъдето всичко изтича на правилните места при правилните хора.Но, колко ще е увеличението на горния отвор - само ДКЕВР може да каже. Затова от вчера си имаме назначен нов шеф на тази скандална комисия.

44

Анонимен

преди 10 години

Решил някой в тази държава,че от ток трябват х-пари и си вдига цената.Колко са абонатите обаче?2 ооо ооо са емигрирали от 1989 до днес и съответно потреблението намалява,но това не го отчита никой,а си вдига цена за да си компенсира обещаните на някого пари!Същото е и с ВиК и с Топлофикация,все соц-измислици!Социализма свърши бе другари!До кога ще вдигате цените,когато ви нмаляват абонатите?!Кое е пазарното в случая?Или дай тук в България на тези маймунки да им вдигаме цените,те са будали!