56

Анонимен

преди 9 години

Долу ръцете от суверенна Украйна тов. Лавров!Разкарайте си наемниците докато не са се върнали всичките с Груз "200".

55

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 65: Айде пак си в грешка, ХАМАС обстрелва Израел с ракети от ивицата Гза, Хизбула е в Ливан и не се занимават с такива допотопни истории ;) Бъркаш двата щата ... ХАМАС е палестинска организация, Хизбула е ливанска , подкрепяна от Сирия и Иран. Та, преди да спориш, добре е да си уясниш аджеба за какво иде реч, а не само да четеш през пръсти и запомняш каквото ти оттърва и то грешно :)))

54

Анонимен

преди 9 години

59 Не ни е нужно Путин да ни казва за американски снайперисти в Украйна,*** то като гледаш БиТиВиТу и НоватЪ нема ги разбереш тез "леки" детайли.

53

Анонимен

преди 9 години

До Боби То и Чечня обяви независимост, ама там нещо Русия се направи на обидена :)

52

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател Хахахаххаха, абе човек - къде ще сравняваш редовна армия с модерно оръжие срещу фанатици. То ако Хизбула можеха да извоюват и 1 педя земя - до сега да са го направили, а не да изстрелват самоделки под прикритието на жив щит от цивилни.

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Сам каза "частни".... какво правят наемниците си е тяхна работа. Къде и как умряха 400 руски военни на редовна служба обаче се питат техните близки?

50

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 56: Е то само с бомбардировки от далече по цивилни не става война драги, Хизбула авиация няма , но великите сухопътни войски на Израел ядоха калая, както и великите им Меркава танкове , дето уж бяха най най добрите в света :))) Израел спря, защото видя, че сухопътното им настъпление може да се превърне в разгром , а не защото щели да убият още повече цивилни, ционистите за цивилните граждани не ги е.е, доказано, дори в последния конфликт в Газа, колко хиляди избиха там да питам

49

Анонимен

преди 9 години

Може ли някой да ми обясни какво правят частни американски военни и снайперисти в Украйна? Каква работа имат там?

48

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател Спряха до толкова до колко Израел не искаха да се цапат с повече цивилни жертви. Впрочем загубите сред Т-72 в подобна обстановка - ще са същите. Танк в населено място където може да се скрие ПТУР зад всеки прозорец, като в същото време - трябва да внимава а цивилни жертви е почти обречен.

47

Анонимен

преди 9 години

Ave skapanqko , GEIOVETE sa v Moskva ,daje bash PEDALA e v Mavzolei.------------Как да се коментират брътвежите на тоя човек

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46 Ирак, Сирия, Йордания, Египет - колко бой ядоха от 1948 до 1991, напук че имаха числено превъзходство?

45

Анонимен

преди 9 години

Лъжлив кон. Кон бе кон, конове!

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен---------------Така е! Те сега се чудят - влязоха ли, не влязоха ли?Ако влязат - няма да се чудят вече!

43

Наблюдател

преди 9 години

А относно арабите и Израел, там въпроса изобщо не е до техника а до използването му. Отделно че арабите не са единни, второ че не струват като войници, с малки изключения ( сирийците се справят доста добре срещу Израел като цяло ) и трето, само с викове Аллах акбар, война не се печели.Кураж може да имат, но всичко останало им куца. Но да си спомним и воната през 2006-та, м/у Хизбула и Израел,точно ползвайки руски ПТР системи Хизбула разби над 30 Изрелски Меркава и спря сухопътното им настъпление

42

АЗ

преди 9 години

АХА НЯМА..ТОЛКОВА КОЛКОТО *** СА НИ ОСВОБОДИЛИ ОТ ФАШИСТИТЕ ТА ДА НИ ЗАРОБЯТ И ДО СЕГА..ТЕ И ЧЕЧНЯ ОСВОБОЖДАВАХА..И АВГАНИСТАН С НАД 10 000 000 МИНИ..И *** Е НАШ ОСВОБОДИТЕЛ И МИША ЧОРНОЙ..ВОБЩЕ САМО ДОБРИНИ ОТ МАТУШКАТА РОСИЯ..АЗ РУСНАК ИЛИ РУСКИНЯ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДА РАБОТЯТ В БГ..ОСВЕН КАТО ДИРЕКТОРИ РАЗБИРА СЕ..ТИПИЧЕН ПРИМЕР РУСКО ЕВРЕЙСКАТА КАКА СТАНИШКА..

41

Даниел

преди 9 години

Хахаха, понеже не се сражават и за това напоследък са почнали масово да погребват тайно руски военни. Или в руската армия върлува "Ебола" или украинската армия е почнала да трепе несъществуващите руски военни :)

40

Muncho

преди 9 години

Naistina! Kak da ne mu poviarvash.

39

Анонимен

преди 9 години

Руската армия влезе ли ще го разберат,няма да има нужда от спекулации !!!

38

загрижен

преди 9 години

До BIG AL ...сигурен ли си ,ч е си добре

37

Анонимен

преди 9 години

До 48 ракети имат ама компютри нямат