10

zeus

преди 9 години

***, виж картата, както казваме нерде Мариупол, нерде Одеса и блокиране на достъпа до Черно Море. Иначе почти сигурно зимата ще сме на студено, за което можем да благодарим на ЕС и това как мисли за нас :)

9

Дойн

преди 9 години

Интересно какво ли го интересува енергийния комисар излаза на Украйна на Черно море?И като е посредник между Москва и Киев за газа, защо не посредничи със същия плам и между Москва и Брюксел за Южен поток?Опс... та то той го спря за да извива ръцете на руснаците за Украйна!Тоя кога най-сетне ще се разкара!?

8

Патриот

преди 9 години

Един *** !

7

ВЪПРОС

преди 9 години

***, ти ли си неграмотна или този *** няма и понятие от география. Като искаш да ни зомбираш поне не ни показвай колко са прости и неграмотни европедерите! Нали искате да ги харесваме и обичаме! Поне пишете такива неща, че да изглеждат умни, интелигентни и красиви, а прости като нашата Руми Желева и филията с мас! Заради тази статия соросчетата и прокопиевчетата трябва да ти отрежат хонорара, защото не прокарваш партийната линия грамотно!

6

западняци-добряци

преди 9 години

След като западняците са такива добряци и ценители на европейските ценности, защо не изпратят излишъците си от месо, плодове и зеленчуци, риба и всичко останало забранено от руските контра-санкции, за Донбасс. За страдащото от войната мирно население?

5

Анонимен

преди 9 години

хайнц гюнтер дуфеншмърц

4

Хахахахаха

преди 9 години

Споко бе Йоти, нали Хобама обеща да ти носи газ в кофи, ко се панираш. А *** ха гледай от наш Боко той що газ донесе на ръка от Катар, ама оплаква ли се човека?

3

Венелин

преди 9 години

Или *** е объркала превода, или този заслужява Слаб 2 по география!

2

Анонимен

преди 9 години

абе, гюнтер! не мислиш ли , че и потрошенко може да лъже? прочети приказката за лъжливото овчарче, вместо да ни вменяваш измислици за русия! путин е прекалено силен, за да лъже!

1

Vengeance

преди 9 години

Хем гледат да набутат НАфТО-вски бази под носа на Русия, хем гледат да и отрежат влиянието, хем газчицата да не спира. Вий луди ли сти уа, баДки?