248

Хр.Ботев, в.Знаме 18

преди 9 години

"Но това, което не можаха да направят устата на продадените блюдолизци, направиха го казаците със своите камшици и копитата на своите коне, направи правителството със своите тъмници, със своя Сибир и със своите - 25 по гърба. Вие няма да повярвате, ако ви кажа,че в едно село казаците извързаха всичките старци, мъже и ергени и като ги изпроводиха "куда Макар телят не гонят", не оставиха ни една жена необезчестена, ни една мома неразвалена, ни едно дете неизнасилено. Изпокрадоха имането и покъщнината на селяните, изклаха им птиците и добитъка и всичкото това премина ненаказано от страна на прави

247

Анонимен

преди 9 години

kak e trugnalo skoro namesto da kazvame OoooKeiii, ste kimame s "O4en Kei" i Let Davai!Nito moskovcite, nito washingtonciote ste tarpiat divotiite na ukretata zatova 4e pre Ukreia minavali trubetata. prosto i Zapada i Rus imat izhod edionstvenno v Juzen Potok. Tova e Fakt.

246

Stamat

преди 9 години

"Путин каза, че е възможно част от органите на властта да бъдат преместени в Сибир."Ne pravqt ne6to kakto trqbva! ;-)Putin e izklu4itelno inteligenten i predloji aeroaziiski saiuz. Vsi4ki podsko4iha. 6te razberat gre6kata si skoro...

245

Анонимен

преди 9 години

Тоя доскоро лъжеше, че Русия нямала нищо общо с конфликта, а сега виждаш ли щял да ги защитава .Хайде бе ! От кого бе Путин ? От НАТО ли ще ги защитаваш ? Що не попиташ дъщеря си , която живее в Холандия , дали им се воюва на холандците?Май не мжеш да удържиш положението в самата Русия , щом си тръгнал на освободител да се правиш?

244

UFSY

преди 9 години

До за 321 UFSY, 324Я разкажи за "ХУНТАратор" (запазвам правописа) Путин, интересно ще е да ми разкажеш и какво мисля за него... а знаеш ли дали ми е студено или съм гладен?!Много ниски топки сте, я се стегнете малко и проведете една качествена дискусия!

243

Надблюдател

преди 9 години

Другарите Маркс и Енгелс ни учеха , че когато властта не може да си реши вътрешни проблеми, ги прави външни .Защо Путин спретва една война на границата с Русия.Според мен той просто не е наред.

242

UFSY

преди 9 години

До до 317Да видях ги, жертви в един грозен конфликт. Каквито са всички обикновени хора в тази месомелачка, независимо от коя страна.

241

за 321 UFSY

преди 9 години

UFSY, виждам че изобщо не си на ясно какво е хунта и хунтаджии. Затова те съветвам да разгледаш хубаво снимката на ХУНТАратор Путин Последни публикувана любезно от днес.бг по-горе.

240

до 312

преди 9 години

И като стане това ние какво ще правим? Ще станем 16 република на СССР?

239

UFSY

преди 9 години

Украйна имаше невероятната възможност да стане мост, да стане лепилото на ЕС с Русия, да се използва конкуренцията и конструктивно, да си помогне... е хунтата яхна вълната, хунтата е яхната от външни кукловоди и резултатът е, че кукловодите искат да воюват до последния украинец...За съжаление, украинците нямаха шанс да имат държавник като Борис I или Калоян...

238

UFSY

преди 9 години

До Анонименкоментар 317 е мой

237

Анонимен

преди 9 години

До до 303, 314Това, допускам, че е възможно да е вярно, но ...като лъвове... е сериозна опорна точка, от която продължавам да се смея и да я споделям. Досега не бях виждал лъвове прибрали опашка между задните лапи.

236

UFSY

преди 9 години

До СпонгиДобре го каза, *** си, не ми пречиш... и си го премествам от единия крачол в другия от твоите дебелашки намеци.

235

UFSY

преди 9 години

До АнонименТо няма дръг вариант... иначе наказва обикновените украинци а не тия дето са виновни, затова смятам, че Русия, ще даде на украйна газ за битови нужди, но не и за индустриални... да видим.

234

Анонимен

преди 9 години

Понеже "Киев не можел , да въттвори ред в Украина " затова Трябвало Путин да въвежда ред! Ужас ! Тоя май още си живее в средата на миналия век...

233

Азовско море

преди 9 години

Сега, като ги въоръжат с модерно оръжие съвсем, ще станат, като руснаците.

232

Анонимен

преди 9 години

Много е зле за дни да ти се обезцени валутата до тоалетна хартия. Още по зле да видиш че нямаш власт над хората и за дни да се изкупят всичките налични ИМПЕРИЯЛЕСТИЧЕСКИ ВАЛУТИ от народа които уж ти вярвал .Много си зле бе матриошкин ама ного . Нямаш си на представа какво ще те сполети . Жалко за обикновенните руснаци .

231

UFSY

преди 9 години

До Спонги 305Нещо се оптиваш да кажеш или просто си тролиш?

230

UFSY

преди 9 години

До Анонимен...украинците се бият като лъвове... това беше добро, продължавам да се смея...

229

до 301

преди 9 години

Излез от Москва за да разбереш истината.