158

Кукуперник

преди 9 години

Русия е една корумпирана рафинерия. Руският народ е нещо различно, те са ни братя, но мястото ни е в Европа, защото иначе ще си ядем цървулите...

157

ме

преди 9 години

Тъде, не просто да растат, щото те и сега растат, с по 5 лв на година, а да се вдигнат ударно, за да се вдигне покупателната способост и хората да се стимулират да харчат. Това ще вкара пари в икономиката и ще я позадвижи. От там ще влязат пари в хазната, бизнесите също ще се раздвижат и ще заприличаме на нещо различно от разлагащ се труп на държава. Без потребление, няма икономика. Без заплати(щото 300-400лв не е заплата, а стипендия), няма потребление. Просто и ясно.Пък ти си търси инвеститори

156

me

преди 9 години

Нали тия инвестиции трябва да ги привлечеш с нещо? Какво ще им предложиш? Евтина работна ръка, щото нямаш нищо друго! Всички кадърни хора избягаха, останаха само единици кадърни и мнозинството болни, уморени, апатични и немотивирани хора. На кой му трябва такава работна ръка? На никой! А тия, на които им трябват такива работници, плащат същите мизерни заплати като досега, източват печалбите обратно към Европа и НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ! А целта е да променим нещата. Затова заплатите трябва да растат!

155

наблюдател

преди 9 години

Страхотен избор на Брюксел.В Европа има два два напълно комплексирани народа поляците и ние, които непрекъснато говорят за миналата слава от преди векове.И двата,макар и по различни причини и време,имат свои държави благодарение на Русия;това се отнася и за Украинците.И сега полякът ще се бие в гърдите"полска още не згинала" и ще прюе по Русия,нашите ще го подкрепят истерично,а кукловодите ще се крият невинно зад него и ще потриват ръце.Браво на Европа и жалко за нас-пак сме изиграните!

154

уроците на историята

преди 9 години

Маркс... е описал света през 19 в., поставил е диагноза и е предписал лечението. Ако елитите не се светнат, че повтаряйки условията на 19 в., ще предизвикат и подобни реакции, си е за тяхна сметка.Войните няма да решат проблемите...Историята учи, но за жалост често тези, които имат власт, са били посредствени ученици.

153

Анонимен

преди 9 години

Платени сайтове, личи ви от КИЛОМЕТЪР! Що не напишете такава статия за новата външна министърка? Европа се нуждае от скъсване на отношенията с господарите от САЩ, от това се нуждае - това ли е свободата и независимостта - американско робство???>

152

me

преди 9 години

БВП се вдига с икономика, а с тия заплати, икономиката няма как да заработи, защото никой не потребява нищо. Единственият изход е да се вземе целеви заем, за толкова колкото трябва, да се вдигне минималната заплата, от там и средната и да се въведат закони силно-ограничаващи източването на средства извън България.И нещата сами ще си тръгнат. Като има потребление, всичко заработва и всеки е на +.И заема ще се върне, малко по малко. Без потребеление (а със заплата 400лв няма такова) няма икономика

151

НЕ Е ГРЕШКА

преди 9 години

когато фашистите в УКРАЙНА избиват мирните хора с касетъчни бомби, запалителни снаряди с фосфор, забранени по целия свят, по жилищни квартали стрелят с ТОЧКА с 500 кг бойна глава, дето срива цял блок. Те на това са ги учили КУРАБИИТЕ на НЮ-ЛАНД и демкратичните напъни на ПОЛСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ. За ТУСК какво да кажем, че като чуе думата РУСИЯ и той като Гьоринг се хващал за кобура. Ама ТУСК освен да се хване за съдраните си полски ***,дето падат като чуе ПУТИН не виждам с какво какво ще помогне на ЕС

150

Маркс

преди 9 години

Ще ти кажа, но под секрет, в Раша живеят милиони българи от Волжска България и Хазария. Настоящето и особено бъдещето ни е свързано с това да се свържат духовно тези три общности отново в Едно, ако да сме християни, а те мюсюлмани и йудеи. Не го ли постигнем това единение и мюсюлманите и християните ще бъдем асимилирани и заличени като наследници на Държавата ЦИВИЛИЗАТОР на Азия и Европа- Стара Велика България! Отговарям ти, щото ми писна да ме подпитваш.

149

интересно

преди 9 години

В рашата , ако някоя майка попита как е загинал сина и войник - бива обявена за чужд шпионин.У нас е пълно с *** , на които се плаща от пасола и няма реакция от съответните органи...

148

до Маркс

преди 9 години

Просто е станало някакъв навик за всеки политик да се твърди, че е еврейн. Който иска да прочете биографията на Туск, католик е, както пише и в самата статия произхожда от етническата група на кашубите. Дано да се стреми към разумна и балансирана политика, Европа няма интерес от нагнетяване на напрежението с Русия, трябва да се използват докрай средствата на дипломацията за решаване на конфликта в Украйна.

147

Маркс

преди 9 години

Архангеле, по тази тема съм доста наясно, този фашист си е чист поляк, виж му славянската ***, късияг нос обърнат нагоре и виж един сефарадски евреин какви удължени и изящни лицеви линии има, каква височина на черепа над ушите.

146

РУСОФОБИЯ

преди 9 години

това е единствения критерий за подбор на ръководни кадри в ЕС. Направо да съвалчяа човек за демократичните времена на ПОЛИТБЮРО на ЦК на БКП

145

някой

преди 9 години

"поляк" не е националност , това е професия

144

Маркс

преди 9 години

Кво да ти кажа, разбирам всичко, има неизплатена съдба между тези два славянски народа, но откъде на къде ще ме намесват поляците мен и народа ми гол и бос и то точно срещу Русия? Я да си се оправят самички и да не глобализират този конфликт!

143

me

преди 9 години

@166 - Точно там е въпросът, че хора наистина не останаха. А останалите са оскотяли тотално. Като се замислиш, как изобщо е възможно хората да взимат по 100лв пенсия и 300лв заплата и да няма денонощни протести? Някакви хора викаха цяла година "Оставка" и "Кой", и НИТО ВЕДНЪЖ не завикаха "европейски заплати и пенсии". Когато учителите и учените протестираха, никой не ги подкрепи. Когато таксиджиите протестират, нещата се случват за часове. Еми това ни е държавата, такъв е материала. Няма хора!

142

АРХАНГЕЛ до маркс

преди 9 години

Мдааа.....обаче Туск е евреин! Попрочети малко и ще видиш! А изкукалите джендърни извращения в брюксел го сложиха, за да натикат полша във война с Русия! Само че този път солдатите няма да спрат на Елба!

141

ovech

преди 9 години

До другabe otidi se porazhodi malko po rosia be ,posle pishi gluposti

140

мнение

преди 9 години

Отношението на една държава към друга държава се определя до голяма степен от историята, затова и обикновено съседните държави имат конфликти помежду си. Това, че България изпитва топли чувства към Русия заради Освобождението от османско робство, не означава, че всички държави са длъжни да изпитват топли чувства към Русия, не го ли разбирате? Ами може пък поляците да си имат основателни причини да не харесват руската политика, защо Русия автоматично е "добрата", а Полша - "лошата"

139

Маркс

преди 9 години

до АрхангелСъдейки по формата на главата и лицето, този си е чист поляк. Има такава наука, мисля, че беше френология. Може да му се иска да е евреин, но е поляк. Като ви чета глупостите и на мен ми се ще да нямам нищо общо с такива ***, но съм българин и не мога да го променя.