20

Анонимен

преди 9 години

Искаме или не Б.Борисов е най читавия политик в момента. Т.Н нови партии кои са-например ББЦ с Бареков -наркоман и луд та луд. Не мерси от такива партии.

19

до 19 от 18

преди 9 години

Не е важно, какви шансове имат! Кажи какво ще правят на 15 февруари, защото тази дата ще дойде. Ще изпратяв войска срещу протестиращите ли? Ще вземат жилищата на хората, за да им изплатят енергията ли? Ще се измушат от властта както ланшния февруари ли? Ще молят Господ за мека зима ли? За последното забрави, кестените вече цъфнаха тук и там.

18

партиен член

преди 9 години

Относно плащането на магистралите , така наречените " тол такси" да попитам?Тия дето сега карат велосипеди по Тракия колко ще плащат?

17

Анонимен

преди 9 години

До dasoЩе върнем комунистите и ДПС на власт.

16

optimist

преди 9 години

Колкото и да не им се иска на някои хора, ГЕРБ имат съвсем реални шансове за самостоятелно управление след 5-ти октовмри... На последните избори ГЕРБ имаха 700 хил. гласа при традиционно ниска активност, така че 1 - 1.2 млн. на парламентарните е напълно възможно.

15

daso

преди 9 години

Питам всеки гербаджия (политик или симпатизант): Ако на 15 февруари хората не могат да си платят сметките за използваната енергия, какво ще правите?

14

бай Петко

преди 9 години

До Анонимен 13 Точно това щях да коментирам. Рибата в морето, тигана сложен, на това му викат обработка на "избирателите". Нарочно слагам кавички щото все още избирателите са УЗАКОНИТЕЛИ на предварително самоизбрали се индивиди, а на клакьорите от определени медии им е наредено, срещу тлъсто заплащане, да лансират който им е платил повече. Пак пишете, че не е вярно. Желая Ви успешен месец !

13

ttt

преди 9 години

Нашия народ има една поговорка: "Не казвай ХОП преди да си скочил!

12

Dichev

преди 9 години

До социолог 11Пич стига си ръсел простотии тук, Станишев отдавна е бита карта както и БСП а тази година и ГЕРБ ще ги последват по един или друг начин, защото българите се умориха да ги управляват тъпотията и нарцисизма!

11

Анонимен

преди 9 години

интересно тези от гроб кога спечелиха изборите, че вече си редят и правителство

10

Анонимен

преди 9 години

Бем ти демокрацията, бате - толкова нагли, че вече и ни казват кой печели. Няма ли закони против масовата тиквена пропаганда? А тая на снимката е нужно да каже две изречения и ти е ясно каква е.....

9

социолог

преди 9 години

Ало другари къде е Станишев , нали според вас щеше да получи отговорен пост. Забравих сега се обсъжда създаването на комисар по копчетата на униформите в червената армия. В БСП ги налегна още по голяма мъка, Оказа се, че никой не ги бръсне за слива не само у нас, а и в Брюксел.

8

Dichev

преди 9 години

"да продължи строежа на магистралите "Хемус" и "Струма"" Ами дами и господа ето ви ГЕРБ никаква промяна-Със стари *** нов бардак правят и отново старата песен - магистрали, магистрали, магистралиииииииииииииии!

7

герберче

преди 9 години

Искаме си Цвъко, искаме Цецка, Вдянков, за тях местенца няма ли

6

Анонимен

преди 9 години

ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА.Тежко и на България,продажни политици и много *** народ!Изцяло подкрепям номер 2от коментарите!

5

Крум

преди 9 години

Боко да не слага тиганя преди да е хванал рибата!Иначе ще има да се моли като Никифор ,пред портите на Ахелой!

4

Анонимен

преди 9 години

Ей на това му казвам независимо служебно правителство!

3

4

преди 9 години

***,*** а *** вече са си напазарили изборите :) !

2

Анонимен

преди 9 години

АЛОО!КАКЪВ БЪДЕЩ КАБИНЕТНА МУТРАТА БЕ!СТИГА С ТЕЗИ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕРА!БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИТЕГЛЯТ ТАКЪВ ШУТНА ИЗБОРИТЕ,АПОСЛЕ ВСИЧКИНА ТОПЛО!ГОСПОД ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ!

1

Анонимен

преди 9 години

По стълбовете!