118

ODESSA

преди 9 години

А стига глупости де. Западняците просто мразят славяните. Гърците и те са православни, но за тях има милиарди. Ние българите пропиляхме стршно много, и ще изчезнем като нация.

117

Анонимен

преди 9 години

НАТО отдавна се доказа като средство за борба с/у православиетоВ Сърбия убиваха православни защитавайки мусюлманите В Укарайна убиват пак проваславни и защитават страната на католицитеВ Гърция не НАТО, но същите тези фашисти не с военни действия, а икономически и чрез банки и коруция пак убиват православни и ги карат да мизерстватВ България пак с борда и сисък плосък данък и купувйки политиците ни ни убиват и екстрадират да емигрирамеФашистите НАТО, ЕС, МВФ и т.н.-убиици на православието

116

Пуси

преди 9 години

На руснаците не им пука изобщо, те с малко са доволни - водка и сельодка и оркестърът да свири. Кой ще загуби най-много е ясно - този който има. Еврогейците и усата ще духат супата, ама да видим. А и ние нищо нямаме...

115

Марс

преди 9 години

До geoКакво международно право, ти полудя ли?Всеки има право да се самоопределя...ама себе си, а не и територията, на която живее. Всички знаем какво стана, когато едни хора се самоопределяха в Русия преди време. А и знаем мнението на драскачите защитници на Путин и режима му. Тогава хората бяха терористи, а сега са жертви.

114

гейлорд ромпой

преди 9 години

До 153.Ти недей гледа само Бг тв и СИЕНЕН ами вземи и други телевизии да погледаш. Многократно Русия искаше и иска спиране на огъня. Ти луд ли си. Естествено че всяка държава си има интереси. Натовските кавали никой няма да ги допусне до руската граница. Или искаш в града герой Севастопол дал толкова свидни жертви да падне в Натовски ръце ли. Няма как да стане. Натовските пумияри не саа го заслужили. Русия даде над 20 млн жертви.....

113

geo

преди 9 години

До 154Ето ти ясен и точен отговор. Ще духаме супата .....ето това ще стане. Да сме мислили. Като не можем да им предложим добър живот да се самоопределят както искат. Референдум и тази част от Бг заминава. Има го и в межд право. Аз пък не съм длъжен да стоя в държава на крадци и разбойници и да взимам пенсия 200 лева. Искам да живея в нормална страна с висок стандарт. Ако повечето от моите съграждани го искат......правим референдум и си решаваме сами съдбата. Или трябва да изгния в н*ната Бг

112

???

преди 9 години

До голяма каша прец е жНе разбрах!!!!В Холандия всички магистрали са построени от немците.Но не съм чул да се прекланят пред тях и да им лижат задниците.През втората световна война Германия прегазва Полша.... но сега всички поляците отиват да работят там но не и в Русия.А какво да кажат чехите когато руснаците прегазиха Пражката пролет ...трябва да им бъдат благодарни ли?

111

Анонимен

преди 9 години

До неоКак ще реагира България и българската армия ако турците от Разградско и Кърджали започнат да завземат правителствени сгради и се въоръжат и провъзгласят свои републики? Искам точен и ясен отговор г-н Гео.

110

???

преди 9 години

До неоНагнетявали!!!А ти да си чул от руска страна призив към руските сепаратисти да сложат оръжие и да седнат на масата за преговори.Мълчейки руснаците подкрепят сепаратистите.*** говори за федерализация....но сепаратистите никога не са искали федерализация.Те просто искат части от Украйна (Луганска и Донецка област)да бъдат анексирани от Русия.Все едно турците в Кърджали утре да кажат че провъгласяват Кърджалийска република и отправят призив към Турция да се федерализират с нея.

