29

анонимен

преди 9 години

До -39. Както сам пишеш "Обама се одръпна от Сирия" И какъв го дирят там.? Може би строят статуя на свободата? А в Ирак,Афганистан? Военните съветници по целият свят сигурно продават хляб и вода. А старатс Европа първо да наложи санкции на Турция за хилядите кюрди. И после да се меси.

28

До Одисейчо 1

преди 9 години

Трети опит правиш и пак си в заблуда. Както и да е. Значи според теб е нормално чужди фирми да добиват злато в България, от което само 2 процента да остава в страната. Американците да ползват бази в страната без да плащат и цент, като същевременно военните им са освободени от всякаква наказателна отговорност дори и за убийство. За сравнение руснаците опростиха кубинският дълг за да ползват отново базата в Лурдес.

27

До Одисейчо 1

преди 9 години

Пак не позна глупчо, не понасям нито комунистите, нито цялата останала политическа пасмина в държавата. Семейна черта, какво да правиш. Баща ми беше на ръководен пост и цял живот го караха да стане партиен, но той ги ненавиждаше. Като дойдоха промените 89 - а го уволниха, защото трябваше да съсипват предприятията, а той беше неудобен. Промишлеността, селското стопанство, цялата индустрия, армията бяха разбити под натиска на световните демократи ЕС и САЩ. И пак ти казвам, че си заблуден глупчо

26

хехе

преди 9 години

Еврогейският съюз защитава единствено интересите на САЩ, защото е изнудван от САЩ. Не е в интерес на ЕС да се кара с Русия: защото са съседи, защото работиха добре досега с 400 млрд. оборот/годишно, защото в действителност на ЕС не му пука за Украйна. Всичко останало е лицемерие и заплахи. Както Орешарски смени плочата като го заплашиха САЩ и за една нощ реши: Уестингхаус.

25

Анонимен

преди 9 години

Принципи или интереси ?!

24

анонимен

преди 9 години

До - анонимен 31. Аз виждам малко по - далече от носа си благодарение на ръста си, годините си и държавата където живея .А що се отнася до войни,окол ЕВРОПА се водят няколко войни и всичките са предизвикани от САЩ. Но не знам Европа да е сторила нещо срещу това.

23

Кокалчо

преди 9 години

Как ли ще се тресе от страх тая *** като почнат да падат руските ракети. Ама тогава милост няма да има.

22

Анонимен

преди 9 години

И фрау Меркел като Барозу подкрепи Камерън за нови санкции срещу Русия, но вчера беше жестоко освиркана на митинг в Дрезден. Несъгласните издигнаха плакати, на които пишеше: "Не на войната с Русия".

21

Илко

преди 9 години

Принципите на Гейсъюза са като, Кончита Вурст!

20

Анонимен

преди 9 години

До 26 дето сега е на 41г.По времето на Горбачов си бил във възрастта на животното (т.е. пубер). Едва ли си могъл от тази позиция да разбираш какво е представлявал Горбачов и да даваш оценки. Иначе бръщолевиш едни клишета, които са ти ги набили някои твои роднини - величини от Бе-Ка-***-то

19

анонимен

преди 9 години

Не знам какви принципи защитава ЕС в конфликта , но сте сигурност не е защитил интересите на страните от ЕС. А в частност България е на път да ИЗГУБИ единствената страна, която би ни помогнала когато трябва да се спасява БЪЛГАРИЯ. Единствения печеливш са САЩ.

18

Анонимен

преди 9 години

Запада живее с илюзията че може да се договори с КаГеБейшник, с тия не се преговаря, ако бяха предприели адекватни действия през 2008 година при военната инавзия в Грузия сега нямаше да водим въобще този разговор, лошото е че западноевропейците никога не са попадали под Кремълския бутуш и не осъзнават заплахата

17

До 19

преди 9 години

На 41 годинки съм глупчо. А предателя Горбачов спомогна за разпада на СССР. Нали знаеш къде живее и къде чете лекции сега, законен начин да получава обещаните му за предателството долари. Но ти си *** и тез неща не ги разбираш.

16

Анонимен

преди 9 години

До 21Пич всеки е взел нечия земя и е избил или прогонил населението му ( малки изключения) но и ние сме били цвете за мирисане едно време.

15

Анонимен

преди 9 години

Путин направи огромна услуга на запада. Показа им, че са п*тки, и е време да си намерят топките.

14

Анонимен

преди 9 години

Тия нито могат да водят преговори със руснаците нито могат да водят някакъв нормален диалог .Във такава каша се забъркваме че лошо ми става . Дистанцираите България по всякакъв начин и не допускаите да ни заместват във измислините и конфликти защото ще ни оставят накрая сами и ще ни предадат както са го правили винаги във цялата ни история. Това са супер корумпирани типове които абсолютно нищо не ги интересува само парите и собствените и интереси.

13

до 18

преди 9 години

ми най напред откраднаха земята на индианците и ги избиха....

12

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да пратим които политик вие предложите във Брюксел и да заяви на тия . АРЕ СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ СЪС ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ ЧЕ НИ ДОИДЕ ДО ГУША.

11

Герчо с тамбуратаДем

преди 9 години

Безсрамник- и той има безсрамието да говори за принципи и морал.

10

До 9

преди 9 години

Налагането на санкции на Русия е като да мачкаш таралеж с гол г...з. А ти понеже си *** не го разбираш...