19

ГЛАС НАРОДЕН

преди 9 години

ВСИЧКО МАРА (ЕС) ВТАСАЛА,ТА САМО ПРАХОСМУКАЧКИТЕ НЕ БЕШЕ ПРЕЕБ-А...Е, СЕГА И ТОВА СВЪРШИ...ЕЙ ГОЛЕМИ *** СА ТЕЗИ. И КАТО СЕ СЕТЯ, ЧЕ ХОДИХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ... ВМЕСТО ДА РЕШАВАТ КАРДИНАЛНИ ВЪПРОСИ САМО С ГЛУПОСТИ СЕ ЗАНИМАВАТ... НЕ ЗАПЛАТИ, АМИ ПОСТ И МОЛИТВА САМО ЗАСЛУЖАВАТ...

18

Анонимен

преди 9 години

Докато Мохамед става най-популярното име за новородени европейчета, тези от Брюксел громят прахосмукачки.

17

АЗ

преди 9 години

НА ЕВРО СЪЮЗА..ТОЕСТ..АРАБО..АФРИКАНСКАТА *** В КОЯТО СЕ Е ПРВЪРНАЛ ЦЯЛАТА МАРА МУ Е ВТАСАЛА ТА ТОЧНО ТОЗ НАБОЛЯЛ ПРОБЛЕМ ДА РЕШИ...ПРЕДЛАГАМ СЪЩО ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ БИЯТ ЧИКИЙЙ НА ИЗТОК ЧЕ ДА НЕ ОБИДИМ МУСЮЛМАНИТЕ..А СЪЩО ТАКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕЦИКЛИРАНЕ НА ИЗПОЛЗВАНИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ-РЪЧНО..

16

СИВ

преди 9 години

И сега какво ?потребителската политика и развитие на икономиката отиват към планова и ограничителна такава?!?че ние нали бяхме там и не било хубаво!

15

хаха

преди 9 години

Тия евробюрократи пак изправиха кривите краставици. Май сме от различни планети. Европа запада а тия прахусмокачките оправят. Дедо викаше Ицо -

14

Анонимен

преди 9 години

Абе тия ли ще ми кажат с ква прахосмукачка да си чистя къщата! Ай сиктир бе,да не ми плащате вие тока! Айде у лево!

13

75

преди 9 години

Така е,трябва да се пести енергия.Да му мислят жените,и те трябва да налят смукателната сила под определените вата.

12

Димитър

преди 9 години

Относно ограниченията - В Гърция навсякъде по магазините ми даваха нормална найлонова торбичка с дръжки и то не една, а колкото си поискам, безплатно. Не им пука особено за европейските директиви, докато тук си ги плащаме като попове, а и в повечето случаи се чудим как да ги хванем, защото са без дръжки.

11

Язе

преди 9 години

До Анонимен 14Просто и прахосмукачките над нормата ще станат със специално предназначение.Как си представяш иначе некое "профи" изискващо огромен дебит да бачка с 900W?

10

доволно прасе

преди 9 години

Още едно доказателство, че на евробюрократите трябва задължително да им намалят заплатите. Мозъците им съвсем са затлъстели и затъват яко в дребнотемие.

9

Анонимен

преди 9 години

Нямат си работа тия чиновници. Крушките с жичка още си се продават свободно, единствената разлика е че на кутията пише, че са за специална употреба. И тая идиотска забрана някой също ще я хакне.

8

Язе

преди 9 години

Ко ми са шашкате?!? Прахосмукачка "Practic"Ot 60-те смуче по-добре с 350те си вата от 1800 ватовата китайка. Всичко е до инженерна мисъл. А не до ония дизайнери - геОве, къде след тех инженера се чуди как да набута техниката в "ергономичния" дизаин.

7

Marty

преди 9 години

До neo5Rainbow-а е към 900 вата, нищо че реве така :)

6

Анонимен

преди 9 години

Не ни стигат нашите хрантутници в парламента, ами отгоре на всичко издържаме и дестки хиляди брюкселски чиновници, чиято единствена задача е да чупят глупомера.Евродебилизма придобива чудовищни размери.

5

Ганю

преди 9 години

Не ме дразнете,, че в миг ще си купя китайска, 2500 W.

4

Анонимен

преди 9 години

Предложение - от 01.01.2015 да се забрани изобщо продажбата на прахосмукачи, и да се ползват само подочистачки - онези с четките и колелцата и мини контейнерчето за *** - по този начин няма да се хаби електроенергия.

3

НЕАМ ДУМИ

преди 9 години

Егати ограниченията.За пореден път се доказва че ни беше рано да влизаме в тоя съюз. Ние тука още не можем да вдигнем жизнения стандарт, не до средния за европа, а да приравним средния за България към минималния за ЕС.Най големите проблеми на Бг са прахосмекачките и колите с евро5.

2

Анонимен

преди 9 години

Oт 2019 г. - само по два тека седмично! на жената - да се пести енергия за работа да изкараме заплатите на еврочиновниците!

1

123456789

преди 9 години

A аз си мислих , че по времето на комунизма е имало ограничения