18

Анонимен

преди 9 години

И аз не мога да разбера къде е пазарната логика - на стока, която е в излишък и няма достатъчно потребление /каквата стока е в момента тока/ да й се вдига цената?! Май на всички политици, олигарси и монополисти им е ясно, че държавата няма да я бъде дълго и всички грабят и гледат да се нагушат като за последно...

17

Анонимен

преди 9 години

Интересно като плюят другарите червени *** сещат ли се кои са техните министри от БСП. Р.Овчаров-дългия инкасатор, който открадна стотици милиони, а последния не му запомних името един заекваше като лъжеше. Министрите на БСП са пълни *** и крадци, затова нямате думата.

16

Анонимен

преди 9 години

Сетила се мара да се побара те ни разказаха играта за последните 25 г а тази се мъчи да мисли на глас

15

Желев

преди 9 години

И добрият Бойко,няма да вдига тока.

14

рр

преди 9 години

Живота е лош в ЕС защото сме поробени,от ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ....ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗЕМАТ ОТ БРЮКСЕЛ И СА СРЕЩУ НАШЕТО БЛАГОДЕНСТВИЕ..ЗА ТОВА ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ КОЛОНИЗАТОРИТЕ И СЛЕД ТОВА ДА МАХНЕМ РАЗНИ ,,ИНВЕСТИТОРИ ; С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИВКУС НАПРАВИЛИ ПРЕСКЪПИ ИНВЕСТИЦИИ С ОГРОМНИ НОРМИ НА ПЕЧАЛБА.А ПОЛИТИЦИТЕ ПОДПИСАЛИ ДОГОВОРИ ЗА ,,ОМРАЗЕН ДЪЛГ,,/прочетете за това определение/ НА СЪД.

13

енергетик

преди 9 години

Над 65 години другарите от БКП-БСП крадат безмилостно от енергетиката. Проекта Белене е създаден специално да си крадат кой колкото му трябва. Нима някой вярва, че ако е искал бай Тошо да строи АЕЦ Белене някой ще го спре. Така, че тази престъпна партия няма думата по никакви въпроси, защото е опропастила България.

12

Желев

преди 9 години

18 % ????? Добре ли е? Утре пак.

11

Анонимен

преди 9 години

Цялата държава е в дисбаланс, защото населението измира или емигрира и така намалява и потреблението на ток. Съответно няма нужда от толкова ток и ЕРП и енергетиката ще трябва да свиват и закриват производството си и да съкращават разходите си за работници и особено за администрация.. Няма как държавата да трупа дългове за сметка на народа и да поема частни дългове.

10

Анонимен

преди 9 години

Какви ги дрънка тая?! Борд създали, сега щели да правят експертен съвет към Борда, който да давал предложения за вземане на решения, ама Борда нямало как да взима решения вместо държавните институции... Ами то цялата работа май е едно голямо нищоправене!!!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

На *** очилатото травеститче как само ни подготвя нежно, нежно за вдигането на тока.

8

Дойн

преди 9 години

Интересно кой кой е в Енергийния борд и дали в него са защитени правата на потребителите?Държавата нямала експертен потенциал, затова ще разчитаме на експертите на ЧЕЗ или ЕВН, може би?Добре де, интересно ми е само дали за 3 месеца управление ще успеят да реализират всичките си глупости !?

7

Анонимен

преди 9 години

Не му обръщайте внимание на тоя, който пише под името "финансист". Това е герберското ***, подвизаващо се и под имената "социолог", "психолог", "историк-анализатор", "избирател-безпартиен", "прокурор-пенсионер" и пр. тъпизми, отдавна се мотае из сайта и цвъка едно и също.

6

?

преди 9 години

До финансистаИ как един политик може да фалира частна банка?Нима борда на директорите на КТБ не са знаели рисковете с отпускането на милиони левове кредити на политици и хора свързани с тях?В търсенето на лична облага политици и банкери довеждат до фалит една банка след което почват взаимни обвинения кой бил виновен...и да не забравяме че цацаров бе назначен от боко тиквата

5

Анонимен

преди 9 години

Напротив Захариева, тези които създадоха дисбаланса да бъдат индентифицирани, разследвани, съдени и да платят сметката. Най-лесно е печалбата за шепа избрани, но загубите солидарни. С разни измислени комисийки и бордчета няма да стане, сметката ще набъбне, а решение няма да има. Радикални мерки трябват и тези които си плащат тока нямат ни най-малка вина!

4

Breaker

преди 9 години

Св*ркаджийката на Шмекерлиев била Голям експерт бе!?

3

Анонимен

преди 9 години

Ало къде е батко, абе къде е батко Станишев. Батко ти избяга в Брюксел и си купи дворец в Олтен Швейцария с откраднатите пари от КТБ. Остави балъците на Позитано 20 да се чудят на кой свят са. Айде и пак да гласувате за БСП-то , че ще има повишение на пенсиите не с 4.50 лв. , а с 4.80 лв.

2

финансист

преди 9 години

Ако това правителство беше останало още само няколко месеца и България щеше да се закрие. Толкова долни и гадни партии като БСП-ДПС-Атака не съм виждал в целия свят. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заем и ги откраднаха , като дадоха на пенсионерите повишение от..от.. 4.50 лв. Не им стигна това ами и фалираха цяла банка с помощта на Цацаров и Йовчев-техни верни слуги.

1

Анонимен

преди 9 години

Калинките (Coccinellidae) са широко разпространено семейство насекоми, включващо над 5 000 вида. В България най-разпространена е политическата седемточковата калинка (Coccinella septempunctata). Надкрилията им притежават различен брой точки. Хранят се главно с простотията на българина.