164

Белята

преди 9 години

До Анонимен-210 : Проследи събитията по ред. И чуй какво каза държавният секретар на САЩ -- " За тази криза ние сме дали над 5 милиарда долара !!! Ето кой разпали войната на границите на Русия. ВИЖ и за Криму как САЩ искаха да завземат руските бази и РЛС. Ама закъсняха и се върнаха ! Другото е политика за пазара.

163

Анонимен

преди 9 години

за да станат нормална държава и нормални хора,руснаците трябва да преживеят катарзиса на германците и японците

162

Анонимен

преди 9 години

с путин като политик е свършено. това е началото на края. за да стане нормална държава русия трябва да бъде разделена на няколко държави и образователната система да заличи имперската мания на ушанките. те ще си намерят майстора в лицето на китай.

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 202ГДР също беше един вид витрина на соц-лагера, но изобщо нямяше сравнение. 80-те години, често бях в Източен Берлин, заплатите бяха 2пъти по-високи от нашите, а нешата от първа необходимост бяха 2 пъти по евтини; Но като се се качишв заведението на връх телевизионната кула, нямаше как да не видиш разликата между двете страни на СТЕНАТА!

160

Анонимен

преди 9 години

юдата от кремъл изпрати мюсюлмани чеченци срещу славянска украйна. анатема за антихриста

159

Анонимен

преди 9 години

Русия има ресурс да си плати , а вие кога ще си платите сметката , да живее Путин и да им плати по-скоро с някоя ракета

158

Анонимен

преди 9 години

говорят за бандеровци,а не знаят какво са бандеровци. това са украински патриоти които са воювали срещу ссср полша и германия за независима украина

157

Анонимен

преди 9 години

русия и райха 2 години бяха съюзници,поделяха си европа,за ссср беше финландия балтика молдова буковина. заедно нападнаха полша и заедно правиха парад на победата в брест.после хитлер се усети че сталин ще го напада и го изпревари с две седмици.сега обаче фашистите от кремъл са сами в изолация.путин доста се надцени и има една приказка- никога не е късно да станеш за резил

156

Гиганта

преди 9 години

До Анонимен 162: Ако Русия спре да продава титан, няма да се правят повече самолети--никъде ! Тогава ще ги видим силните икономики.

155

Анонимен

преди 9 години

До Белята 207Каваш: Русия само праща войска и оръжие, пък те САЩ разпалват ли разпалват война ?

154

Анонимен

преди 9 години

Путин със зеле !

153

...

преди 9 години

NALI USA I EC. SHTQXA DA PLATQT DALGA NA UKRAINA? KOQ GODINA ? USA I EC IZLAGAXA UKRAINA I SAZDADOXA VOINA S RUSIA ! IZGLEGDA CHE USA I EC ISKAT DA REKETIRAT RUSIA ? XEM VOINA, RAZMIRICI A I JUGEN POTOK NE MOGE DA SE STROI A I TRANZITA TRQBVA DA MINAVA PREZ UKRAINA A UKRAINCITE KRADAT A I NE SA SE IZDALGILI? EC SI MISLI CHE RUSIA NQMA DA IM SPRE GAZTA PROSTO ZARADI BIZNES? EC GRESHI, RUSIA GO PRAVESHE OT I SAS LUBOV KATO KAM BRATQ ! RUSIA SPRETE GAZTA ZA EC SEGA,DOKATO UKRAINA NE SE IZDALGAT!!

152

Белята

преди 9 години

До ion114 : Май тъпотията е твоя! Не Русия разпалва война , а САЩ ! Ама главата не ти го побира. Затова й се учудваш !

151

Анонимен

преди 9 години

"Енергийната мечка" е оръжие за кибершпионаж, открито от анализатори на киберсигурността тази година и заразило десетки индустриални контролни системи в европейската енергийна инфраструктура. Сред мишените му са възобновяеми енергийни източници като вятърни турбини и предприятия за биогориво, пръснати из цяла Европа до Испания. "Енергийната мечка" може да следи в реално време консумацията на енергия и може да изключва системите, които е заразила.

150

Анонимен

преди 9 години

... цялата политическа система в България е компрометирана от разузнаването на Москва и от престъпни организации, свързани с Русия.Русия тайно финансира европейски групи за защита на околната среда с цел да попречи на разпространението на шистовите технологии в Европа и по този начин да запази зависимостта от руската енергия.

149

Анонимен

преди 9 години

Русия използваше газопроводите си като средство за принуда върху украинското ръководство поне от 2008 година.Кремъл разположи в Крим хиляди екипи на спецназ без обозначения, а в Източна Украйна агентите му действат навсякъде.

148

Гиганта

преди 9 години

До Анонимен34: И кога ги наби-----отговори точно. И после кога винаги---- пак с аргументи. Но нямаш аргументи, ти си зомбиран.

147

Анонимен

преди 9 години

До АнонименУчили немски, победили Германия, а грманците живеят 30 пъти по-богато от победителите и внасят само суровини от тях като от колонияДа! защото след ВОВ цял свят наливаше пари за възстановяването на западна европа!

146

Белята

преди 9 години

До Николай-33: САЩ все още не са най-големият.... А, когато изкарат газ от шистите...той ще дайде на цена над 100 долара от най-ниската на Русия. И засега имат само един терминал.А ще им трябват десетки... ! Пък и в Европа ще трябват терминали, кой и кога ще ги построи ???!!! Въобще как си го представяте, една стока идва от 1500 км. , а другата 11 500 и да е конкурентноспособна. Просто сте наивници - вярващите. А САЩ, кога ще си връща дълговете към света ??? И злато вече нямат, то е европейско.

145

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 198Е, 3-4000 руснаци, ама те не били минавали границата, те от небето паднали, ама без парашути, в отпуската си, на път за България (Сл. Бряг), се отбили в Донецк, да пострелят малко фашисти!Те там фашистите си ги имат внесени от 30-те години на миналия век от Италия, защото само там имаше фашисти. В Германия се наричаха НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ и СССР беше техен съюзник!После като развалиха калимерата, Сталин нареди да им казват ФАШИСТИ !