18

до 18

преди 9 години

За обикновения руснак има пропаганда. Ако това не помага, има тояга, ако и това не помага - да си хваща пътя към прекрасния запад. Да не си мислите, че ще тръгнат да си свалят правителството с улични демонстрации?

17

Анонимен

преди 9 години

Двуличната Европа се нас*а! Въобще незнам какво търсим в съюз с нея, при положение, че това което предприема е самоубийство и тласка света малко по малко към трета световна война. Определено Европа е на дъното, лошото е, че ние сме още по-уязвими и всичко това ще доведе България до катастрофа. Докато бюрократите в Брюксел бистрят санкции под диктата на фалиралите САЩ, нищо хубаво не ни очаква. И ако утре шиб*ната съсипе и моите мечти за нормален живот, ще я мразя безумно!

16

Анонимен

преди 9 години

До За загриженитеабе то е ясно че Путин предпочита да плаща 700 евро вместо 1000, въпроса е дали обикновенния руснак е склонен да върши работа за 1000 и да получава 700 и то при положение че цените на продуктите расТАТ, щото за по-близо карат месото от Аржентина

15

браво

преди 9 години

От 31.08.Русия започва да приема плащания в рубли и юани за Китайския и азиатския пазар а за ЕС в рубли и евра,и така постепенно ще спре разпращането с долари.......

14

Анонимен

преди 9 години

Проблемите на Янукович в Украйна почнаха с европейското 2012, когато опука за него близо 20 млрд $ и остана със смешни приходи от него, така че не е нужно да му взимат домакинството, ще ги оставят да опукат паретата за нови групови WC-та та цел свет хем да им се смее, хем да не си върнат паретата никога

13

11

преди 9 години

Евгеите от Дневник напълзели отрано и тук (коментари 1, 2, 5). Изхарчиха стинките от Сорос на морето и сега настървено заработват за Коледа.

12

За загрижените

преди 9 години

относно курса на рублата само ще отбележа, че за Путин няма нищо по-хубаво от ниския курс на рублата. Все пак той (по-точно държавата,ама то е едно и също на практика) плаща директно и индиректно на около 50-60 милиона души. Вие какво бихте предпочели - да им плащате по 700 евро средна заплата или по 1000? Това при положение, че разходите му във валута си остават почти същите.А, всезнайковци?

11

Анонимен

преди 9 години

Абе тия в ред ли са кой го е еня за УЕФА и ФИФА, реснаците си направиха танков биатлон - яко зрелище.

10

Анонимен

преди 9 години

От 32 руб/$ е "скочило" до 37 руб/$ - Хаха толкова струват ядрените подводни крайцери на РФ които пускат почти всеки месец.А доларджиите наесен ги очаква - ЕВРО т.е. премахване на еврото честито :)

9

Венелин

преди 9 години

По-голяма глупост не бях чувал! УЕФА и особено ФИФА са най-независимите световни организации и дори не са подвластни на обичайното право. Нямат нищо общо със ЕС, да не говорим със САЩ.Е-е, ако някои страни рекат да бойкотират световното в Русия и да не участват - това е друго. Неучастието на САЩ едва ли ще направи впечатление на някого...

8

Анонимен

преди 9 години

Мужчины в Новороссии говорят так: "Порошенко - пидорас! Прекрати бомбить Донбасс!"Нов слоган замества "добър ден"И нов котел ХаХа докато не сварят всички *** и Пиндоски пидали няма спирачка!

7

Анонимен

преди 9 години

bloomberg/quote/USDRUB:CURОт 32 руб/$ е "скочило" до 37 руб/$ за 1 година. Не е чак толкова драматично, колкото го изкарват.Не е като от 30 на 3000 лв при нас, както беше преди години :)

6

Анонимен

преди 9 години

A междувременно опълченците мачкат хохлите, където ги хванат!

5

Анонимен

преди 9 години

"Основния удар от евентуалните санкции в спорта ще понесе световното по футбол през 2018 г."==========Току що Сеп Блантер обяви официално, че провеждането в Русия на световното по футбол през 2018 г. е гарантирано и не подлежи на промяна.

4

Анонимен

преди 9 години

Aбе за световното със сигурност ще ги резнат, ама не сега, ще ги оставят хубаво да се набутат с кинти и тогава

3

боклук

преди 9 години

До АзПи и си хапчетата и не лъжи......

2

Аз

преди 9 години

Да им забранят да участват във всякакви международни спортни прояви скапаните окупатори и убийци на братя славяни!

1

A1

преди 9 години

Между другото вчера руската рубла отново избабани нов рекорд спрямо долара.Надоле.