63

Анонимен

преди 9 години

До Факти Посочи ми някой по кадърен , че да те знам накъде си .Иначе всеки знае да плюе.

62

Анонимен

преди 9 години

До гинеколог Тази теза за вибраторите я остави за "модерната лява партия".Там меките китки са на почит ! И не се прави на по мъж ...сред мъжете!

61

до 72

преди 9 години

ББ единствен досега се опълчи на Кремъл и Путин като спря заробващите им проекти Белене и опасния за екологията Бургас-Александруполис! Дори нищо друго да не беше направил той остава герой за България! А ББ дори спаси държавата от фалит, защото предишната Тройна коалиция на БСП остави хазната ни с 500 МЛН. лв дефицит, а по същото време се разрази най-голямата от 50 г. финансова криза в света! Силни европ. държави изтеглиха стотици милиарди ? заеми за да не фалират, а ние не изтеглихме нито един, дори се построиха метро, магистрала, Дунав мост 2!

60

Анонимен

преди 9 години

Още не взели изборите и веднага ще увеличават цената на тока. Мислете за 5 октомри

59

гинеколог

преди 9 години

До избирател-безпартиенТи вибратора на мутрата ли си? Стой си там в *** му и не се обаждай неподготвен!

58

до 73

преди 9 години

Значи баща ти е бил читав човек, но невнимателен, а и не е използвал презерватив!

57

до 70

преди 9 години

Некадърни са, но не са глупави! Кадърни са на крадене и след като изкраднаха всичко което имаше да се краде и заради кражби пак им спряха парите по всички европрограми бесепарите и депесарите се отказаха от златния среден пръст на Ефендито и сдадоха властта! сега ще чакат Бат Бойко да стабилизира държавата отново както и преди 5 години, да се понапълни хазната и те да му скроят някой номер, да излъжат пак хората и да се върнат на власт, щото вече ще има какво да се краде!

56

до 70

преди 9 години

Ще трябват години и милиарди, дето ги нямаме, за да се компенсира катастрофалното "управление" на Борисов и да се достигне нивото на икономиката и заетостта от 2008 година. Борисов катастрофира икономиката и беше изгонен поради некадърност за само 3.5 години. Дори и мандата си не изкара до край.

55

филмиран

преди 9 години

Роднина, милиционер...роднина, милиционер...роднина, милиционер...

54

Факти

преди 9 години

Не знам защо щом някой не е съгласен с троловете на ГЕРБ те го обявяват за "червен ***".Е, аз например трудно мога да мина за червен ***/баща ми е бил 3 години в Белене/,но не мога да понасям въпиющата простащина и некадърност на герберчетата и наглостта им,да смятат че само те са прави.Общо взето те са група несполучили некадърници и неудачници,можещи да постигнат нещо само под партийна протекция.

53

до 70

преди 9 години

За 3.5 години "управление" Борисов унищожи 245.000 работни места като наду двойно и без причина безработицата от 6.8% на катастрофалните 13.8%, изяде фискалния резерв, изяде резерва на Здравната Каса, докара дефлация, спря окончателно икономическия растеж и забатачи като следствие от това икономиката и заетостта в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година. Борисов върна икономиката и заетостта с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година.

52

Бивш член на БСП

преди 9 години

Когато червените *** дадат отговор на въпроса-След като са толкова кадърни, защо сдадоха властта само за една година. Но отговора да не е в стил ДПС ни прекара, защото това е втори коалиционен кабинет с ДПС и би трябвало да се познавате, а още повече се целувахте на Орлов мост. Явно е , че БСП е изчерпана като партия и трябва да се саморазпусне и на нейно място млади хора до 35 г. да създадат нова лява партия.

51

До 67

преди 9 години

66 е много прав. ***, избиращи *** от ГЕРБ, са мнозинство.

50

Анонимен

преди 9 години

Голем си бе боце, никъв ..й не става от теб

49

бспмазохист

преди 9 години

Аз ще гласувам пак за комунистите, защото искам да фалират България за 5-ти път щото 4-ри пъти вече го направиха, а защо не и още един път! Мухахахахахахаха, атакаааааа ака-ака-а-как-акаа!

48

реформатор

преди 9 години

"Новите" структури приличат на реформите на Тато. А иначе трябва радикално намаление на министерствата и хилядите чиновници-*** в тях; закриване на областните управи и т.н. И тогава няма да има нужда от заеми.

47

Няма нещо, до ...

преди 9 години

... което *** от ГЕРБ да не са се докоснали и да не са го съсипали.

46

Измерване

преди 9 години

Международните измервателни единици се увеличават.Добавят се единица за простотия,наречена ЦВЪЦ и единица за глупост-БОК.Предложението е на Висшата Герберастка академия.

45

Анонимен

преди 9 години

Червените *** са господари в този сайт. Те искат само да плюят и да псуват като каруцари. Прочетете коментар 66 . Това прилича ли ви на някакъв аргумент. Не нали. Е това са комуно-социалистите. За една ракия и 5 лв. и майка си ще продадат.

44

Структура

преди 9 години

Логично е да има нова структура.Министър-председателя ще се касва главна тиква,вицетата-вице тикви,министрите -главна калинка,а зам.министрите-полу калинки.Химна се променя на "Цъфнал герб",а знамето изобразява тиква,хранеща се с филия със свинска мас,оградена от кръстосани бухалки на фон от скиците на 6 апартамента.