69

Анонимен

преди 9 години

И той трябва да се прилага при всички обстоятелства, така ще се оправят нещата, но това не можете да го разберете.

68

Анонимен

преди 9 години

Тук нещо много нравствени напътствия дават някои и се изкарват големи моралисти! Човек или е загрижен за всичко или не е! Вие като сте толкова загрижени за пострадалите от наводненията, за ненаказаните престъпници и крадливите политици идете и направете нещо по въпроса! Някой да ви е вързал!? Протестирайте, помагайте, направете дарение! Но не, по-лесно е да се правите на интересни и да се опитвате да омаловажавате едно престъпление с друго, важен принципа - престъпление и наказание!

67

Анонимен

преди 9 години

що неизвестен бе?че то и снимка има

66

Анонимен

преди 9 години

Не мога да повярвам! Най-накрая нещо смислено да стане в тази държава! Има надежда!

65

Анонимен

преди 9 години

Как неизвестен извършител - къде е онзи селски авджия дето го застреля.

64

Анонимен

преди 9 години

Айде бе, срещу "неизвестен извършител" ?Че той стрелеца се беше снимал като Пенчо Кубадински с трофея, пък никой го не познава.

63

Скапана система

преди 9 години

Ееее браво на прокуратурата - работи работи много ефективно !!! Кой открадна КТБ не е важно , но кой уби ягуара е най-важното

62

Shark

преди 9 години

Браво бееее, пумияри долни. А кога ще образувате досъдебно производство за безстопанствеността на язовирите край мизия, кога ще има подведени под отговорност за съсипването на хиляди човешки животи. За ягуара ви е повече грижа отколкото за хората. Да не говорим че става въпрос за див хищник, който спокойно можеше да разкъса човек. По същия начин се кастрират кучетата и се пускат из улиците, но не се мисли че могат да хапят.

61

ххх

преди 9 години

Да си природозащитник означава да защитаваш правото на живот в НОРМАЛНАТА МУ СРЕДА!.. И не само да пишеш глупости по нечий адрес, а да мислиш !!! Кой от всички пишещи се е срещал лице в лице с ягуар и знае, че от 30-40 метра може да бъде упоен със сигурност?! Ами ако този ягуар беше излязъл и разкъсал човек, а може би не само един?! ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ПРОСТОТИИТЕ! А и Прокуратураталллл

60

122

преди 9 години

А мора в софийския зоопарк не е ли безстопанственост. Какво чакате? Защо там няма наказани? Или за София е без значение колко животни ще загинат. За там никой не повдига въпросът за вина, а само се чудят какво да измислят и се "притесняват".

59

АНТИМУТРА

преди 9 години

Браво!!!!Сега Кмета на Ловеч във затвора за това, че издаде заповед да бъде убит и така да спре да му плаща месечната издръжка!!!!

58

@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Ама много сте загрижени за животното, много сте ми хуманитарни, искате то да бе заловено и върнато пак в клетката до края на живота му, там където не му е мястото!Ах, че сте загрижени!Ами бабите и дядовците, които умират от глад и не само те?! Ами сираците, гладните и бедни българи?! АМи за тях не сте ли загрижени?! Ами за ограбването на народа, за извращенията , които позволявате да вършат с вас родните политици?! Това не е ли по-важно?!Защо позволявате да ви отвличат вниманието от същината?

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 54Точно. Онези са искали да гръмнат едър дивеч и да се фукат после по вечеринките. Пияни ***.

56

Анонимен

преди 9 години

Аре стига с това "Ами ако беше убил дете"? Ами ако бяха казали на хората да се приберат по домовете си, а не да се разхождат, докато има ягуар наоколо?

55

Анонимен

преди 9 години

До Харалампито"Проверка на екоминистерството показа, че преследвачите му дори не са опитали да го упоят." Чети не философствай.

54

Анонимен

преди 9 години

съд и разстрел за цялата ловна дружина! мишоци страхливи.

53

Анонимен

преди 9 години

До 59Ами ягуара не е "ибил" никого, а него са го "ибили" група дибили.

52

Харалампито

преди 9 години

Виждам защитниците на животните не са съгласни с аргументите ми... Обаче и аз се смятам за такъв, защото у дома винаги сме се грижили за домашни любимци - предимно кучета. Явно повечето хора не осъзнават колко опасен е ягуара. За да проумеете каква беля е можело да стане, ако Алонсо не беше хванат или убит незабавно, то моля напишете в Гугъл "jaguar attack human" и разгледайте картинките. Не ги препоръчвам за деца и за хора със слаба психика. После пак можем да дискутираме темата....

51

БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

Така е ....голямо тръбене за една котка ! А това че колко деца на пътя са избити и баби са изнасилвани и убивани по селата? Убийците им на свобода но няма проблем нали ? Проблема е че кмета казал на местния пиянка да убие ягуара и край ! Проблем номер 1 ! ...........тц тц Така ако се преследваха всички убийци на хора .........щеше да е много добре за нацията !

50

въпрос

преди 9 години

А това, ще върне ли жшвотното? Не!Станалото - станало, не може да се върне ако ще и ловджията да си завре пушката в ..... носа.Така е в нашата държава за всичко... първо се реже и после се мери, но не само 3 пъти, а поне 300, щото се влючват най-способните "мерачи".