91

do 108

преди 9 години

До Анонимен: Да причината е, че през 681г. Аспарух основава България.

90

Анонимен

преди 9 години

Охо-о-о пак се появиха фенове на правешкия неграмотен селянин

89

възмутен

преди 9 години

Меркел му казала вдигни тока и ще ви помогнем - а бе Боико защо заблуждаваш хората - ти маи за маимуни ни мислиш да вярваме на глупостите които ръсиш - ти маи се взе насериозно - кои *** ще гласува за теб - я се осъзнаи и не говори глупости че ставаш смешен - не разбра ли че всички ще гласуват само за БСП и АТАКА - осъзнаи се малко и не си въпбразяваи смешми работи - *** !!!

88

Анонимен

преди 9 години

Bulsatcom sa porednite enichari-pumiari

87

Бедни ми Борисов

преди 9 години

Плевнелиев е виновен. Той предаде Борисов и заедно с мафията БСП и ДПС свалиха правителството му от власт. Плевнелиев прави само едно и също - обслужва интересите на енергийните корпорации, без да се интересува от нищо друго. Захариева пък подписа договора за Южен поток против правилата на ЕС и във вреда на България. Сега тия двамцата продължават да правят, какво винаги са правили.Бедни ми, бедни ми Борисов, на твой гръб ще се пише, защото хората не виждат мишките, които ядат плътта му.

86

Анонимен

преди 9 години

На "***" 20 няма ли кой да му драсне клечката?

85

Анонимен

преди 9 години

102,първо се ограмоти малко и тогава говори за енергетика.Природният газ в българския език е от мъжки род.От женски род е газта за горене,която е петролен продукт.Все още я има в железариите и те съветвам да си купиш няколко бутилки,че след няколко месеца може да ти е необходима за газената лампа,когато останем без ток и газ,благодарение на отвъдокеанските ни господари и техните български слуги като тебе.Използва се и срещу въшки в комбинация със свинска мас,така че няма да ти е излишна.

84

Анонимен

преди 9 години

Причината за повишаването на цената на тока е, че преди 70 години комунистите взеха властта и съсипах България. Комунизъм = Фашизъм.

83

Виновните!

преди 9 години

Плевнелиев и Екатерина Захариева вдигнаха цената на тока в услуга на мафията и във вреза на народ и производство!

82

Слепи ли сте?

преди 9 години

Стига сте тролили по опорните точки на Моника! Нима не виждате истината и не правите разлика? Истината е, че за повишаването на цената на тока е виновна Екатерина Захариева, която обслужва яко енергийната мафия на Марица 1 и 3. Плевнелиев не е Борисов. Оказа се, че Плевнелиев и Захариева са яко, ама яко слуги на енергийната мафия на Ковачки.

81

Анонимен

преди 9 години

До всички празни кратуни, които се връзват на лъжата, че правителството на Орешарски е виновно за вдигането цената на тока: Опичайте си акъла на време и вземете се ограмотете, че какъв ви го готвят от запад, бедничка ви е фантазията, измикяри продажни!

80

ЛИКВИДИРАЙТЕ БЕХ

преди 9 години

САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА!!!!!!!!!!!!!!!!/Иначе ....чака ви бялата смърт/

79

Анонимен

преди 9 години

"Безплатен ток няма, както няма и комунизъм! Скоро всички червени кратуни ще го разберат!"При така наречения "комунизъм" средната заплата беше 200 лева. За ток отиваха около 5-7 лева, за отопление не повече от 10. Но нямаше свобода, банани и маркови дънки. Сега обаче имамае банани, маркови дрехи и свобода. Какъв е проблема не виждам?

78

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРСКИЯ ЕНЕРГИЕН /комунистически/МОНОПОЛ----е създаден за да е в услуга на руската ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ , КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА РЕКЕТИРА ЦЯЛА ЕВРОПА!НИЕ КАТО "братушки"---ПЛАЩАМЕ НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ В ЕВРОПА , ЗА ДА КРОТУВАМЕ И МЪЛЧИМ!!

77

faf

преди 9 години

Гарантирано от ГЕРБ! В следващия парламент ще е още по-гарантирано. БЕХ и МЕХ ще да нямат пари, Боцко ще се оправдае и ще съдере още една кожа от гърба на данъкоплатеца. Боцко и Фандъчка са натиктакали кинтите на топлофикация София във финансовата пирамида на Василев, след изборите ще кажат, че той ги е окрал и ето ти поскъпване и на топлоенергията със седем процента, в перспектива и с повече. ВТВ се изтеглила от някъде си, ето ти пак оправдание за вдига цената и на стационерите.

76

Анонимен

преди 9 години

Ето това е резултатът от едногодишното пикане и сране по площадите.Разбра ли,прости народе,как една шепа *** те пре-баха за пореден път.А ти продължавай да блееш и да гледаш мелодрамите на журналистите по bTV и НОВА.Хайде честита победа"срещу"задкулисието в българската политика и българската олигархия.

75

Анонимен

преди 9 години

Чакайте малко, мислете, тези 7% са от първите разчети, като дойде Тиквата, ще стане като предния път, ще се окаже, че не са 7%, а 11%.

74

Анонимен

преди 9 години

Безплатен ток няма, както няма и комунизъм! Скоро всички червени кратуни ще го разберат!

73

ГЕРБ forever

преди 9 години

Дано Г-н Борисов да оглави пак държавата отново!Доказал се е вече,че може да оправлява и само той може да ни извади от този батак.Силен и волеви човек ,роден водач ни трябва сега.Успех Г-н Борисов!

72

ДО 90

преди 9 години

Герберо-седерас. В тая държава всичко в енергетиката което е положително е направено само и единствено от комунистите. След тях не е направено нищо освен едни перки и соларки които са нправени само за да пребират последният залък на голтака.И АЕЦ-а и Мариците и язовирите и каскадите всичко е направено от лошите комунисти