109

голяма каша прец е ж

преди 9 години

Литва малка неблагодарна предателска държавица. Бил съм 2006 и 2013 год. Питам кой построи магистрЛата ВИЛНЮС-КЛАЙПЕДА ???_-РУСНАЦИТЕ. КОЙ ВЪЗСТАНОВИ ДРЕВНАТА ВИ СТОЛИЦА ТРАКАЙ???-РУСНАЦИТЕ. ПАРАДОКС НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ИМ КНЯЗ Е ВЛАДЕЕЛ ПОЛША И ЗЕМИТЕ МУ СТИГАЛИ ДО КАВКАЗ. 50 000 КАВКАЗЦИ ЗАЕДНО С СЕМЕЙСТВАТА СИ СЕ ПРИСЕЛИЛИ В ТРАКАЙ И СА БИЛИ ЛИЧНАТА МУ ОХРАНА - НЕ ПРОДАЖНИ ЛИТОВЦИ.

108

???

преди 9 години

До РумбоРазбрал си ти.Те да не са българи.Поляците са стотина година напред от руснаците.Поляците,чехи,словаци, унгарци отдавна са европейци за разлика от тъпите мужици. *** да си гледа своята руска *** и да не се опитва да казва коя държава може да бъде в НАТО и коя не.Да се занимава със своита тухли (БРИКС) и да обменя технолочен и икономически опит с Куба.

107

Фантата

преди 9 години

Колкото по-безцеремонен става Путин с Украйна, толкова по-силни стават източноевропейците пред заплахата. Дори и у нас се спомена за национална сигурност. Късмет, че влезнахме в НАТО!

106

плевел

преди 9 години

До пра 146- Aa- и този руски политик и издател е ПРЕБИТ, защото публикувал в един от вестниците си инфо за руски военни, които може би са загинали в Украйна;)

105

Румбо

преди 9 години

То полячетата открай време са стресирани от Русия,та дават мило и драго да я видят победена,дори с цената на собственото си съществуване!Защото при една война НАТО-Русия,Полша първа ще замине и нищо няма да остане от нея.Ама явно не стоплят,тяхна си работа!

104

пра

преди 9 години

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ОРЪЖИЕ !

103

...

преди 9 години

TRIABVA DA POMOGNEME NA RUSIA ! USA-EC SA VINOVNI ZA VOINATA, TE MANIPULIRAXA UKRAINA KATO IM OBESHTAXA DOBAR GIVOT? USA I EC VODIAT OTKRITA VOINA SRESHTU RUSIA, RUSIA KOIATO VINAGI SE BORI ZA SVOBODA I PRAVDA ! EVROPA PREDADE RUSIA V LAPITE NA TERORISTITE USA !

102

софиянец

преди 9 години

До бат Здравко Лехчево, и ти ли се продаде за руски рубли?! От кога?! Много слаба ракия си станал като платен руски коментатор. Преди коментарите ти бяха доста по-човешки....

101

до 134

преди 9 години

А вие не сте ли същите . А ти как мислиш комунистите продадоха България на СССР . Вие какво правите във момента. Обаче да помниш че тия същите комунисти имаха смелоста тогава да честват 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА .И за тогавашното време беше страшна дързост и проява на НАЦИОНАЛИЗЪМ . Вие нехранимаиковци превърнахте България на /територия/ и Българската армия във охранителна служба. Много грешите . Огледаите си приятелите и и вижте помислите че после ще е късно да съжалявате

100

Анонимен

преди 9 години

Я почакаите малко то и Япония искала да е във ЕС и Шри ланка и тя ама не са. Как така една страна която не е член нито на ЕС нито на НАТО ще се ползва със цялата протекция на тия съюзи .Утре ако ревнат Японците помощ ЕС даите ни пари и оръжие и ние готова аиде . Какви критерии покриха украинците . А спомняте ли си как ни правиха на маимуни и ни унижаваха нас преди да влезнем във тия съюзи . Има си надлежен ред и закон кандидатстваш ,покриваш критериите и ако всички членове са съгласни влизаш .

99

Анонимен

преди 9 години

До единПрави ли ти впечатление, че когато руснаците са стигали до нашите граници на тях никога не им пукало дали България е била добра, лоша, войнолюбива или подмазваческа - те просто я прегазват и си правят каквото си решат. Крокодилските ви русофилски сълзи само могат да отвратят нашит съюзници и да решат пак че мат`ряла от долнто течение на Дунава не си заслужава усилията... или чакай, май точно това е целта , а, опорните точки....