17

Анонимен

преди 9 години

ВЪПРОС.РИТОРИЧЕН.НО все пак :"Кои са най-заможните(финансово и материално) лидери(бивши и настоящи) на политическите партии у нас според усещането или предположението на гражданите.PS:"На каква сума приблизително се определя това им богатство".Ще ми е много любопитно да науча.

16

da...

преди 9 години

malko se izviniavam zarecnika-amae narocn,stiga laji v bg,ovze li sme-......abe,kak vi ne idva na pamet...tribva dase vaorazim i boi,boi...nikoi ot van ne vinoven,malcim kato miski,zigani,razni ***-uz politizi-stiga,stiga,nie naistina sme marsa strahliva...

15

Патриот

преди 9 години

Ами дари бе другарю Миков дари!!Ти имаш доста парички които са на бедния ни народ!!

14

Анонимен

преди 9 години

Миков,след 25 години крадохте,време е вече и да подарявате-там свинаря Гергов,Ковачки,Гущеров и 80% от собствениците на национални капитал-все ваши другари комуно-капиталисти.Вашият Кънчо беше казал веднаж:Искахте капитализъм дадохме ви!ИУ дадохте най варварския,най-дивия!Защо?За да си спомняме с носталгия по социализъма....да не ви търсим сметка защо и при социализъма бяхме най бедната страна от ЛАГЕРА.

13

Анонимен

преди 9 години

комундерите пак ще дарят разединение в БГ-то. разединението на хората "наш'те - ваш'те" е тяхната основна специалност

12

111

преди 9 години

Този пияндурник всеки ден го заливат с вода.

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендано тиквата оправи скапаната от комунистите държава

10

Ако.....

преди 9 години

....ако се залее със студена вода ,но с много парчета лед този червенушко ще изтрезнее моментално ама за време 1-2 минути максимум за него това ще бъде рекорд.

9

видинлия

преди 9 години

Ние от Видин мислим да дарим бившият си кмет Герго Гергов.Дарението ни ще е безвъзмездно и дори ще съберем някой лев за този дето се осмели да го приеме като дарение.Той наистина трябва да е много смел и сигурен в себе си човек.

8

Разделителче ;-)

преди 9 години

"Лидерът на БСП Михаил Миков прогнозира една разединена България" Той не прогнозира а разделя и владее и БСП това го умее мнооого добре - разделянето и владеенето за СОБСТВЕНА изгода на лидери и малка част БОГОизбрани ...Упссс БСПизбрани исках да кажа ;-) След тях винаги е имало "ПОТОП" и причините са горепосочените. Лява партия ли ? ХА ХА че от тяхното "ляво" го отнасят впоследствие точно техните заблудени соц.слаби избиратели !Така че Миков със сигурност и сам не си вярва !

7

Анонимен

преди 9 години

Комунистите винаги са разединявали хората. Те са *** съществуващи само за чужди интереси!

6

Анонимен

преди 9 години

А наздуаве

5

българин

преди 9 години

Заливането с вода не ни мърда....на 6-ти октомври!От сега е включено в програмата за изборите!

4

мишо джибрата

преди 9 години

е да, ама в момента само вашата партийка е разединена, от страх, някой да не отпадне от депутатстване, предвид малкия хора, дето се очаква да влязат в парламента!

3

Анонимен

преди 9 години

долу тиквата

2

тончо

преди 9 години

спеиялно този е за заливане с ***

1

Анонимен

преди 9 години

За съжаление малко помнят как дарихте 2млрд. валутен резерв преди 23-24 години на ваши хора. Малко помнят как 1990-та, 1992-ра, 1993-та ни дарихте с режими на тока. Малко помнят как 90-та си подпалихте партийния дом и "случайно" изгоряха ключови документи свързани с финансови операции на партията майка. Как ни дарихте закриването на армията и индустрията. Как ни дарихте с изгаряне на спестявания, хиперинфлации. И с камиони Вътрешни войски пред парламента ни дарихте. Все дарения.